Çok mu içtik genç adam? :)
Printable View
Alkol kullanmiyorum. Bazi insanlar delirtiyor beni.
bugün togg deneyim merkezine gittim
epey bi kurcaladım
küçük detaylar var göze çarpan
arkadaşlar saçma olmayan , akla yatan her eleştiriyi ve fikri detaylı şekilde not alıyorlar , hatta neyse eleştirilen nokta - fotosunu da çekiyor , senin yorumlarınla birleştiriyor ve düzenli olarak merkeze rapor geçiyorlar (mış)
fotoları çekti ben anlatırken , ona şahidim :D
yani bu uygulama gayet hoşuma gitti , doğru hareket ...
kol dayamanın içindeki ikinci bölme kapağı tel maşa
far-silecek kolu tel maşa
şarj soketinin kapağı tel maşa
sağ dizin önüne denk gelen göğüs alt parçasının tasarımı sıkıntılı ama çözümü kolay , elimi soktum , o parçanın arkası boş , sadece tasarımı değişmeli yani :D
start-stop tuşunun tasarımı ve arkadan aydınlatması tel maşa , ucuz görünüyor
davlumbaz içlerindeki izolasyon malzemesinin ve dodiklerin çamurluk içine bakan tarafındaki montaj vidalarının tipi yanlış , çıkıntı yapıyor gereksiz şekilde , göze de batıyor..
özetle atla deve değil bu konular
koltuklar güzel , iç mekan genişliği güzel
cam tavan ebatları güzel , tavan mesafesi güzel , bagaj hacmi güzel
direksiyon önündeki ekran hariç diğer uzun ekran komple dokunmatik (bunu bilmiyordum çok hoşuma gitti)
göğüsün en solunda ve en sağında (ekranların başında ve sonunda yani) aynı tipte 2 tane boş kısım var , piano black bir parça ile kapalı.. çok belli , oraya bişey gelecek , ayna ekranı olabilir bence.. ya da sonradan aksesuar dünyasına girildiğinde oralara bişeyler eklenir çok da güzel olur..
:)
genel olarak benden geçer not aldı
he bir de arabalar elektrikli ya :) shorwoomdaki bütün arabaların klimaları sürekli çalışır durumda sabahtan akşama :D
serin serin takılıyorsun arabaların içlerinde
galerilerin mekan iklimlendirmesi gayet normal de , arabalarda olması kafa karıştırıcı alışılmadık bir durum :D ama güzel bir şaşkınlık verdi bana :D
eee sonraaa :D almanya bizi kıskanmaya devam etcek mi :D
gürsel başkanım
özet geçeyim , liste fiyatı olan 1250 ile 1600'e kadar (ekimde tekrar satışa açılsa 1600 deseler mesela) verilen paranın karşılığı var , alınır diyorum :D
bu seviyeden sonrasını bilemem :D
bişey daha aklıma geldi
kapılar komple marşpiyeldeki plastik kaplama dahil en alt çizgiye kadar birlikte açılıyor
yani bazı suv'lara özel bir dert olan , inerken marşpiyel kirinden pantolon paçası kirlenmesi olayı bunda olmayacak , oralar temiz kalacak
ama kapı açıkken o marşpiyel plastiğinin iç taraftan görüntüsü yanlış , bi plastik arka kapakla falan kapatılması şart
bu da basit bir konu , bunu da not aldılar mesela :D
Togg mogg bilmem. Adam yeni ataba aldım gel bakalım diyor. İnerken her yer çamur. Şahsen bu çok iyi olmuş.
hepi topu 800 araba teslim etmişler
bekleyenlerin fiyatlarına da %25 eklediler
proje hiç doğru yönetilmiyor
işi tez elden bir global profesyonele devredebilirler
1.59 hala cok uygun su anki piyasa oranlarına göre