G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı
Elektirikli araba Turkiyede ucuz olmasin hele bolluk hic olmasin cinden beter hurdasi olur.
Kalitesiz dusuk menzil bide hiz limiti trafikte bela olacaklar, herkes bilip bilmeden alacak yolda kalan eden.
Kalite olarak min baslangic 500e/mg dun arkadasim 500e bindi koltuk doseme torpido ses sistemi kalitesi 1 kasanin cok ustunde sehir ici biraz perf kullanim 200hp lik elektiriklilerden sandi, icten yanmaya gore performans direk aktarma ile cok otode.
Senede 30/40.000 yapiyorum 20 senedir az yakan arabam olmadi, dizele binsem 20 senede km basina 2/3lt az yakaam ne tasarufu olacak.
Elektirikli arac km hesabi ile alinmamali alacak olanda ami tarzi alsin otoyol vs cikmasin.
Togg, byd vs gibi arabalar menzil sarj hesabi yapmadan cay kahve icerken, avmde gezerken evinde sarj eder asla nekadar yakitim kaldi, varabilirmiyim hesabi yapmadan gonul rahatligi ile biner,
Evden cikayim istasyona gidip doldurayim derdi yasamaz.
Bitek togg tarzinarac surmeyenler dogmamis cocuga bicme mantigi hesap makinesi alip menzil hedabi yapiyor gercekte sehir ici boyle bir durum yok.
Zoe bile belki, ozellikle kiralayip test eden cok fazla sikayet duydum.