Yarbay Nickli Üyeden Alıntı
kimseye muhalefet olmak istemiyorum nede polemik içersine girmek.
ama halk olarak inanmamız, desteklememiz gerekmezmi beyler?
biz bunu 50ler 60larda başardık sallaklıklarımıza, dış etkenlere yenik düştük ogün yapılanı bugün neden yapamayım biz bukadar ilerlemiş ve gelişmişken artık?
biz yani benim çalıştığım firma Ceylan otomotiv olarak Volvo iş mak bayiisi ama bir yandan %100 yerli olan kendi malımız forklifti üretiyoruz Ceylift adı altında.
içersinde tümosan motoru var ve inanın sonuçtan gurur duyuyoruz ve eminim biz türkler çok şey başarabiliriz başaracaz yeterki sizler halk olarak biraz olsun destek verin kendi insanınıza inanın arkadaşlar..
biz türkler bugün Vesteli yapıyoruz, bekoyu, beyaz eşyada klimada vs yabancılardan çok uzakta değiliz.
bizler vakkoyu,beymeni yapıyoruzki benim için yemin olsun en kral Lacoste ile baş edebilecek kalitedeler.
biz neden mekanikte kalalımki?
bugün vw de tasarımcı,peugeotda tasarımcılar türk çıkmıyormu? koskoca mercedeste bmwde mühendisler türk değilmi? hele hele teknisyenlerden teknik ekipten söz bile etmiyorum.
inanın biz istedikmi başarırız derim ben siz ister gülün ister alay edin ama benim inancım bu yönde