1-Şimdi Donör kasa muhabbeti çıktı,donör kasa olduğuna nerden kanaat getiriyorsunuz varmı böyle bir bilgi veya resmi açıklama?Yok tabikide...
2-Diğer nokta ise şu algı çok yanlış aga ben motorla yürüyen aksamı yapıyım arabaya bir gerisi kolay üstüne bir kasa buluruz gibi lafları anlıyorum ben mesajlardan.Halbuki araç üretici yeni platformlara yeni şasilere dünya kadar arge yapıyor.Motor-şanzumanı geçtim aracın şasisi yani platformuda çok önemli ve emek isteyen birşey...
3-Diyelimki öncelik motor ve aksam,aracın şasisi değil Üsteki Alper abinin dediği gibi arabanın önü cadillac arkası saab böyle bir Donör kasa olabilirmi?
4-Hadi bu ön/arka saab-cadillac çakmasınıda geçtik,Elimizdeki test platformumuz bu.O zaman size şunu soruyorum bu yerli otomobilmi oluyor? Siz sormadan ben söyleyeyim bu yerli otomobil olmaz,bu arabanın motoru yerli ama karaseri tamamen farklı birşey oluyor.Sonuç olarak %100 yerli bir otomobil değil
0-Bu kendi yorumum tamamen(o yüzden sıfır numara),ben bu aracın motorunun veya elektrik aksamının artık her neyse yerli olduğunada inanmıyorum.Doner kasa ama diğer aksamları yerli diyen arkadaşlarında zaten resmi yoldan açıklanmış yada söylenmiş bir kanıtları yok.Birisi atmış ortaya kim attıysa umarım doğrudur
5-Hadi herşeyi geçtim,aracımızın şasisi sadece deneme amaçlı(donör birde bu söz çıktı ortaya) O zaman sorarım sen yerli otomobilmi ürettin yoksa yerli motormu ürettin? Madem böyle adam akıllı çık deki yerli motorumuzu ürettik sırada yerli şasimiz var...vs Ama bunlar öyle demiyorki.Mal bu,birkaç sene içinde 30 tane üretmeyi düşünüyoruz(30 tane cadillac alıp,kıçını saab yapıp,logoları söküp,double din teyp takıcaz demek istiyor sanırım).2020'de de seri üretime geçicez ama geçmek içinde babayiğit aranıyor.
0-Buda kendim kişisel yorumum,ben bu aracın ne motorunun nede şasisinin yerli olduğuna inanmıyorum.Umarım öyledir umarım o motoru tamamen kendimiz üretip tasarlamışızdır ama yok işte inanıcak bir yanım yok.İnş yüzüm kızarır inş. o arabanın ciğerini bizim mühendislerimiz tasarlayıp,çizip üretmişlerdir
6-Tamam kolay bir iş değili,hakta veriyorum.Ama bitmemiş bir şeyi yaptık oldu deyip.Seçim propagandası haline çevirirseniz bu iş olmaz.Bunca insan geri zekalımı Araba bildiğimiz cadillac,araksı saab.Yerli otomobil ürettik de...Gerçi akşama doğru Donör kasa olmuş bu...
7-Madem ürettin şuna adam akıllı bir tanıtım yap,güzel bir video çek.Teknik açıklama yap,projenin şurasındayız burasındayız de.Yemin ediyorum forumun Project Cars kısmında bunda daha çok emek harcanmış arabalar varya,en azından şu anli görüntü bunu gösteriyor bana.Şasi Akşam Donör olmuş,yarın bakalım ne olcak hayrola...