adamlar bu dediğiniz her şeyi zaten dedi araç bu değil 2020 de banttan indirmeyi planlıyoruz ve kasa bundan farklı olacak diye ben sadece hazımsızlık sanıyordum meğer idrak yollarınızda taş da varmış.
Printable View
adamlar bu dediğiniz her şeyi zaten dedi araç bu değil 2020 de banttan indirmeyi planlıyoruz ve kasa bundan farklı olacak diye ben sadece hazımsızlık sanıyordum meğer idrak yollarınızda taş da varmış.
İnşallah bu olaydan ders alırlar da bundan sonra her şeyi tane tane anlatırlar böyle birden gelince affallıyor insanlar bir internet araştırması zor geliyor.
yav o zaman neden cadillacla test sürüşü yapıyorlar basına ? neden arabanın yanında fotoğraflar çekiliyor folyolanmış şekilde? Hadi motor yaptılar neden tek bir tane bile teknik veri yok? benzinli elektrikli ve dizel seçeneği teknik veriyse helal olsun.. aynen idrak etmekte zorlanıldığı kesin.
https://www.youtube.com/watch?v=kVwlK6hUnpA
konu temsili
telekom konusu örtbas da ettik gittimi o arkadaş yaw :D
TMBB verilen önergeyi koydum.İnsan bir yorum yazar
o arabanın cadillac olduğunu hatta yürüyen aracın saab olduğunu ilk gördüğüm de anladım, ben trollenen kimse görmüyorum ortada zaten bu kadar icraata bu zamana kadar gözünü kapatmış hiç kimse lan araba yürümüş oy vereyim demez. Bende diyorum ki bu inkarların hepsini hızlı tren içinde yaptınız, marmaray içinde yaptınız, kendi yaptığımız silahlar insansız hava araçları, askeri zırhlı araçlar içinde yaptınız hepsi gerçekleşti zaman verin. biraz yukarıya bakarsan seçim yatırımı olarak erken ortaya atıldı altı doldurulmadı tam dedim. Ama bu proje sizin iddaa ettiğinzi gibi yalan yok yerli cadillac projesi değildir. Karşıt olacağınıza destek olun biraz güzel adımlar atılmış. Daha alt yapı çalışmasında olan araçtan veri istemekle muhalefet olmuyor herşeye muhalefet olmayın komik oluyorsunuz.
ben ele geçirdim abi teknik verileri, buna da cevap verin ateyizler.. elektrikli motorun verilerini geliştiren mühendisler bile bilmiyor, sadece cb biliyormuş
benzinli motor:
Motor pozisyonu Ön, enine
Motor hacmi 1595 cm3
Tam güç devri 5600 dev/dak
Tork 148/3800 Nm
Yakıt Sistemi Çok noktalı enjeksiyon
Valf yapısı OHC
Silindir pozisyonu Inline
Silindir Adedi 4
Silindir çapı 81 mm.
Silindir içi vuruş 77.4 mm.
Sıkıştırma oranı 10.5
Silindir başına düşen valf 2
dizel motor:
Motor pozisyonu Ön, enine
Motor hacmi 1527 cm3
Tam güç devri 5000 dev/dak Bu arabanın bilgilerini düzenle
Tork 95/2250 Nm
Yakıt Sistemi Dizel - Standart dizel enjeksiyon (SDI)
Valf yapısı OHC
Silindir pozisyonu Inline
Silindir Adedi 4
Silindir çapı 77 mm.
Silindir içi vuruş 82 mm.
Sıkıştırma oranı 23
Silindir başına düşen valf 2
Hybrıd yapmısız hee toyata 20 yılöarge yapmıs biz hybrid i çözmüşsüz, hemde ana gövde 2007 model cadillac olucaksa o arabaya hybrıd yerleştırmekte ayrı bi dunya ,
Bu aracın gövdesını kullanıcaksak eski üretim tekniği ile üretılmış bir araç bunu 5 sene sonra kullnıcaksan hıc kullanmayın.
Bakan resmen facia üzerine facia acıklamalar yaparak , getirdikleri cadillacı kaplayarak bunu geliştirdik yok böyle yaptık demeleri ,
ya adam gibi desene kardesim arac bu degıl ama bu tasarım üzerine geliştirecegiz hali hazırda birşey yok donör arac bu , ama bu aracları örnek olması için getirdik desene dürüstce ya ulan hepiniz halkı nasıl kadırırzda oy alırız telaşındasınız yazıklar olsun
al mesela adam diyor ki 5 yıl öncenin teknolojisi ile üreteceksek üretmeyelim daha iyi bu zihniyet değişmediği sürece bu ülkeden bir b.k olmaz. arkadaşım yıllar önce teneke dediğimiz kore arabaları bugün ağzımız açık izliyoruz. Almanın halk arabası orta gelirli aracı olarak lanse ettiği arabayı lüks sınıf diye alıyoruz üstelik de gelsin diye 6 ay süre bekliyoruz. Milliyetçilik sadece siyasetle olmaz. İyi ya da kötü milli olan ne olursa destek olacaksın alacaksın ki o da gelişebilsin sahipsiz bırakırsan yukarda arkadaşın dediği gibi bardus gibi yok olur gider.
İLK YERLİ SİLAH
İlk silahı siz yaptınız :D silah heckler & koch orjinli alaman piyade tüfeği :D
HIZLI TREN
https://www.youtube.com/watch?v=UpqN7RnjOus
https://www.youtube.com/watch?v=UpqN7RnjOus
YERLİ UÇAK
https://www.youtube.com/watch?v=Vn5XHJQSV_A
https://www.youtube.com/watch?v=Vn5XHJQSV_A
ve daha bir sürü şey :D
https://www.youtube.com/watch?v=L7EX4ttMm6g
https://www.youtube.com/watch?v=L7EX4ttMm6g
Bu adam gibiler yüzünden ülke bu halde.Senin uzun adam yollar yaptı bak bu adam ne demiş :D
JOHN PERKINS ;
BİR EKONOMİK TETİKÇİNİN İTİRAFLARI :
SİZE BİR YERLERDEN TANIDIK GELECEK Mİ BAKALIM !
Sene 2005, Türkiye ile alakası olmayan John Perkins kitabında anlatıyor
Kendi otomobilini üretemeyen ülkeye borç para verip otobanlar, yollar yaptırırız
Sonra onlara arabalarımızı satarız
sonra bankalarını satın alırız
o bankalardan halka ucuz krediler verip daha çok araba almalarını sağlarız
Böylece verdiğimiz o krediyi arabamızı satarak geri alırız, hem de faiziyle.
O ülkeye Dünya Bankası ya da kardeş kurumlardan bir kredi ayarlarız. Ayarlanan kredi asla o ülkenin hazinesine gitmez. O ülkede ‘proje’ yapan bizim şirketlerimizin kasasına girer.
Enerji santralleri, sanayi alanları, limanlar, dev havayolları yapılır.. Aslında insanların işine yaramayan bi yığın beton. Bizim şirketlerimiz kazanır .. O ülkedeki birileri de nemalandırılır. . Toplum bu düzenekten hiçbir şey kazanmaz. Ama ülke büyük bir borcun altına sokulmuş olur. Bu o kadar büyük bir borçtur ki ödenmesi imkansızdır. Plan böyle işler..
Sonunda ekonomik danışmanlar/tetikçiler olarak gider onlara deriz ki: ‘Bize büyük borcunuz var. Ödeyemiyorsunuz. O zaman petrolünüzü satın, doğal gazı bize verin, askeri üslerimize yer gösterin! Askerlerinizi birliklerimize destek olmaları için savaştığımız bölgelere gönderin, Birleşmiş Milletler’de bizim için oy verin!. Elektrik, su, kanalizasyon sistemlerinizi özelleştirin! Onları Amerikan şirketlerine ya da diğer çok uluslu şirketlere satın!
Sosyal hizmetleri, teknik sistemleri, eğitim kurumlarını, sağlık kurumlarını hatta adli sistemleri ele geçiririz. Bu, ikili üçlü dörtlü bir darbeler serisidir...
Sen ve senin gibilerde bu adamları kollar ve savunursunuz.Bir gün pişman olacaksınız.o günlerde çok uzak değil :D
Yahu 3. köprü diyorsun 3. köprü yeri belirlenmeden ucuza kapatılan arsalardan bahsetmiyorsun.. Çiller zamanı 3. köprü konuşulurken rte nin '3. köprü ihanettir' dediğinden bahsetmiyorsun..
Marmaray diyorsun Marmaray projesinin kaç yılında yapıldığından esasen kimin fikri olduğundan bahsetmiyorsun..
3. Havaalanı diyorsun 20 milyon kişinin yaşadığı şehirde bunun yapılmasının doğal birşey olduğundan ve yine yeri halka açıklanmadan ucuza kapatılan arsalardan bahsetmiyorsun..
daha sizin gözünüzde hizmet olan o kadar şeyi çürütürümki sana şaşırırsın..
sadece bir tanesinden bahsedeyim ; Ücretsiz sağlık.. Sen şu anda devlet hastanelerinde bir Kan yada doku tahlili için kaç ay ileriye sıra verdiklerini biliyormusun? Devletten emekli koyu bir iktidar yanlısı eniştem devlet hastanesinin 3 ayda teşhis koyamaması yüzünden ölüyordu Fenalaşatı yalvar yakar özel e kaldırdık yarım saat sonra ameliyata aldılar 8 saat ameliyat sürdü.. 3 ay sonra kanser olduğu ortaya çıktı.. Devlet hastaneleri 3 5 aydan önce kansere bile teşhis koyamayacak durumda.. aa bu arada ameliyat ücretinide SSK karşılamadı anlaşmalı hastane olduğu halde 2 yıl önce 6.500 tl ameliyat ücreti ödediler.
Konuya dönelim ; 2020 de banttan indirmeyi planladığın bir arabanın 2015 yılında tanıtımını yapmak zaten saçmalık onu geçtim.. kasası içi zaten bizden değil onuda geçtim ne ürettikki destekliyelim diyoruz cevap yok lafta 3 motor üretmişiz.. Hadi ürettik diyelim adama sormazlarmı kardeş sen 2020 de banttan indireceğin arabanın motorunu nasıl 2015 te üretiyorsun?
2020 de oluşacak teknolojiden haberin varmı? Yakıt olarak neyi kullanacağız? İşletim sistemi ne olacak? Motor üretiyorsun 2015 te ne zaman kullanacaksın? 2020 de.. yahu nasıl beyninizle dalga geçilmesine müsaade ediyorsunuz arkadaş?
bu ülke Devrim diye bir araba üretti toplam üretim süresi 140 gün civarıdır.. civatasına kadar üretildi.. Siz şimdi 140 günde herşeyiyle Türkiyede Türk ustası , işçisi el emeği ile üretilen bir araçla herşeyi yurtdışından gelen bi motoru söylentiye göre Türkiyede üretilmiş ama oda taaa 2020 yılında kullanılacak sonucunun ne olacağı belli olmayan birşeyi birmi tutuyorsunuz??
Sende burdasın bende burda 1 kasımda akp tek başına iktidar olsun bak bakalım bir daha yerli arabanın adını şanını duyuyormuyuz? duyarsakta bir sonraki seçimde duyarız 2011 yılında rte nin YERLİ UÇAĞIMIZ GÖKLERDe temalı reklamından sonra 2015 e kadar hiçbirses çıkmayıp 2015 seçimlerinde busefer davutoğlu temalı YERLİ UÇAĞIMIZI ÜRETİYORUZ reklamını gördüğümüz gibi.. Sahi 4 koca yılda ne yapıldı yerli uçakla ilgili? Bilgin varmı? koltukları falanmı üretildi acaba?
Cevap gelmeyecek gelsede bu yazdıklarıma içinde bulundurduğu sorulara cevap olacak şekilde gelmeyecek ama olsun.. İnsan yazmadanda duramıyor..
Ahaaahha yok canim ne devletin tum kurumlarini satmasi,lozandan dolayi bunlar lozan lozan :)
Senin osmalı diye bugün savunduğun serefsiz vatan hainlerinden sebep bu durumdayız.
2023 de ne mi olucak senin BOP başkanı uzun adam bölecek bu ülkeyi :D
https://www.youtube.com/watch?v=KokiD2qSDxE
https://www.youtube.com/watch?v=KokiD2qSDxE
"Beğenmiyosanız binmeyin kardeşim"
"HErşeye muhalefet olmayın"
"Çekemiyosan anten tak"
"X parti öncesinde nefes bile alamıyoduk,onlar geldi solunumu bulduk"
Aha böyle yorumlar yüzünden bu ülkede çivi bile çakılmıyor.Tartışma,fikir ayrılığı veya istişare yok.Tek adam veya tek bir parti var,biat etmek var,susturulmak var.