sıfırdan üretmek yerıne üretim bandı argesi olan bı fırmayı almak bence daha mantıklı saab kaliteli bı arac. ustune koyularak gıdılırse mantıklı olur. sıfırdan araba üretmek yılları alır cok gec kalındı.
sıfırdan üretmek yerıne üretim bandı argesi olan bı fırmayı almak bence daha mantıklı saab kaliteli bı arac. ustune koyularak gıdılırse mantıklı olur. sıfırdan araba üretmek yılları alır cok gec kalındı.
Her açıklama farklı anlayamadım önceki haberde babayiğit aranıyordu üretimi babayiğit nerde isterse orada yapacaklardı, bugün sakaryada yapılacak üretim deniliyor
Arabanın kasası sadece donördü, şimdi üretimde ufak tefek farklılıklar olur deniyor.Motoru test ediyorduk denildi daha ortada motor yok motora Vestel talipmiş ben anlamadım bu işi
Babayiğit değil aslında eşek arıyorlar, tonla vergi vericek,istihdam sağlayacak,hükümete ters gittiğinde türlü vergi cezası yiyecek,para kazanmayacak...
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Çok geçte olsa yarım yamalakta olsa bir adım atıyor devlet. Bize oluşuma destek vermek düşer. İnşallah devlet kendi üretir böylece hükümet degisincede devam eder
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Hakkımızda hayırlısı yıkalım artık su duvarları ve kendi aracamızı üretelim
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
Bize bisey ogretmelerine gerek yok. Biz yillardie entegre uretim yapiyoruz. Hatta entegre uretim yapan en buyuk ulkelerdeniz. Montaj bizim isimizbizde icraat yook. Saabin ustune eklerseler bence cok hizli atilim olur. Saab herzaman donanim konfor ve yalitim olarak cok iyi kasalara sahip oldu. Güvenlikte var babalar gibi. Sifirdan uretilseydi güvenlik standart olsa bile izolasyon konfor eksikleri olabilrdi bunlarda zamanla geliştirilirdi fakat iyi ooan biseyi daha iyiye getirmek daha kolaydir. Hizli sonuç
Saab 9-3'ü aldılarsa bunlardan beklenmeyecek kadar mantıklı hareket etmişler demektir. Başta isveçten alıp yerli diyorsunuzu diye düşündükleri için böyle aptal saptal hareket ettiler demek ki baskı artıp bu sefer cadillactan yerliye dönünce iş açıkladılar heralde, ya da ben en azından böyle düşünmek istiyorum koskoca bakanlık tübitak yani bir olayı bu kadar kötü idare edemezdi heralde. Altı üstü yerli otomobil için yaptıkları atılımı paylaşacakları ama koyun seçmeni %100 yerli diye uyutayım derken ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Neyse..
Ben hatırlıyorum geçen sene SAABın battığı konusunda bir çoğumuz saabı alsak v.s ne güzel diye konuşmuştuk. Fiatın saçma sapan platformlarını kullancağımıza saabı kullanmamız gayet mantıklı olmuş, eğer bu saab haberi doğru ise tabi. Daha önceki haberlerde hep albeaın platformu kullanacaız diye geçiyordu. Geçen sene daha saab keşke bizim olsun derken şimdi neden bu kadar karşıyız anlamadım ? En azından GÜVENLİ eli yüzü düzgün kaliteli bir seçenek albeanın yanında. Ben gerçekten yine bu salaklar her bir boku batırdı iki cadillacı alıp kaplatıp allayıp pullayıp oy peşindeler demiştim. Ama böyle bir olayın altından saabın platformunu almamız açıkcası sevindirdi beni gayet, umarım doğrudur(en azından inanmak istiyorum) süreci doğru yönetiriz Saabın bilgi birikiminin üzerine koyarak devam ederiz.
Saab ın fabrikasının devir alınmasına karşı çıkanların dedesi devrim arabasını engelleyendir...
22 Aralık 2011, Perşembe
Hafta içinde iflasını açıklayan İsveçli otomobil şirketi Saab'ın Koç Holding'e 'bizi alın' teklifi götürdüğü ortaya çıktı. Koç Holding Başkanı Mustafa Koç, "İflas etmiş bir markayı neden alalım, bu projeyle ilgilenmediğimizi kendilerine ilettik." dedi. Saab'ı, son olarak Çinli Zhejiang Youngman Lotus şirketi de almaktan vazgeçti.
Kolları bile yerli dökülmüş devrim ile bu olayı bağlayan arkadaşlara helal olsun.
Bari bir şey söyleyecekseniz anadolu engellemeye çalışanlar, tofaşı engellemeye çalışanlarla aynı kafa diyin.
Sanki tüpsüz 1.2 den yukarısnı tüplü 1.8 den yukarısını alcak kitle varmış gibi motorları iyidir diyorsunuz. Orjinal kasası v6 ile çıkmış. Bir tek elektrikli iş görür ama onlarda şu anda bize 10 gömlek fazla. Bir adımdır, evet. Ama çok iyi yönetilmediği sürece verilen örnekler ile sonu aynı olmaz. Anadol ne oldu? Tofaş ne oldu? Seri üretim için ucuz basit araba lazım. Pardon seri montaj için demek istedim.
Kesinlikle ayni fikirdeyim. Ve gecen sene hayeliyorum keske biz alsak saab cok koklu kaliteli bi firma falan demistik. Albea platformu kullanilir ondanda cacik olmaz demistik. Saabi komple minaliyo yoksa sadece modelini almis oluyo?. Umarim dogru haberdir. Saab 9 3 dedigimiz arac piyasadaki cogu araci kalitenolarak ciddi bozar. Bizdeki sacma fanatikleri ve yuksek 2.el piyasayi bozar ins.tabi fiyat cok onemli. Makul olmali. Kendi ülkesinde yine ayni 'gecireyim' mandalitesinde giderlese kimse bulasmaz.
Xenon ampulu takinca devrim yaptigini zanneden arkadaslar yine elestirmen olmus , begenseniz sasardim![]()
Volvo yeni platform gelistirmis.
https://www.youtube.com/watch?v=Ly-W...ature=youtu.be
Herhangi bir basari bulunmayan teknolojiler pesinde kosacagimiza, bu tarz önü acik gelistirmelere ortak olsak daha mantikli olmaz mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)