Amerika'da öyle bir ihtimal söz konusu dahi değil.
Printable View
sizin okuduğunuz gazetelerde işte anca gezi zamanında kabataş ta olmayan olayları olmuş gibi akla mantığa sığmayacak insan beynindeki fantezileri kurgulayan ve Allah belamı versin ki ağzım açık izledim diye yalan söyleyen editör ve yazarların olduğu gazeteler. O yüzden sen hangisine inanırdın?
Sorunun cevabı belli neden soruosam. Eskisini okumaya devam ederdin. Avuçlarını ovuştura ovuştura oooh ne güzel kurgulamışlar tam istediğimiz gibi. Osmanlı geri geliyor yaşasın diye sevine sevine okursunuz. Söyliim daha biz sahaya inmedik. Gezi de gördükleriniz sadece uyarıydı.
netice nedir.. bu haberin özetini anlatırmısın .. egon tatmin oldu keyif aldın onu anladım ama neden keyif aldın neyi keyfini aldın onuda anlat bizde senle keyif alalım.. şimdi bu haber çıkdı diye gerçekçiliğide tartışılır bir internet sitesi altı üstü hadi gerçek diyelim netice nedir.. sonuç...
aydın doğan gazetesinde velevki yalan haber yayınlasın benim için gram önemi yok gazete okumayı ve tv izlemeyi bırakmış bir insanım..
ne yandaşım ne candaşım ne oyum ne buyum bu ülkede herhalde en zor olan tarafsız bir birey olmak..
neticeyi anlat bana.. bu aydın doğanın suzuki ile anlaşma yapmasına mani mi .. suzukinin türkiyedeki satışı neki aydın doğan alsa ne olucak.. bumu mani olucak yerli araç üretimine..
kardeşim sen türkiyede bütün markaların distiribütörlerine bir bak istersen hangi gruplar ve holdingler getiriyor marka vermiycem araştırırsan görürsün şu anda türkiyede en çok satan markaların çoğunun distiribütörü muhafazakar ve hükümete çok yakın olan firmalar..
senin mantığında esas onlar yerli araç üretimine mani olmaları lazım istememeleri lazım.. ama diyemessin bunu .. niye diyemessin sen düşün..
suzukinin eti ne ki butu ne olsun satışı ne olsun.. kaç tane satar türkiyede şimdiye kadar kaç tane satmış.. bunun yerli otoyla ne ilgisi var..
ama sizin derdiniz aydın doğan suzuki yerli oto değil.. olay çok başka buda benim fikrim.
sen şu olayı bana en başdan bir bağla toparla eğer düşündüğüm gibi değilse.. tamam kardeşim özür dilerim haklıymışsın diyicem..
Milletin beynine içine kimyasallar katılmış tazzikli sular sıkıp, gaz kapsüllerini silah olarak kullanıp kimisini felç bırakıp kimisini kör edip ve buna karşın yollara palalarla çıkıp insanların üstüne saldıranlara dokunulmadığını görünce sanırım düşmanmısız demeden edemiyor insan ? bizde bunu o sıralar sorgulamıştık ulan düşmanmıyız biz diye.
AL kardeşim oku ingilizcen yoksa çevir.. Bu site öyle uyduruk bir iste değildir saabın resmi kullanıcıları için en son haberlerden haberdar olmaları için açtığı bir site..
http://www.saabplanet.com/saab-ab-an...rkey-and-nevs/
Saab group spokesperson Sebastian Carlsson said: “We do not have any deal with Turkey for the production of the country’s national car. We do not understand why Turkish Science, Industry and Technology Minister Fikri Işık has insistently voiced the ‘Saab’ brand when talking about the project“.
ben yandaş candaş o bu şu bilmem tarafsız olursan her şey ap açık ortadır.. sadece bir yöne bakarsan dünyayı sadece o yön sanırsın..
önemli olan şu kısmı yazının
"insistently voiced the ‘Saab’ brand when talking about the project"
Türkçesi "Proje hakkında konuşurken neden bu kadar ısrarla ' Saab ' markasını dile getiriyor..."
Akp secmeni yer bu yerli otoyu...
Saab daki açıklamayı paralelciler yaptırdı derler.
Akp yakında bitince belki formatlanir su gereksiz inanışlar.
Yerli hicbirsey birakmadilar herseyi sattilar hala yerli diyorlar.
Nasıl bir cahilliktir bu
Ben yerlisinde yurdunda değilim. Milette yalan söylenmesinde ve insanların buna körü körüne inanmasındayım. Açık açık ilk baştan hiç bir oy kaygısı gütmeden söylese ne olucak ? 100% yerli yaptık oldu, ulan nerdeyse .ıçtığın tuvalet kağıdın bile yerli değil. herkes sizin sandığınız gibi salak mı da hiç araştırma yapmadan aracı hakikaten sahiplenecek ve üstündeki kamuflaja bakarak arabayı algılayamayacak. mal mal işler.
Abdüllatif Şener, Abdullah Gül,Bülent Arınç partinin temel direkleri partinin halis mulis kurucu takımı zaten partiden ayrıldı. zaman geçdikçede bence ayrılan ayrılana olucak..
Beyler alınık Saab 9-3 vs Cadillac temiz olsun zengin olucam da azıcık AHHAHAHHAHAHHA
http://www.haberturk.com/ekonomi/oto...ilyona-satildi
Siyasi yazmaya devam edenler, banlayacam haberiniz olsun.