User Tag List

Sayfa 19/103 İlkİlk ... 917181920212969 ... SonSon
1942 sonuçtan 343 ile 361 arası

Konu: Yerli Otomobiller Geliyor!!!

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnanç AKP taraftarı olduğunu biliyoruz o yüzden başkaların .... sen temizlemeye uğraşma istersen. Prototip araba da kasa değişir doğrudur ama gene baktığın zaman kamuflaj altında bile genel hatlar bellidir. Haa şase ve motor test ediyoruz diyosan kamuflaj kaplama kullanmazsın çıkar test edersin kimse de aa bu ne demez zaten arabanın ne olduğu bellidir.
    benim akp taraftarı olmamın konuyla alakası nedir? istediğimin taraftarı olurum o beni ilgilendirir.

adam kamufulajın ne olduğunu daha yeni öğrenmiş otomobil hakkında belliki bilgisi yok. eline verilen metinden anlayabildiği konularda konuşmuş. doğrumu? değil. Ama hiç bişi yapamamakdansa en azından bişeyler çıkıyor ortaya bilinçli yada bilinçsiz. şase üzerinde test edilen bişeyler var, ama motor ama elektronik ama başka bişey.

hadi 60 yaşındanki adam anlamıyor, cadillac sen benim arabamı nasıl kamuoyuna sunarsın diye dava açmazmı? açar. açmadıklarına göre bi durum ortada.

bugün sosyal medyada bu karşılaştırma yapılmayacakmıydı? kimse anlamayacakmıydı? alenen ortada olan bişey var ve bununda farkındalar.
    2.0T FSI

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir siteden alıntı:
    "Amerika'daki hatalı üretimlerle 124 kişinin ölümüne yol açan General Motors yaklaşık 1 milyar dolar tazmiat ödemeye mahkum edildi. Araçlardaki sorunların giderilmesinin maliyetinin 4,1 milyar dolar olduğu iddia ediliyor. Ölen insanlar ve devlete verilecek tazminatların daha uygun olması sebebiyle General Motors araçların tashihi yerine tazminat ödemeyi kabul ediyor.
    Bugünlerde de yerli otomobil adı altında tanıtımı yapılan araçla Cadillac BLS modelinin benzerliğini inceleyince gözlerinize inanamayacaksınız. Bilim ve Sanayi Bakanlığı'nın bu projeyi birkaç ufak makyajla birlikte Amerika'nın General Motors'undan almış olduğu çok aşikar. Üstelik bunu yerli otomobil olarak ürettik diyecek kadar da utanmaz arlanmaz bir politika izliyorlar.
    Türk insanı olarak yardımseverliğimizi bize sormadan gösterip General Motors'u içine girdikleri berbat durumdan kurtardıkları için devlet büyüklerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Çok şükür bugün de devletimiz milletimiz adına utandık."
    General Motors Batağı İçin;
    http://www.haberler.com/general-moto...-ceza-770239…/

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bunlar neyden utandı ki

Kutu kutu paralar gemicikler sifirlamalar yani

Simdi cadillac filan buna oy veren vatandaş inandikca biz nedesek boş

lncdlt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor kapagini kendileri dizayn etmisler galiba haklarini yemeyin
    BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çin malı mercedesler gibi mi olacak aynısını güzel bi motorla mı sunacaklar kafamdaki sorun bu.
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu bu arac amerıkada cadıllac ın basına turlu problemler acmamısmıydı?
    Hatta 4 mılyar dolar zarar acan.Hatalarının gıderılmesı mumkun olmayan model degıl mı?
    Ulan bır gunde bızı artık salak degıl gerızekalı yerıne koyuyorsunuz! Ayıp dıyecegım ama bunlarda oda yok....

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herseyi caldiklari yetmemis gibi birde cadillacin tasariminimi calmislar. Sasirdikmi tabiki hayir.

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi çıkıp meydanlarda oy isterler biz ilk yerli otomobili ürettik ey chape ey mehape sen ne ürettin diye.
    Bu olayın filmi çekilse komedi dalında oscar alır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Klasik türk mantığı. Hanımın çalıştığı firmada da var. Tayland firması alanında dünya lideri. Çalışanlar türk şimdiye kadar pazar araştırması yapılmamış ama Genel CEO sunumuna 2010 yılından bugüne kadar sahte bilgilerle donatılmış hedef vs bilgileri koymaya çalışıyorlardı da hanıma söyledim sakın o slaytları koyma adam nereden derlediniz diye sorsa cevap veremezsin kabak senin başına patlar diye. Bizimkide türkiyedeki genel müdüre anlatınca adam kabak bizimkinin başına patlamasın diye direk yurtdışındaki fuara kaçan müdürleri geri çağırdı herkes kendi bölümü ile alakalı sunumu kendisi hazırlayıp sunsun dedi. Şimdi herkes hanıma düşman.
    IN BOOST WE TRUST

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi bence cadillac ile aynı bile üretmemişler, bildiğin getirmişler üzerini kaplamışlar biz yaptık diyolar.
    Elleme Sekelesin...

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Canselmo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bence cadillac ile aynı bile üretmemişler, bildiğin getirmişler üzerini kaplamışlar biz yaptık diyolar.
    kesin akına kaplattılar :P
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bunu savunanları anlamıyorum. Cadillac elinde kalan bütün kalıpları bize itelemişse, biz ikinci Tofaş kuş serisi olayını yaşıyoruz demek. Tofaş kuş serisi üretimi bize ne kattı ki? Zaten biz burada araba montajlıyoruz, belli parçaları da ülke içinde üreterek, ne farkı kaldı ki? Ne gerek var yani %100 kopya bi araba üretmeye çalışmakta?
    öyle işte.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aslinda cadillac turkiye üretim yapsa gercekten başarı.

Ama yerli otomobil diye kakalamak nedir yaw

spree1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlar milleti keriz yerine koyuyorlar.Yerli otomobil üreteceksin ve oraya sadece bir tane Bakan gelecek,aracın birinide life kaldırmışlar.Bir tanede reklam panosu koysalarmış tübitak otomotiv diye daha inandırıcı olurmuş.Sahtekarlar
    Öyle Pısırık Pısırık Yürümeyeceksin,
    Yürürken Omzun Dik Alnın Karşıya Bakacak.

Yere Bastığın Zaman Hakkını Vereceksin Toprak Seni Tanıyacak . . !

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bls kullanmıştım , epey güzel araçtı . Tabi bose ses sistemi vs vardı oldukça dolu bir arabaydı. Bence kasa olarak ve ebat ölçü bagaj hacmi olarak yeterli bir araç. Güzel bir motor kombinasyonu ile Türkiye de güzel satış yapabilir neden olmasın.

Fakat devletin teşvik edici olması için bir farklılık yapması lazım. Mesela bu araca 2 litre güzel bir dizel motor yapsınlar , ekonomik , güçlü bir motoru olsun ve yerli aracımız olduğu için 2 litre vergisi olmasın . Bir çeşit teşvik uygulansın. Bizler de d segment arabalarda geberik 1,6 motorlar yerine bunu tercih edelim.

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R.S.C Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne kadar çok seviyoruz yapılan bi işe emeğe saydırmayı... !!!

yapılsında nasıl olursa oldun. En büyük tasarımlar taklit edebilme kabiliyetiyle başlar.

Ne bekliyorsunuz Allah aşkına Milletin 150 yıllık Otomotiv tecrübesini 5 yılda Türkiyenin başarmasını mi ? Keske ... Ama her yapılana sizin gibi etiket yapıştıranlar yüzünden Devrim arabaları gibi küfür edip geçmekten başka bi faydanız yok.

Taklitte olsan kopyada olsa gölge etmeyinde bişeyler gelişsin bu ülkede...

Lafım Kişisel değil yanlış anlamayın lütfen. Derdim bu zihniyetle...
    En büyük tasarımlar taklit edebilme yeteneği ile başlar cümlesini yok yalnış okudum diyerek defalarca okudum. Doğru okuduğumu fark ettim ne yazık ki... Biz boşuna tasarım okumuşuz, boşuna araştırmışız kendimizi geliştirmişiz, keşke başından beri mesleğimizde taklit yeteneğimizi geliştirseymişiz. Tasarımda esinlenmeye yer vardır taklite değil..

Burada tartışılan şey Cadillac ın yaptığı otomobili ' onlar konuşur biz yaparız ' yalanına alet edip insanlara yalan söylemeleri. herkez ister yapılsın edilsin tabiki ki ama dalga geçiyorlar resmen ya dalga geçmektir bu... o araba yola çıksın kasada, iç trimde vs cadillac logosunu bile unuturlar biryerlerde bu kafayla...

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim akp taraftarı olmamın konuyla alakası nedir? istediğimin taraftarı olurum o beni ilgilendirir.

adam kamufulajın ne olduğunu daha yeni öğrenmiş otomobil hakkında belliki bilgisi yok. eline verilen metinden anlayabildiği konularda konuşmuş. doğrumu? değil. Ama hiç bişi yapamamakdansa en azından bişeyler çıkıyor ortaya bilinçli yada bilinçsiz. şase üzerinde test edilen bişeyler var, ama motor ama elektronik ama başka bişey.

hadi 60 yaşındanki adam anlamıyor, cadillac sen benim arabamı nasıl kamuoyuna sunarsın diye dava açmazmı? açar. açmadıklarına göre bi durum ortada.

bugün sosyal medyada bu karşılaştırma yapılmayacakmıydı? kimse anlamayacakmıydı? alenen ortada olan bişey var ve bununda farkındalar.
    Hani yazmayayım diyorum ama,

"adam" ın adının önünde " Bilim, Sanayi ve Teknoloji" Bakanı ibaresi var. Adam ODTÜ mezunu İng. ve Matematik öğretmeni.

Sormazlar mı "adam" a kardeş sen ne iş yaparsın, liyakatın ne, bilim ve teknoloji ile ilgili ne ürettin bu güne kadar ( Araştırma, makale vs) diye. Hadi onu da geçtim, eline verilen kağıdı okuyup sorgulama yapacak kapasiteden yoksun musun ?

Çıkmışsın milletin karşısına "milli otomobil geliştirdik diyor. Neyi geliştirmişler bilen bana da anlatsın.

Var olan bir aracı al, kapla folyo ile sonra çık milletin karşısına "geliştirdik, nerede üreteceğimize de babayiğit çıkarsa onun isteğine göre karar vereceğiz"

kusura bakma da adam bildiğin t...k geçmiş milletle.

Bir şeyler çıkıyor ortaya diyorsun ya evet haklısın aslında, ortaya çıkan millet ile dalga geçip kendini kurnaz sanan insanların ne kadar küçüldükleri.

Bu da bakanın ağzından açıklama,

Babayiğit ortaya çıktıktan sonra nerede üreteceğimize birlikte karar veririz, hatta onun tercihine bırakırız. Sonuçta bir kişi riski üstleniyorsa tercihi ona bırakmak gerek. Ama tüm Ar-Ge'nin Gebze'deki TÜBİTAK tesislerinde başladığını söylemek lazım.

Şimdi çıkıp biri beni aydınlatırsa sevinirim,

Ben piyasada zaten yıllardır var olan ve parasını verip satın alabileceğim bir aracın T.Cumhuriyeti'nin bir bakanı tarafından kamuoyunu "Yerli Otomobil" diye tanıtıldığında sevinmeli miyim. Ya da bizi (ki milletten bir ferdim ya o bakımda) salak yerine koydukları için üzülmeli mi.

Çıkarın şu at gözlüklerini artık.

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oha işin sırrını çözdüm.
    cadillac = kadillAK
    Lan!!

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aklıma jet fadıl ve imza geldi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)