User Tag List

Sayfa 24/103 İlkİlk ... 1422232425263474 ... SonSon
1942 sonuçtan 438 ile 456 arası

Konu: Yerli Otomobiller Geliyor!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muhalefet olarak yazmıyorum çok ciddiyim,

3-4 üstte mesajımda da belirttim. Var olan ve parasını verip alabileceğim yıllar önce üretilmiş bir aracı bu gün kalkıp

"geliştirdik" ve "babayiğit" bulunca üretime başlayacağız diyerek kamuoyu ile paylaşan birini ki bu adam

"bakan" hatta bu gün ki resmi gazete de maliye bakanlığına da vekil tayin edilmiş kendisi, eleştirmeyelim de ne yapalım ?

Bunu hangi hükümet hangi bakan yaparsa yapsın ben eleştiririm şahsen. Tutar yan arıyorum ama bulamıyorum savunmak için.
    Yok haklısın yazdıklarında ancak açıklamaları dinlemeden,(bu konu için konuşmuyorum genel konuşuyorum) derinlemesine araştırmadan sırf "onlar" yaptı diye herşeyi eleştiren büyük bir kitle var, ne zaman bu kadar kutuplaşır hale geldik, 70 lere doğrumu gidiyoruz yavaş yavaş, iyice bölünelim anasını satıyım bu nedir böyle..
    Medya tarafından yürütülen büyük bir algı operasyonu var bunuda kimse göremiyor...
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu sence algı operasyonu mu?

Adamların doğru düzgün yapabildiği ne var? Metro sistemi mi? Her sene yeniden yıkılıp yapılan yollar mı? Sürekli arıza yapan sorun çıkaran metrobüs mü? Adamların yaptığı elle tutulur bi halt yok. Herşey derme çatma. Herif köprü yoluna bile kendi karar verio. Arkadaş kimliğin ne vasfın ne. Kaldırım mühendisi bile değilsin neye karar veriosun.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim yazımda din kelimesi geçiyor mu? Klasik ortadoğu kafası işte onu eleştiriyorum, millet gider aya biz gideriz yaya...

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araba haricinden her şeyden fazlaca konuşulmuş.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yilmazcatalbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olayın din, sarık, cübbeyle ne alakası var? Laf olsun bir yerden b*klayalımda nereden tutarsa değil mi? Evvelinden beri bu adamlar yok başımızda diğerlerini de biliyor bu ülke ne oldu marsa mı çıktık? Bu arada hükümet yanlısı değilim istediğini söyle ama bu olayların sarıkla cübbeyle alakası yok.
    Benim peygamberim "ilim çinde de olsa gidiniz" diye bir hadisi var sende bir ara bunları düşün istersen yada düşünme ama dini de bilmeden karıştırma
    Benim yazımda din kelimesi geçiyor mu? Klasik ortadoğu kafası işte onu eleştiriyorum, millet gider aya biz gideriz yaya...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://m.hurriyet.com.tr/milli-cadillac-30302310
    Bende fotoğrafları görünce herkes gibi kandırmaca olduğunu, var olan bir aracı kaplayıp seçim propagandası yaptıklarını düşündüm. Gerçektende seçim propagandası yapıyorlar ama gerçekten bir çalışma var ortada anladığım kadarıyla. Paylaştığım linkteki yazıyı okuyun lütfen, saab'tan aracın tüm hakları alınmış, ister aynı tasarımla ister farklı şekilde üretsinler fark etmez, yapılmaya çalışılan bir şey var ortada. Bunun seçim malzemesi yapılıp hiç bir açıklama yapılmadan 3 fotoğrafla paylaşılmış olması sıkıntı olan. Yani yapılan bir çalışmayı kötülesik ama bu bizim değil açıklama özürlü bir bakanın suçu.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok haklısın yazdıklarında ancak açıklamaları dinlemeden,(bu konu için konuşmuyorum genel konuşuyorum) derinlemesine araştırmadan sırf "onlar" yaptı diye herşeyi eleştiren büyük bir kitle var, ne zaman bu kadar kutuplaşır hale geldik, 70 lere doğrumu gidiyoruz yavaş yavaş, iyice bölünelim anasını satıyım bu nedir böyle.
    Medya tarafından yürütülen büyük bir algı operasyonu var bunuda kimse göremiyor...
    Br noktada katılıyorum iki taraf demek ne kadar doğru bilmiyorum ama şuan böyle bir kutuplaşma söz konusu maalesef.

Ve bu algı dediğin şey hükümete yakın medya tarafından yapılıyor bence.

En çok izlenen kanalların sahipleri yaptıkları yayınlar ayırt etme gücüne sahip her insan tarafından anlaşılabilecek kadar net.

Araba olayında kızdığım ise var olanı biz var ettik gibi çıkıp propaganda yapılması. Eminim bu olayı muhalif partilerden biri yapsa,

bu gün manşetlerde çarşaf çarşaf okuyor olurduk.

Ekrem_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben şu kadarını söyleyeyim gerçekten üzüldüm. Bu proje ilk çıktığında inşallah dedim çünkü evet büyük ülkeler artık araba üretmeyi bırakıp ortaklıklar kurup çözüm üretirken bizim böylesine bir atağa geçmemiş beni şaşırtmıştı. Olur da yapılırsa çok sevineceğim bir proje idi. Zamanında yapılan devrim arabaları gibi bir olayla yok olmasından korkuyorum halen ama yapılmış bi arabayı alıpta biz yaptık denilmesi beni çok üzdü. Hiç bir zaman bir partiye körü körüne bağlı olmadım bunun partiyle alakası yok bunun ülkemiz ile alakası var. Açılacak olan bir fabrika ülke ekonomisine sağlayacağı katkı çok büyüktür. Keşke çıkıp biz bu markayı satın almayı düşünüyoruz, 2020'de fabrika tamamen ülkemize taşınacak deselerdi. Ama yıllar önce yapılan arabayı piyasaya süsleyip püsleyip ahanda biz yaptık demek bence sahtekarlıktır. Bu ülkede ne dehalar var. İnanın istersek çok daha iyilerini yaparız.

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk yerli telefonuda yapmışlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonraki seçimlerin projesi bu
    ilk TR hayfonu

Rockford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yav 250milyon dolara saab ı satmışlardı bari direk saabı satın alıp 9.3 üreteydik.
    artık parca sıkıntısı da yaşanmaz 9.3 bakmaya başlayabiliriz

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakın görüdünüz mü ülkemiz yerli arabada yapıyor. bekle bizi 2023 , dünyaya kafa tutacağız. ülkemizin refah seviyesi çok yüksek. her yerde yol yaptılar , havalimanı yaptılar. milli iradeye saygılı olun , bre zındıklar , cehapeliler ve atayizler.

sabah okuyan ak - koyun...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phantom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonraki seçimlerin projesi bu
    ilk TR hayfonu
    Çin malı çakma telefonlar gibi çakmasını yapıp, TAYfon diye 200 liraya satarlar sonra bu ülkenin yarısı adamın sayesinde garibanında ıphoneu oldu der oy verir. Burası Türkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu sence algı operasyonu mu?

Adamların doğru düzgün yapabildiği ne var? Metro sistemi mi? Her sene yeniden yıkılıp yapılan yollar mı? Sürekli arıza yapan sorun çıkaran metrobüs mü? Adamların yaptığı elle tutulur bi halt yok. Herşey derme çatma. Herif köprü yoluna bile kendi karar verio. Arkadaş kimliğin ne vasfın ne. Kaldırım mühendisi bile değilsin neye karar veriosun.
    Peki ne diyim..

Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Br noktada katılıyorum iki taraf demek ne kadar doğru bilmiyorum ama şuan böyle bir kutuplaşma söz konusu maalesef.

Ve bu algı dediğin şey hükümete yakın medya tarafından yapılıyor bence.

En çok izlenen kanalların sahipleri yaptıkları yayınlar ayırt etme gücüne sahip her insan tarafından anlaşılabilecek kadar net.

Araba olayında kızdığım ise var olanı biz var ettik gibi çıkıp propaganda yapılması. Eminim bu olayı muhalif partilerden biri yapsa,

bu gün manşetlerde çarşaf çarşaf okuyor olurduk.
    Hükümet yandaşı medyanın yaptığı algı operasyonu değildir, direkt yapılan propagandadır,amatörcedir yani çoğu insana ters teper,
    algı operasyonu yada bilinçaltına verilen mesajlar fark edilemez etkisine kapılır gidersin senin aldığın kararlara etki eder,doğan medyasının bilmem kaç yıldır yaptığıda bu, bu dünyada bir kaç yüzyıldır uygulanan yöntemlerden zaten.
    Konuyla ilgilenenler bilinçaltı konusunu araştırabilir çokça makale/kitap var.
    Mesela örnek Saddam kötü adam ilan edildi Irağa demokrasi bahanesiyle girildi sonuç ortada, bunun gibi örnekler 1800lü yıllardan beri uygulanıyor.
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizi bıraksalar neler yapacaz da
    şu üst akıl yok mu üst akıl...
    böyle kıspetten tutmuş bırakmıyo hesaaabı
    "üst akıl" deyince VTEC üstü geliyo hep aklıma
    donör şasili yerli milli motora modifiye olmaz mı?
    silindir başına 2 egzantrik mili koysak, hepsinin VTEC'i bağımsız olsa, içerden açıp kapamalı olsa?
    olmaz mı?

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://m.hurriyet.com.tr/milli-cadillac-30302310
    Bende fotoğrafları görünce herkes gibi kandırmaca olduğunu, var olan bir aracı kaplayıp seçim propagandası yaptıklarını düşündüm. Gerçektende seçim propagandası yapıyorlar ama gerçekten bir çalışma var ortada anladığım kadarıyla. Paylaştığım linkteki yazıyı okuyun lütfen, saab'tan aracın tüm hakları alınmış, ister aynı tasarımla ister farklı şekilde üretsinler fark etmez, yapılmaya çalışılan bir şey var ortada. Bunun seçim malzemesi yapılıp hiç bir açıklama yapılmadan 3 fotoğrafla paylaşılmış olması sıkıntı olan. Yani yapılan bir çalışmayı kötülesik ama bu bizim değil açıklama özürlü bir bakanın suçu.
    +1

Detaylara bakinca Turk firmalar da var, Rover vs. bir calisma var..

Ama bizim insanimiz okuma ozurlu oldugu icin "cadillac'a sticker yapistirip yediriyolar lo " modundan cikamazlar ta ki birileri aciklama yapana kadar...

Birilerinin emegi, birilerinin hirsi ugruna heba oluyor belliki.
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olaylar soyle gerceklesti
    1-Millet tepki gosterdi bu cadillacin aynisi diye,sonra kopyada olsa yaptik.Kopya olmadan gelisiez falan fistam denildi,ama degil kopyasini yapmak araci hazir alip logo sokmusler

2-Motor ve elektrik aksamini biz urettik,kasayi oylesine onu cadillac arkasi saab secmisler.Sasi onemli degil yaa demir parcasi bulup oturturuz ilerleyen zamanlarda gibi ortam yaratildi

3- Simdi yani bugun Saabdan motor ve sasinin hallari satin alindi o deneniyor,yani zamaninda saabin urettigi elektrik motor ve bildigimiz saabin sasisi var yani Aksama dogru gene degisir degistikce eklerim
    Edit gelsin lutfen ya,cok kotu yazmisim telefondan
    Olaylar soyle gerceklesti
    1-Millet tepki gosterdi bu cadillacin aynisi diye,sonra kopyada olsa yaptik.Kopya olmadan gelismez falan fistam denildi,ama degil kopyasini yapmak araci hazir alip logo sokmusler

2-Motor ve elektrik aksamini biz urettik,kasayi oylesine(denemelik,donör)aldik, önu cadillac arkasi saab olarak yapmislar sasiyide.Sasi onemli degil yaa demir parcasi bulup oturturuz ilerleyen zamanlarda gibi ortam yaratildi

3- Simdi yani bugun Saabdan motor ve sasinin haklari satin alindi deniliyor,yani zamaninda saabin urettigi elektrik motor ve bildigimiz saabin sasisi var. Aksama dogru gene degisir degistikce eklerim

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yerli telefonumuz hayırlı olsun.

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya donör kasa olsun vs ne fark eder?
    Bu ülkede yüzlerde iyi mühendis tasarımcı varken. Neden hala yabancı proje hele ki başarısız olmuş ve batmış bir platform satın alınıyor.
    Kim ne kadar kazanıyor da milli! olacak araba D segmenti oluyor? Kim alacak bunu. avrupaya satamazsın, ortadoğuya satamazsın, Uzak doğuya satamazsın, güney amerikaya hayatta stamazsın.
    Bu arabaya sadece türkiye binecek, binecek de D segmenti bir aracı 30bin tlye mi satacaklar? 30bin tlye BLS yapacaklarsa ben binerim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)