User Tag List

Sayfa 52/103 İlkİlk ... 242505152535462102 ... SonSon
1942 sonuçtan 970 ile 988 arası

Konu: Yerli Otomobiller Geliyor!!!

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk müşteride belli oldu��

Şaka bir yana kamu sektörunde kullanılsa bile otomobil yönünden dışa bağımlılığimizin ciddi oranda azalacağını düşünüyorum
    Alman'a daha dogrusu 5 kurus para vermeden rahata alismis kamu gorevlileri mi kullanacak ? Sanmiyorum , konfor alanindan cikmak zorunlu olmadikca herkesin yapabilecegi bir durum degildir . Alismis adamlar " makam " lafina , assagisina ne binerler ne otururlar .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulkemizde zaten bircok araba fabrikasi var ve bu fabrikalarda isinin ehli turk muhendisler var... en iyisini ben bilirim gibi dusuncelere kapilip yandaslarini kritik mevkilere getirmezlerse ve gercekten o isi hak edene verirlerse ben yapilabilecegine cani gonulden inaniyorum...

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koç'un yerinde olsam , hurdalıktan kalıpları çıkartır 2017 Şahin - Doğan üretir satarım piyasaya.. 50 Bin Tl'den verse kapış kapış gider bende alırım bi tane.
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alman'a daha dogrusu 5 kurus para vermeden rahata alismis kamu gorevlileri mi kullanacak ? Sanmiyorum , konfor alanindan cikmak zorunlu olmadikca herkesin yapabilecegi bir durum degildir . Alismis adamlar " makam " lafina , assagisina ne binerler ne otururlar .
    Abi kast ettiğim makam arabası değil ki , polis arabaları, memurlara verilen araçlardan söz ediyorum

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bı gelemedı
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Ekrem_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kuzey kore aklıma geldi nedense

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ee cadillac lar noldu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vectra-tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koç'un yerinde olsam , hurdalıktan kalıpları çıkartır 2017 Şahin - Doğan üretir satarım piyasaya.. 50 Bin Tl'den verse kapış kapış gider bende alırım bi tane.
    kalıpları makineleri sattılardı bir tane 3. dünya ülkesine sıfır olarak üretiliyor orada hala sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kalıpları makineleri sattılardı bir tane 3. dünya ülkesine sıfır olarak üretiliyor orada hala sanırım
    Etiyopya da hala üretiliyor

İnşallah gerçek olur. İnşallah çok tutar. Sevelim sevmeyelim biz vatandaşlar olarak bu projeye destek vermemiz lazım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok şey yazdım sildim seçimlerde %3 te buradan toplarlar umarım yapılır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Köprü yaptık diyip yapanlara "bak kardeşim burdan günde bu kadar araç geçicek geçmezse parası benden şerefsizim" şeklinde anlaşma yapılmayan, gerçekten halkına katkısı olacak yerli bir otomobil olsun isterim.
    Taştaş konusu çok yapıldı,ki bende yaptım. Yapmak için yapılmasın yeterki alıcısı olur eminim.

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2016 yılı başında İsveçli Saab’dan 40 milyon Euro’ya satın alınan platform gündeme gelmiş, TIR’larla getirilen kamuflajlı araçlar çok tartışılmıştı. TÜBİTAK’ın üzerinde çalıştığı bu projenin tamamen hata olduğunu ve rafa kalktığını belirten yetkililer, Türkiye’nin otomobilinin temellerinin sıfırdan atılacağı mesajını verdiler. Zaten Cumhurbaşkanı Erdoğan da 5 babayiğide isterlerse bu projeyi de kullanabileceklerini söyleyip, “Ama istemezseniz de kullanmayın” diyerek mesajı verdi. Yani çok net ‘kullanmayın sıfırdan yapın’ dedi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    40 milyon euro cop oldu yani. oderiz arkadas onuda oderiz. bi 140da buna harcarlar onu da oderiz. kopru gidisti gelis zaten eklenio bi de ortaya bogaz havasi manzara parasi ekleriz benzini 15tl yapariz. mtv yi aylik yapariz yillik ne yaa fakir miyiz? oderiz arkadas onuda oderiz.
    IN BOOST WE TRUST

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hep söylüyorum...........
    araba trafik ve türevleri hakkında karar verenlerin en önce otomobil kullanmaya yeterli ehliyeti varmı eğer varsa istanbul trafiğinde akşam saati iki yaka arasında kaza yapmadan aracı kullanıyorsa fikirlerini alalım.

30 milyon euroya opel satılmamışmıydı. Al opeli yaz mopel hem araban olsun hem almana kafa tut fabrikayı kapatırım haaa de bir sürü işsizle uğraşırsın de. hemde doğrudan avrupa birliğine gir.

hesap kolay amaç cebe para koymak değilse tabiki
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    40 milyon Euro resmen cop oldu... ‘Yerli otomobil’ gitti ‘Turkiye’nin otomobili’ geldi - Ekonomi Haberleri

40 Milyon EURO gitti beyler, 80 milyon nüfus var desek adam başı 0.5 Euro düşüyor. Güne ~2.22 TL eksiyle başladık.

Şimdi köprüden geçmeyenler içinde 3-5 bişeyler atalım tamam olsun. Yapılmışı yeniden yapmaya ne meraklıyız, adam yapmış işte.

%100 yerli kasmanın alemi ne ? Hangi firma %100 Yerlilik oranıyla üretim yapıyor bu nasıl bir kafadır. Al geliştir sür pazar daha ne.

Bu millete montajcılık yakışmıyor demiş haşmetmeapları, esas montajcı kim acaba merak buyurdum.

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    40 milyon euro ne oldu

KDV ye yeni güncelleme geliyormuş...

ohh 40milyonu deliğini kapatıcak kaynakta bulundu

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamen siyasetten uzak yazıyorum:

bu ülkenin 'Milli' olan her şeye ihtiyacı vardır bunu tartışmanın hiç gereği yok bence... milli savaş gemisi, milli tank, milli uçak, milli piyade tüfeği vs bunlar bizim bağımsız kalmamızı sağlayacak projeler, görüyoruz işte F16 alıyorsun yazılımları bazı şeyleri vurmaya izin vermiyor, tanklar 50-60 yıllık, gemiler keza öyle, bu konuda çok yatırım var karşılıkları da alınıyor.. ama ben bu araba konusundan emin değilim, dünyada ya premium markalar satılıyor ya da çok ucuz çin malı taklitleri, yani piyasadan alınabilecek yüzde çok çok dar, bir otomobil yapacağız FIAT ın yerine bizi tercih edecekler??? 300 küsür ülkede yedek parça satış garanti ağı olan çoğumuzun dandik dediği markayı örnek verdim bakın... yıllardır hükümetimiz neden bu kadar bastırıyor anlamıyorum yani bu konuda bir eksiklik hissedilse özel sektör çoktaaaan atlardı bu olaya... elektrikli olmayacaksa zateen pazarlayamazsın hiç bir ülkeye, benzinli olursa motoru demek ki dış alım olacak o zaman millilik nerede kaldı? bence bu adımın yerine, montaj araba yapımına izin versinler, TUV her türlü proje montaj replika araçların ruhsatlarında yetki sahibi olsun, hurdaya çıkmış araçlar bile TUV un teknik denetiminden sonra restore edilip yollara dönebilsin, elektrikli araç üretmek isteyenlere teşvik verilsin, bunlar yeter sektör için...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    40 milyon Euro resmen cop oldu... ‘Yerli otomobil’ gitti ‘Turkiye’nin otomobili’ geldi - Ekonomi Haberleri

40 Milyon EURO gitti beyler, 80 milyon nüfus var desek adam başı 0.5 Euro düşüyor. Güne ~2.22 TL eksiyle başladık.

Şimdi köprüden geçmeyenler içinde 3-5 bişeyler atalım tamam olsun. Yapılmışı yeniden yapmaya ne meraklıyız, adam yapmış işte.

%100 yerli kasmanın alemi ne ? Hangi firma %100 Yerlilik oranıyla üretim yapıyor bu nasıl bir kafadır. Al geliştir sür pazar daha ne.

Bu millete montajcılık yakışmıyor demiş haşmetmeapları, esas montajcı kim acaba merak buyurdum.
    Adamlar baştan dedi zaten bu köprünün parasını gecmeyen de oducek diye. Helal olsun bak geçmiyorum ama ödüyorum

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öz analarının .... girsin 40 milyon euro

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)