User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
80 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: maltepe'nin göbeğinde seyir halindeyken arabama ateş ettiler

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun bence arabayi karistirdilar bi tanıdığımında başına benzer bi olay gelmişti fail yakalandı alacaklı olduğu adamın arabasina benzettigim için ateş ettim dedi ama büyük şehirde bu işler bellli olmuyor sırf zevk için bile sıkmis olabilirler. Polis kovanlari buldumu ? silah daha önce bi suça karistiysa belki failleri bulabilirler
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte bu yüzden bireysel silahlanmayı destekliyorum
    Böyle veledi zinalar genelde kendi gibi veledi zinalarla kavga edip bir birini bıçaklıyo veya vuruyolar
    Bu durumlarda hastahaneye götürmek onlar için kurtuluş oraya bıraksalarda doğal seleksiyon işini görse
    Evet. Amerika gibi hak olsa bak bakalım totosu yiomu kimsenin.. zaten suçlular illegal yoldanda bulur silahları. Ama vurdunmu evinde hırsızı biel ceza alıyosun. yasalar bu itleri koruyor...
    Ayrıca silahlanma hakkı olan halkın silahları devletten gelicek bir zulüme karşı sigortadır. Bak bakalım Amerika'da bi silahlarını almaya gelsinler texas ın neler olur. iç savaş çıkar.
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok şey yazarım da... faşist ırkçı oluyoruz ondan sonra. Bunların tek tek kafasına sıkmadan bu ülke adam olmaz. Acıyorum halimize acıyorum.

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle geçmiş olsun. varna sokak halı sahanın bir üst sokagıydı galiba.bende gülcihan sk.dayım.direk belediyenin karşısı.baya yakınız yani.genelde maltepede it-kopuk olmaz.ama son zamanlarda artık her yerdeler bu tip insanlar.

bu ülkede artık şansa yaşıyoruz.inşallah o şerefsizler en kısa zamanda yakalanıp cezalarını çekerler.dicem ama ne cezası

umtvti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok gecmiş olsun Allah beterinde korusun ama sen kamera kaydı isteme polis baksın o işe bence

Uur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maltepe-adatepe tarafına çok sık geliyorum ve benim araçta kırmızı. Oraları çok nezih bilirdim bende ama geçen polis anayolu komple yukarıdan aşağıdan kapamıştı bir olaylar vardı.Amaç insanlara güvensizlik tedirginlik vermek.

Çok geçmiş olsun. Kameralardan inşallah birşey çıkar.

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=mikelazi;7904136]öncelikle geçmiş olsun. varna sokak halı sahanın bir üst sokagıydı galiba.bende gülcihan sk.dayım.direk belediyenin karşısı.baya yakınız yani.genelde maltepede it-kopuk olmaz.ama son zamanlarda artık her yerdeler bu tip insanlar.

bu ülkede artık şansa yaşıyoruz.inşallah o şerefsizler en kısa zamanda yakalanıp cezalarını çekerler.dicem ama ne cezası [/QUOTE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz. Bireysel silahlanma zaten kimileri için serbest. Sonuçta ortada.
    Fazla GTA oynuyorsunuz böyle oluyor.

Hak adalet hukuku savunacağınıza bireysel silahlanmayı savunuyorsunuz. Çok yanlış..

kimbubye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış. O kurşunlar daha tehlikeli yerlere de gelebilirdi. Yukarıdaki yorumlarda branda altında saklayın arabanızı demişler, kesinlikle katılıyorum. Burası Türkiye ne olacağı belli olmaz aman dikkat.
    '89 Audi 100 2.0 Turbo Diesel

mannerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mehmet topal ???
    Powered By Demir Garaj Fast N' Loud

instagram brkdiinc-facebook burakdiinc

BlackGetz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maltepenin neresi acaba ?
    Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder

34 GE 5563 - BlackGetz
    34 KA 0667 - matKAp VTI
    41 KK 495 -- KKing VTI
    34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+

HG6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soylenecek cok sey varda bazilarinin agrina gidiyor irkci oluyoruz sonra cok uzuluyorum guzel ulkemin geldigi su duruma hele hele kani bozukluk cigeri 5 para etmez insanlarin cikardigi huzursuzluklar daha cok sinirlendiriyor beni Allah yardimcimiz olsun

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.bu ülke nereye gidiyor böyle anlamadım.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaşamkent e çıkarken devamlı kullandığım sokak,gayette sakin nezih bir ortamı var.Oranın sakini olmadığı kesin.Arabada zarar var mı?Silah kurusıkı filandır belki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunacan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz. Bireysel silahlanma zaten kimileri için serbest. Sonuçta ortada.
    Fazla GTA oynuyorsunuz böyle oluyor.

Hak adalet hukuku savunacağınıza bireysel silahlanmayı savunuyorsunuz. Çok yanlış..
    Amerikada'da var bireysel hak. Ben şu anda yasal yolla alamayan normal vatandaşın bireysel silahlanmasını destekliyorum ZATEN İT KOPUK ta silah var illegal olarak...Savunmak için neden alamıyalım bizde kendimizi?. Eve hırsız girince dur kardeş polis gelsin bi sonra nacaksan yapmı dicez... Arkadaş polis savunamaz o an kimseyi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bireysel silahlanma derhal yasaların uygun şekilde düzenlenerek yürürlüğe girmesi gereken kanundur. bu ülkede sizin can güvenliğinizden kimse sorumlu değil, sevdiklerinizin can güvenliğinden kimse sorumlu değil. polis değil, hukuk değil siz de değilsiniz. ben silahlı bir kişiyle karşı karşıya geldiğimde, sevdiklerimi iman gücüyle koruyamam, 155 ile koruyamam, gaipten gelen hukuk melekleri yok, polis geç geliyor, ambulans geç geliyor, herkes aman ne uğraşacam diyor. üşengeç, bencil bir kesimin elinde güya insanların bireysel can güvenliği.

silahlanma kültürünün bir toplumda gelişmesi, o toplumun eğitim düzeyinde ki korkunç yükselişin bir parçasıdır. korkmadan ülkesinin topraklarında yürüyebilen bireylerin özgüveni otomatikman tavan yapar. toplum içinde ki çatlakların buna el vermediği düşüncesi yanlış, ruhsatsız silah kullanımı zaten çok yaygın, bireysel silahlanma ise, gözümüzün önünde ki bu tehlikeye kurban gitmenin önüne geçiyor.

bununla ilgili çalışılsın,

insanların kendi can güvenliğinden sorumlu olmaları, sevdiklerine sahip çıkabilmeleri, eşkiyalardan, yürüyen saatli bombalardan korunabilmeleri için bireysel silahlanmaya evet.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ülkede bireysel silahlanma serbest olursa eğer insan gömecek arazi bulamazsınız.

SametYkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun insanlar kafayı yemiş Allah sevdiklerinize bağışlamış sizi kesinlikle işin peşini bırakmayın tüm yasal yollara başvurun
    41 UU 106 Peugeot 106 gti 2001
    34 YKN 76 Citroen c3 2010
    34 YKN 89 Vw Transporter T5 2005

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İçini karartmak gibi olmasın da bu ülkede adam vuran / kesen / tecavüz eden iyi halden indirim alıp çıkıyor. Şu özbizerdik'İn yaptıkları buna en güzel örnek.

Ben bişey çıkacağını sanmıyorum "münferit olaydır" der geçip giderler. Bu ülkede insan canı ne zaman önemli oldu ki, senin benim canımı korusun kollasın hukuk.

Çok şükür sen yada ailenden kimse yaralanmamış. Geçmiş olsun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)