Yaşım 30 , kafamda saç kalmiycak neredeyse bu apaçilerde anlamsız bir saç var ya utanmasa kaşından çıkıcak amk ya çok dikkat ediyorum dert keder yok kodumun bebelerinde hep ondan ya ,
Olaya başka açıdan baktım ama olsun rahatladım ve artık sakinim![]()
Yaşım 30 , kafamda saç kalmiycak neredeyse bu apaçilerde anlamsız bir saç var ya utanmasa kaşından çıkıcak amk ya çok dikkat ediyorum dert keder yok kodumun bebelerinde hep ondan ya ,
Olaya başka açıdan baktım ama olsun rahatladım ve artık sakinim![]()
Gerdek icin stadyum kapatmasa bari
Cehalet baska bisey degil
Her zaman söylemişimdir. Konvoy adı altında yolu kapatan veya tüm şeritlerini ihlal eden kişilere öyle bir ceza yazılması lazım ki bir daha yapamamalı. Örneğin 3000 TL gibi.
Bu dangalaklar ne düşünüyor acaba ya da nasıl bir düşünce yapısı var.
Ulan angut bana ne sen evleniceksen, askere gideceksen, çükünü kestireceksen. Yol kapatırsın, kornaya abanırsın, trafikte itlik yaparsın bana / bize ne.
Anlayın artık s.kmizde değil sizin özel hayatınız.
sabah saadlerinde işe gitmek için yola çıkarsın tek şerit yolda minibüsülerin 20 ile sallana sallana gitmesi ota boka korna çalması müşteri toplamaya çalışması arkasında 1 km araba kuyru ama adamın s.k takmaması tayrı bir dert müşteri alıyor duraga girmek hak getiri kenara bile yanaşmıyor adam yolu kapatıyor babasının yoluya a.m.k daha sabah sabah işe güce başlamadan sinir strese başlıyoruz
Bunlar genelde arabaciiiii tayfasından olurlar. Tüm istanbulu kendilerinin zannederler. 2 el ateş etse biri arkadan kedi görmüş sıçan gibi dağılırlar hemen.
Bi ara Harun Taştan tayfasıda yapmıştı düğün konvoyuydu o sanırım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)