Merhaba , Pm attim. Beni de gruba eklerseniz sevinirim
yarı Bursalı sayılırım. Orada olduğum bir güne denk gelirse bende katılabilirim
pacman Nickli Üyeden Alıntı Merhaba , Pm attim. Beni de gruba eklerseniz sevinirim Tabiki keliyorum hemen hoşgeldiniz
Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı yarı Bursalı sayılırım. Orada olduğum bir güne denk gelirse bende katılabilirim Tabiki bekleriz hocam isterseniz özelden numaranızı gönderin gruba dahil edeyim sizide
Gruba karşıyım
PROSTOCK GARAGE SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Gruba karşıyım �� Abi bu o gruplardan değil makara muhabbet bide toplanıcağımız zaman millet anlık bağlantı için kullanıyoruz iyi oluyo
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Gruba karşıyım �� selam olsun gürsel abi biz bekleriz her zaman seni
Linea 1.6Mjet
Emrah hocam pm attım
B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı İzmirden sizi destekliyorum İzmir cok zayıf bu aralar cok Neyine yetmedik vicdonsız
mrbars Nickli Üyeden Alıntı İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.
Gökhan kardeşim banada haber verin ama buradan değil mümkünse arayip söyleyin
Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.
131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı Gökhan kardeşim banada haber verin ama buradan değil mümkünse arayip söyleyin Hocam buyur istersen gruba dahil ol sende genelde ordan konuşuyoruz buluşma anlarını
Nişteyiz gelecek olan varsa bekleriz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları