User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
54 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 40 bin liralık araç tavsiyesi (genç işi)

braga26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    222376610 Ilan no su güzel bir pazarlıkla alınıp istediğin gibi yükler para bile arttıra bilirsin.

Ps: ilanla ilgim yok
    çok güzel swap olurda kaporta kevgir olmuş abi bunun

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Al bunu keyfine bak hot hatch ler gibi uçurmaz ama oldukça keyiflidir. en azından modelli arabaya binmiş olursun.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...13775487/detay
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

neothenew - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Megane coupe 1.4 TCe 130 al. 35-40bine temizini bulursun. Yazılım yaptır, 150 beygir sağlıklı kullan. Lpg takanlar var. Sorun duymadım, sağlam motordur. O paraya bence iyi ve modelli araçtır.

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka başından beri diyorum sana Manuel FK2-FN1 hangisi denk gelirse alalım, yakıtı dizeli aratmaz , gidişi yüz güldürür.. FEH yaptık mı çok güldürür..
    Kanka bulalım manuel tertemiz bebek gibi araba, gidip alalım itirazım yok. Reçetesi belli, fakat kafama yatmayan araba asla almam artık. Varsa cam gibi araba, gidip alalım satınca hemen.
    Alıntı 10.lincoln Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    honda cr-z düşünebilirsin.
    1.5 sene kullandım. çok zevkli, çok dikkat çeken, fazla yakmayan, genç işi bir araba.

arka koltukları çok küçük sadece.

alacaksan eğer gt modelini düşün.
    koltuk ısıtma, bluetooth, xenon, usb, aux, katlanır ayna, dijital klima, cruise control, yokuş kalkış vs.. bayağı özellik var.
    Abi teşekkür ederim yorumunuza.. CR-Z de epey düşündüm, hatta b16/b18 swap CRX daha çok dusundum. Çok istedigim bir araç crx.
    Ama CR-Z nin 2. el durumu ve lpg durumunu bilmeyişim beni uzaklaştırıyor. Ayrıca daha hızlı bişey olsa hoş olur.
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12281540/detay

Astra H 2.0 turbo LPG'li. İlanla alakam yok. Araba temize benziyor. Zaten ankarada vakit bulduğunda bi bak derim.
    Bu ilanı çok inceledim, arkadaşlarımla da çok konuştuk. Aslında çok mantıklı bi araba fakat standarttan 170lik oluşu, enjektör turbo yazılım gibi farklılıklar getiriyor 2.0 GTC ile. Ama hala kararsızım bu araba konusunda çok diri bakımlı tertemiz duruyor. Bilemedim... Satarsam aracımı mutlaka gidip bakıcam ama uzun süredir satılıkta bu araba, satışı zor olur gibi geliyor korktum biraz.
    Alıntı AliDogukan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben farklı bir öneri yapayım.

2009-2010 Insignia 1.6T 180HP alın.Tasarım desen var,yol tutuş var ki daha iyileştirilebilir,yazılım ile 230 HP civarında sorunsuz kullanılabilir ayrıca Insignia stock da gayet güzel gidiyor özellikle 100den sonra.Konfor desen D segmentinin konforunu tartışmaya gerek yok.Insignia süper araba bence düşünmelisiniz.Ancak yakıt konusu biraz şaibeli.
    Şu yaş için biraz ağır gelir abi sağol yorumun için. 1.5 ton araba, beni yorar 1.6t gtc bakıyorum onun yerine. 230 hp piston kolları için tam limit bu arada 1.6 makinada.
    222376610 Ilan no su güzel bir pazarlıkla alınıp istediğin gibi yükler para bile arttıra bilirsin.

Böyle bir projeye girecek olsam crx & b18c ikilisini buluşturmayı tercih ederim delikanlı işi olurdu.
    Teşekkür ederim yorumunuza.
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Al bunu keyfine bak hot hatch ler gibi uçurmaz ama oldukça keyiflidir. en azından modelli arabaya binmiş olursun.

Teşekkür ederim mantıklı olabilecek bir araba. Listeme ekledim.
    Alıntı can2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bi husumetimiz de olmadı senle, nedir beni mezara yollama istegi şaka bir yana, kalın gelir. Bisikletten ötesini kullanmadım.
    Alıntı neothenew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Megane coupe 1.4 TCe 130 al. 35-40bine temizini bulursun. Yazılım yaptır, 150 beygir sağlıklı kullan. Lpg takanlar var. Sorun duymadım, sağlam motordur. O paraya bence iyi ve modelli araçtır.
    Fransız düşünmem abi çok teşekkürler.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

OMTechJr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siyah 4 kapı Astra H güzel düzgün bir araç. Liseden bir arkadaşımın aracı. Abisinde de aynı aracın tek kapısı vardı, zaten ilanı verende abisi. Bütçene uygun olduğundan hatta üzerine bütçede kalacağından öneririm. Sana da yakışacağını düşünüyorum.

4 kapı 2.0 Turbo bir arkadaşta daha var K04'lü cooler'lı. Toluen'le 270lerde güç verdi ki güzel zevkli bir araç. Hemde oldukça konforlu. LPG ile mersine 20 kuruş yakarak gitti. Şehir içide 30-35 kr'larda. Tek olayı hiç bir şekilde tüpte gazlamaman gerekiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka başından beri diyorum sana Manuel FK2-FN1 hangisi denk gelirse alalım, yakıtı dizeli aratmaz , gidişi yüz güldürür.. FEH yaptık mı çok güldürür..
    Alıntı 10.lincoln Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    honda cr-z düşünebilirsin.
    1.5 sene kullandım. çok zevkli, çok dikkat çeken, fazla yakmayan, genç işi bir araba.

arka koltukları çok küçük sadece.

alacaksan eğer gt modelini düşün.
    koltuk ısıtma, bluetooth, xenon, usb, aux, katlanır ayna, dijital klima, cruise control, yokuş kalkış vs.. bayağı özellik var.
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12281540/detay

Astra H 2.0 turbo LPG'li. İlanla alakam yok. Araba temize benziyor. Zaten ankarada vakit bulduğunda bi bak derim.
    Alıntı AliDogukan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben farklı bir öneri yapayım.

2009-2010 Insignia 1.6T 180HP alın.Tasarım desen var,yol tutuş var ki daha iyileştirilebilir,yazılım ile 230 HP civarında sorunsuz kullanılabilir ayrıca Insignia stock da gayet güzel gidiyor özellikle 100den sonra.Konfor desen D segmentinin konforunu tartışmaya gerek yok.Insignia süper araba bence düşünmelisiniz.Ancak yakıt konusu biraz şaibeli.

Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alıntı can2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı OMTechJr. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siyah 4 kapı Astra H güzel düzgün bir araç. Liseden bir arkadaşımın aracı. Abisinde de aynı aracın tek kapısı vardı, zaten ilanı verende abisi. Bütçene uygun olduğundan hatta üzerine bütçede kalacağından öneririm. Sana da yakışacağını düşünüyorum.

4 kapı 2.0 Turbo bir arkadaşta daha var K04'lü cooler'lı. Toluen'le 270lerde güç verdi ki güzel zevkli bir araç. Hemde oldukça konforlu. LPG ile mersine 20 kuruş yakarak gitti. Şehir içide 30-35 kr'larda. Tek olayı hiç bir şekilde tüpte gazlamaman gerekiyor.
    Aracın bu zamana kadar satılmama sebebi nedir öğrenebilir miyim?
    Yok lpg de zaten hiç bi şekilde gazlamam gereği yok. A dan B ye götürsün yeter tüp.
    Arabanın genel kondüsyonu iyi gibi görünüyor. Arabamı satabilirsem belki ilgilenirim iletişime geçerim sizinle.

vtec26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...22121209/detay
    1.8 types, araç sahibini tanıyorum, araba güzel gerçekten. Ama hızlı değiller

Dediğim gibi hızlı istiyorsan ilacın 1.8t
    Naturally Aspirated FTW
    e36 3.28 Coupe individual

ibrahm_38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sende benim gibisin kardeşim spor araba seviyosun ama lpgden de vazgeçemiyorsun, inşallah gönlüne göre güzel bir araba bulursun
    Örnek olsun ilanlarla alakam yoktur.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...23757533/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41202720/detay
    Circassian

OMTechJr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani kimse adına burada bir şey diyemem şu yüzden satılmadı diye. Hakan askerdeydi yeni gelmiş herhalde, belki çok gönüllü değildi, yüklerim diye düşünüyordu. Aklıma o geldi en azından. Uzun zamandır görüşmedim zaten kendisiyle ama aracını satıp, almayı düşünürsen en azından yönlendiririm. Zaten detaylı bilgi verirler.

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtec26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...22121209/detay
    1.8 types, araç sahibini tanıyorum, araba güzel gerçekten. Ama hızlı değiller

Dediğim gibi hızlı istiyorsan ilacın 1.8t
    Baktım bu type s e de, 1.8t de bakıyorum bi köşeden. Teşekkürler kardesim. Type s pek çekmedi, ilan fotolarını değiştirmesini öneririm arkadaşın.
    Alıntı ibrahm_38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sende benim gibisin kardeşim spor araba seviyosun ama lpgden de vazgeçemiyorsun, inşallah gönlüne göre güzel bir araba bulursun
    Örnek olsun ilanlarla alakam yoktur.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...23757533/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41202720/detay
    Teşekkür ederim, aynen lpg şart Türkiye'de. Cooper ilerde dusundugum bi araç, 160 küsür km çok gelir. Cunku 1-2 sene içinde satıp s14 ya da ep3 alıcam kısmetse. Bu sebepten daha düşük km ve 2. el durumu da onemli. Cupraya gelince, lpg *****
    Alıntı OMTechJr. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yani kimse adına burada bir şey diyemem şu yüzden satılmadı diye. Hakan askerdeydi yeni gelmiş herhalde, belki çok gönüllü değildi, yüklerim diye düşünüyordu. Aklıma o geldi en azından. Uzun zamandır görüşmedim zaten kendisiyle ama aracını satıp, almayı düşünürsen en azından yönlendiririm. Zaten detaylı bilgi verirler.
    Tamamdır kardesim çok sagol ilgin için, haberleşiriz oyle bir durum olursa.
    Pek ilgimi çeken bi araç değil abi leon, vag grubuna ve fransızlara biraz soğuğum.
    172 rs içinde tek sevdiklerimdir.

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    megane 3 benzinli coupe'ler tercih edilebilir, ancak güncel piyasada belirttiğiniz limite gönlünüzdeki aracı bulabilir misiniz bilemiyorum, ***** piyasa yüksek ...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turkiyede hizli satilsin,2.el piyasasi olsun lpgde uyumlu olsun fransizda istemiyorum deyince

En hızlı toyata,honda ve vw grubu gidiyor.
    Dizel istemiyosan tdi out
    Lpgli olsun ? Tsi out
    Seat alman fakat tarzin degil anladigim kadariyla ve fransizda husumetin olmus anlasilan buda gitti
    Km cok olmasin dersen 1.8t ele hepsi ucuk km . Az kmde ucuk fiyatta
    Eski araba istemiyoruz anlasilan vti,rs,gt,gti,vts de elendi

Arac kalmadi baska bu fiyata tr de

Gtc sport desem ?
    Japon hizlilarda o paraya yok honda vtec 2 cilginlae 35 istiyor.
    40 a bi ihtimal 3.25 e46 bakilir lpg uyumlu hizli. Ama eski . Vazgeçtim oda out

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seçeceğiniz arac mutlaka turbo olsun atmosferik tirmalayip durmayin. Lpg uyumlu turbo bi cok qeac var ama okadadar osuruktan bi piyasa varki 40 a araba bulunmuyor.
    Rs severiz dediginden yola cikarak
    Megane2 rs bakabilirsiniz. Fransiza benimde on yargilarim var. Cabuk dokulmesi cok fazla izalasyon eksigi ve konfor yoksunu,konforlu olanda leş yol tutus var. Bu ikisi optimum olarak clio rs ve meganers kabul edilir(spor arac sonucta d segment konfor beklenmemeli.
    Ds3 leri fransizlardan biraz ayri tutuyorim megane ve clio rs gibi yinede ön yargili olmayin.yuklenenler cook iyi gidiyor.

DeliceBirkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz daha cıkabilirsin http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16671350/detay bunlara bakabilirsin
    İlanla hiç bir alakam yok.

DeliceBirkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit:biraz daha çıkabilirsen

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ilacını söylüyorum.

punto tjet sport.

td04, enjektör, egzoz ile 200 hp civarı başka bişeyi ellemeden düzgün ayar ile binersin. LPG kiti de o güçlere uygun tercih edip düzgünce ayarlatırsan normal kullanımda sorun çıkartma ihtimali neredeyse kalmaz.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    veya diğer seçenek alfa mito. qv modeli biraz daha üstü rakamlara denk getirilebilir, gayet tatmin eder hem görüntü hem gidiş olarak.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)