User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
50 sonuçtan 39 ile 50 arası

Konu: Facebook - Kimlik bulma

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu is " birlik olalim manticinin karsisina mantici acalim " a dogru gidecek heralde .

https://www.youtube.com/watch?v=OTjJMbQihtc
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tassaga bağlamayın la

coder nerde, çözerse o çözer bu işi

1.8 turbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    basınıza gelenlerı okudum. madem mekan bascak kadar delıkanlıymıs neden fake hesaptan tehdıt edıyor hemde bır bayanı. boş adamın tekı oldugu bellı. daha once basımıza facebook sapıklarıyla ılgılı bır sorun gelmıstı. savcılık gayet ılgılı. pesını bırakmıyorlar.
    E30 M50 TURBO & F30 320i ED

eleanor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ip yi bulsa location buluna bilir.bence direk gidip konuşulabilir. Eğer mekan sahibi msjı atıpda siz gittiğinizde yok abi çekerse o olsa bile dövmeye deymez.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tehdit olduğu için sanırım sıralama şu şekilde olucak

şikayetçi olucaksınız , savcılık facebook dan o profilin ip bilgilerini istiyicek

sonrasında o ip lerin sahiplerine ulaşıcak vs bu şekilde zincirleme gidicek

ama kesin sonuc cıkıyor cunku artık dijital bilgileri delil kabul ediyor mahkemeler

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence tehdit eden kisi ip adresini degistirerek yapmıstır ne yaptıysa. egerki sana yazdıgı tehdit mesajlarından yola cıkarak bu kisi ip adresini degistirecek kadar zeki olup olmadıgını belki anlarsın. eger zekiyse ip adresini degistirmisdir. eger saftirik biseyse anlamaz ipten mipten direk yazmısdır kullandıgı bilgisayardan. umarım saftirik biseye denk gelmissindirde ip adresinden bulursun. egerki degistirmisse ip adresini bulma sansın sıfır.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun.Umarim sorunu cozersiniz kisa surede sıkıntısız bir sekilde.

OMTechJr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya adam değilmiş işte yapan. Bir şey yapabilecek biride değil belli. Adam olsa kadını karıştırmazdı zaten. Sizin yerinizde olsam sakin soğuk kanlı ama kapıda da 3-4 kişide bekleyecek şekilde hiç bir şey olmamış gibi gider oturur bişeyler söyler hesabı öder kalkarım. Müdür yada şefi çağırırım kızım sana söylüyorum işletmecim sen anla hesabı ezee ezeee itin bi yerine sokar sokar çıkartırım. Bu gövde gösterisi yeteri kadar canını sıkar zaten.

Ha hukuki anlamda uğraşırım, canı sıkılsın derseniz de hapis verecek halleri yok. Zorlanmadan sıyrılır bu işten. Birde sizin uğraştığınız kalır. Ama bu sefer iyice arsız olur. Bu tip gevşeklerde bide "biz ne davalar gördük kimler geldi kimler gitti" modu oluyor. Sizden sonra başkalarına da aynı terbiyesizlikleri yaparlar dahası daha çok baş ağrıtacak şekilde tacize başlayabilirler. Bu sizi haklı çıkartabilecek bir senaryo.

Bende gidip ağzını burnunu kırmak, mantı dedikçe bi tarafları sızlayacak hale getirmek isterim ama döverek bitmez ki bunlar. İkincisi haklıyken haksız duruma da düşeceksiniz.

Diğer yandan şöylede bir şey var, hani insanlar dengesiz ne yapacakları belli olmuyor. Kendimi emniyette hissetmem lazım derseniz polise savcılığa yine gidin tabi. Binaenaleyh benden daha iyi biliyorsunuz ifadesini alıp salacaklar. Ama yapacak adam bir şey yapacak olursa yapar. Sizin şikayetinizde olay sonuçlanıp size vereceği zararı verdikten sonra, ben demiştim olur. Önemli olan herhangi bir risk almadan atlatmak.

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -Yapicak cok sey varda cahille cahil olmaya gerek yok,hele isin icine esinizinkaristirmis muhatap olmayin...
    -Bazi insanlar icin sosyal medya cok onemlidir,cunku yaptigi tek is reklam yapmaktir,oyle yada boyle havlayarak sizin sozde gozunuzu korkutmaya calisiyor
    -Boyle is yerleri eninde sonunda batmaya ve kapanmaya mahkumdur,acikcasi adli yollardan birsey ciksa bile itle,kopekle,cakalla ugrasmaya gerek gormuyorum.
    -Iyi bir dayagi hak etmis ama inanin dovmek icin enerji harcamaniza bile gerek yok,it icin bosa nefesinizinfuketmeyin havlar havlar susar elbette

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Tek olsam yürürdüm de, akşam konuştuk konuyu hanımla..

Savcılığa versen bir şey olmayacak. Varsay oldu, bu itin abisi dayısı kuzeni de ittir. Gelecek bana musallat olacak, iş çıkışı rahatsız edecek.
    10 kişi 20 kişi mekanını bassan, dağıtsan dönecek yine bana saldıracak. Sen de her an her saniye yanımda olamazsın, zarar bana olacak

dedi.. Hak verdim..

deliriyorum yaptığı yanına kalıyor, cevabını veremiyorum diye ama maalesef elim kolum bağlandı. Fikirler için herkese teşekkürler ama sanırım bir şey yapamadan, cevap vermeden görmezliğe gelicez..

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evren abi gçmiş olsun. eşiniz aklı başında biriymiş belliki çünkü doğru söylemiş. yorumları okudum önceki biz eşinizin dediklerini düşünmemiştik aslında. eğer boyut eşinize mesaj dışını geçerse ozaman farklı yollar öncelikle şikayet olarak başlayabilirsiniz. şikayetten sonra devam ediyorsa ozaman farklı yollar denenebilir.

OMTechJr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gönül razı olmasa da en doğrusunu yaparsınız bence..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)