User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
102 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Modifiye Araçlara Ceza Yağdı

Network - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cezalar böyle kesilince ben rahatsız oluyorum,

arabalarda yanlış ya da kurallara uymayan işler olabilir polis alsın bağlasın, ceza kessin vs tamam ama her şehrin ya da bölgenin belli bir asayiş yapısı vardır *****, böyle "toplu cezalar" vs olunca şaşırıyorum,
    nedir durum, aydında ya da başka bir yerde modifiye işi almış yürümüş gitmiş mi, ortalıkta "modifiyeli araçlarla gezen serserilerden geçilmiyor" da böyle bir tedbir mi gerekmiş? o bölgeyi detaylı bilenler söylesin bir zahmet, istanbulda yıkılsın o zaman

bence son yıllarda iyice polisle arası açıldı artık toplumun, ceza kesseler para lazım birilerine ya da kota doldurmaları lazım vatandaşı mağdur ediyorlar diyoruz
    lüks arabaları kayırıyorlar ceza kesmeye yemiyor diyoruz, memleketin başka bölgelerine insanlar yokluktan, işsizlikten mahvolurken yine aynı bölgede paranın alabileceği en kral arabalar ortalıkta sürekli, nedir bu işin aslı astarı sormuyorsunuz diyoruz,

gördüğümüz kadarıyla şu gezi olaylarında, lgbt muhabbetinde tomayla saldırıp millete takla attırıyorlar, kadınlara alabildiğine gaz sıkıyorlar ama başka yerlerde şehrin ortasında havai fişekle ateş ettiklerinde, her türlü adiliği yaptıklarında orada tomalarla milleti yerde sektirdiğini görmüyoruz, ne oluyor bilmiyoruz, gidip bunu yapanın kafasını eziyorlarsa onun da videosunu koysunlar destekleriz ama böyle olmuyor

belli bir süreden sonra devlet istediği kadar haklı olsun adaletsiz davrandığı için işin tadı kaçıyor, kes a..... k..... bu akşam sana para lazım buradasın, yarın ben yine gezeceğim diyor vatandaş... bakalım kavga gürültü nereye kadar gidecek...

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    far yakma sis yak

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sosyal mesajlar gelmiş hemen aldığınız araca egzoz koyup yaris pistine kadar ortalığı inleterek geliyorsunuz ? O zaman o araci cekici ile getirip pist içinde çalıştırıp gezeceksiniz. Ya da pist cikisinda araclarin yarisina ceza yazdiklarinda burda cikipta kimse kufur etmeyecek.Bendeki hastalık derecesinde, sisleri açmadan rahat edemiyorum. Yazacaklarsa bu yüzden yazsinlar problem yok örnek çok

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AşkınS. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sosyal mesajlar gelmiş hemen aldığınız araca egzoz koyup yaris pistine kadar ortalığı inleterek geliyorsunuz ? O zaman o araci cekici ile getirip pist içinde çalıştırıp gezeceksiniz. Ya da pist cikisinda araclarin yarisina ceza yazdiklarinda burda cikipta kimse kufur etmeyecek.Bendeki hastalık derecesinde, sisleri açmadan rahat edemiyorum. Yazacaklarsa bu yüzden yazsinlar problem yok örnek çok
    Kim o bağırtarak gelen piste?
    İstanbul Park'ta pist gününe katılmaya gelen adamların hemen hemen hiç biri böyle bir şeye alet olmuyor artık.
    Zaten biliyor ki piste çıkacak, stresini atacak, şov yapacaksa da orada süresiyle yapacak. Dışarıda egzoz şov yapıp, 129301*2-4k kelvin sisleriyle caka satacak adamlar pek yok.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

ersandeniz
    Misafir
    Gece evimin onunde sifir cizen e30lara sahinlere 106lara kat kat fazlasi yazilsin insallah

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Milleti rahatsız edici her türlü modifikasyon araca hersey mübah.

Ama pkk gündemde iken polis biraz boş iş peşine düşmüş

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç denk gelmedim yaptıkları iyi olmuş çünkü akşamları belli saatten sonra 50 liralık egzosu ile saçma sapan işler yapanlara az küfretmemiştim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kim o bağırtarak gelen piste?
    İstanbul Park'ta pist gününe katılmaya gelen adamların hemen hemen hiç biri böyle bir şeye alet olmuyor artık.
    Zaten biliyor ki piste çıkacak, stresini atacak, şov yapacaksa da orada süresiyle yapacak. Dışarıda egzoz şov yapıp, 129301*2-4k kelvin sisleriyle caka satacak adamlar pek yok.
    Körfez pistinin çıkışına hiç denk geldin mi ? S2000ler 350zler yan yan girip üstüne de varexleri açık kesiciyle cikanlari cok gördüm hemde bu forumdan hepsi. Herkes bilinçli zaten. Youtubeda acip rollingleri draglari ya da drift videolarini izlerken ooo bravo deniyor ve şakşakcilik yapiliyosa ben kimsenin samimiyetine inanmıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrica rip nickli arkadaş egzoz fiyati iyi olan arac ses yapsın diyorsun yani öyle mi ? Bahsettigim olay tam da bu.adalet varsa herkese olacak.adam ferrosuna tubi takıyor oo bravo guzel ses.gtra akropovic takiyor oo bravo güzel ses. Onlara da laf soyliceksin arkadasim. Paraya ya da zevkine göre insanlari ya da yaptiklarini yargilamayacaksin.

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Körfez pistinin çıkışına hiç denk geldin mi ? S2000ler 350zler yan yan girip üstüne de varexleri açık kesiciyle cikanlari cok gördüm hemde bu forumdan hepsi. Herkes bilinçli zaten. Youtubeda acip rollingleri draglari ya da drift videolarini izlerken ooo bravo deniyor ve şakşakcilik yapiliyosa ben kimsenin samimiyetine inanmıyorum.
    Körfezi cidden bilemiyorum ama İstanbul Park'a gelen ekipte ben pek böyle bir şey görmedim ki her organizasyonda oradayım..
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suriye plakali araclarda yanan ampul yok, gecenin karanlığında zifir zindan gidiyorlar, onlara birşey diyen yok tabi
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrica rip nickli arkadaş egzoz fiyati iyi olan arac ses yapsın diyorsun yani öyle mi ? Bahsettigim olay tam da bu.adalet varsa herkese olacak.adam ferrosuna tubi takıyor oo bravo guzel ses.gtra akropovic takiyor oo bravo güzel ses. Onlara da laf soyliceksin arkadasim. Paraya ya da zevkine göre insanlari ya da yaptiklarini yargilamayacaksin.
    böyle rahatsızlık verici hareketleri yapanların genelde 50liralık egzosu olan araçlar olduğunu söyledim, 50 liralık egzosla ses yapmasınlar demedim.
    ayrıca dip not = evimin çok yakınında motorcuların takıldığı bir cafe var oradaki harley kullanıcıları(gecenin bir vakti gazlayanları) için de geçerli aynı şey. 500ml lik pet şişe balkonda hazır elbet bir gün denk getiririm

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demek ben ankarada olsaymışım rahmetli ile beni içeri atarlardı müebbett.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böyle rahatsızlık verici hareketleri yapanların genelde 50liralık egzosu olan araçlar olduğunu söyledim, 50 liralık egzosla ses yapmasınlar demedim.
    ayrıca dip not = evimin çok yakınında motorcuların takıldığı bir cafe var oradaki harley kullanıcıları(gecenin bir vakti gazlayanları) için de geçerli aynı şey. 500ml lik pet şişe balkonda hazır elbet bir gün denk getiririm
    Bahsettiğin araçlar Tofaş galiba. Çünkü en kötü varex 200 lira.50x4.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu warex bi marka-modeldir, vanalı egzost diyin şuna.

PoWDeR! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de bi kaç hafta önce egzozdan ceza yedim 189tl.. 7 gün süre verdiler tabi ben o süreyi aştım 15 gün sonra cezamı ödedim tabi araç men edilmiş. meni kaldırtmam için trafiğe gittim onlarda beni muayene yolladılar orjin egzoz tak muayene gir falan filan ohooooo taktım orjin egzozo kat dahil hepsini taktırdım sıfır ses geziyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baskasini rahatsiz eden her turlu modifiye adiyla yapilan sacma isleme ceza kessinler valla desteklerim , sis acan adama laf anlatiyosun selektor falan atiyosun anliyor bi turlu de hastanenin dibinde ya da toplu konut bolgelerinde gece 2 3 de kesiciyle gecen modifiyecinin ben amk yapacagi modifiyenin de amk , tabi bu modifiye de degil cahillik ayni hareketi firfir egsoz takip transitle yapan da var 458le yapan da var .

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla lüzumsuz sis yakana özellikle de arka sis yakana çok kızıyorum. Elimden gelen gıcıklığı da yapıyorum. Bir de akdeniz bölgesinde motorcular modifiye yapıyoruz diye aynaları söküyorlar.Sonra arkalarını göremedikleri için dönüp bakmaya çalışıyorlar.Bu arada kafalarını ne taraftan çevirirlerse motor o tarafa kayıyor. İşte bunlara rastlayınca cinlerim tepeme toplanıyor. Bu nasıl bir modifiye anlayışıdır bir türlü çözebilmiş değilim. Sözün özü millete hava olsun diye yapılmaya çalışılan saçma sapan işlere modifiye denmesi hiç hoş değil. En temizi düzgün modifiye yaptırabilip onu da ruhsata işletebilmek.
    Nadide şeyler değerlidir.

braga26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim merak ettiğm bi konu var süpersport olarak tabir edilen lüks araçlar (lambo,ferrrari.porche) ve harley davidson marka motorlar normal 50 liralık olarak tabir edieln sanayi tipi eksozdan daha fazla ses çıkartıyor en 2 mahalle öteden duyuluyor bunlara neden bişey olmuyor bi evrakları vs mi var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)