Cezalar böyle kesilince ben rahatsız oluyorum,
arabalarda yanlış ya da kurallara uymayan işler olabilir polis alsın bağlasın, ceza kessin vs tamam ama her şehrin ya da bölgenin belli bir asayiş yapısı vardır *****, böyle "toplu cezalar" vs olunca şaşırıyorum,
nedir durum, aydında ya da başka bir yerde modifiye işi almış yürümüş gitmiş mi, ortalıkta "modifiyeli araçlarla gezen serserilerden geçilmiyor" da böyle bir tedbir mi gerekmiş? o bölgeyi detaylı bilenler söylesin bir zahmet, istanbulda yıkılsın o zaman
bence son yıllarda iyice polisle arası açıldı artık toplumun, ceza kesseler para lazım birilerine ya da kota doldurmaları lazım vatandaşı mağdur ediyorlar diyoruz
lüks arabaları kayırıyorlar ceza kesmeye yemiyor diyoruz, memleketin başka bölgelerine insanlar yokluktan, işsizlikten mahvolurken yine aynı bölgede paranın alabileceği en kral arabalar ortalıkta sürekli, nedir bu işin aslı astarı sormuyorsunuz diyoruz,
gördüğümüz kadarıyla şu gezi olaylarında, lgbt muhabbetinde tomayla saldırıp millete takla attırıyorlar, kadınlara alabildiğine gaz sıkıyorlar ama başka yerlerde şehrin ortasında havai fişekle ateş ettiklerinde, her türlü adiliği yaptıklarında orada tomalarla milleti yerde sektirdiğini görmüyoruz, ne oluyor bilmiyoruz, gidip bunu yapanın kafasını eziyorlarsa onun da videosunu koysunlar destekleriz ama böyle olmuyor
belli bir süreden sonra devlet istediği kadar haklı olsun adaletsiz davrandığı için işin tadı kaçıyor, kes a..... k..... bu akşam sana para lazım buradasın, yarın ben yine gezeceğim diyor vatandaş... bakalım kavga gürültü nereye kadar gidecek...