User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
102 sonuçtan 96 ile 102 arası

Konu: Modifiye Araçlara Ceza Yağdı

SametYkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu anlattıkların eskidendi , bende 600cc racing kullanıyorum egzozda var.önceden dediğin gibi bize tolerans gösteriyorlardı hatta ona güvenerek caddede çevirmeye girdim ne gaz açmıştım ne bi taşkınlık, öncelikle durduğunuz için teşekkürler diyip aldı evrakları bi güzel yazdı cezayı.Sonraki günlerde gözlemledim lambo r8 corvette ferrari maserati hiç marka model ayırt etmeden egzozu cam filmi olan her taşıta durdurup yazıyorlardı cezayı.

Başta çok kızdım, plakam takılı ki çoğu racingde plaka yoktur nerdeyse hiçbir motor çevirmede durmaz ben durdum hız yapmıyorum gürültü yapmıyorum ona rağmen men olduk trafikten.Şimdi düşünüyorumda kurunun yanında yanan yaş olduk.son zamanlarda ehliyetsiz kasksız abidik kubidik egzozlarla hep kesicide giden milleti rahatsız edip tehlikeye düşüren kiloyla değişik insan vardı caddede en azından onlardan temizlenmiş oldu.
    sana katılıyorum ama bizim ülkemizde iş yasa kanundan çıktı polis gözüne kestirdiği aracı hiç kusur bulamasa lastik ebatlarından bile ceza yazıp bağlayabiliyor ya arabayı kıskanıp ceza yazan polis duydum birebir yaşayan arkadaştan bir polis aracı beğeniyor diğeri arabayı trafikten men etme çabasında insanın siniri bozuluyor değil mi? zaten cadde denen yerde aracın spor bir araç olup full orjinal olsa da durduruluyorsun kaçma şansın yok işte hep kendini bilmez insanlar yüzünden caddede gezemiyoruz bu yüzden kurunun yanında yanan yaşlar olduk sonumuz hayır olsun
    41 UU 106 Peugeot 106 gti 2001
    34 YKN 76 Citroen c3 2010
    34 YKN 89 Vw Transporter T5 2005

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son 1,5 senedir yani bu kanun çıkalalı 1,5 sene oldu sanırım veya kanun demeyelim de bu kadar sert uygulanmaya başlayalı hesapladım sadece 400 km yol yapmışım.
    o 400 km de sanırım arada sırada arabayı çalıştırıp turlama anlamında.Biliyorum çünkü trafiğe çıktığımda o arkadaki mugen kanadı(aracım civic vti) sök diyecekler.
    aracımı da yeni boyattığım için o kanat sökülürse boyası kalkacak.Bakalım onlar mı kazanacak ben mi garajda yattığına göre onlar
    ya da bilmiyorum belki ben abartıyorumdur kendi içimde.Çok fazla sayıda gezen modifiyeli egzoslu araç görüyorum ben açıkcası tırsıyorum gezmeye.

dasemert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilmediğimden soruyorum konuyu tam okuyamadım ama ss araçlarda egzozdan ceza yazmaları normal mi?Birçoğu zaten fabrika çıkışı o şekilde zaten
    dasestar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dasemert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilmediğimden soruyorum konuyu tam okuyamadım ama ss araçlarda egzozdan ceza yazmaları normal mi?Birçoğu zaten fabrika çıkışı o şekilde zaten
    Ben egsoztan yedigimde men vermisti , bayiiden orjinal olduguna dair yazi alip goturdum cezayi iptal ettiler . Ama cahil ve egolu polise denk gelince yaziyor malesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aşağıda ki haberde adı geçen Dr. Şafak tamami ile standart bir araç sahibi idi yanlış hatırlamıyorsam ve polisin çevirip "Utanmıyormusun birde doktor olacaksın dediğinde"; Bütün gece boyunca Gazi Üni.de, silahlı çatışmada elinden/kolundan yaralanan bir polis in ameliyatından çıkmış evine gidiyordu.

Alıntı 10.lincoln Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Subaruluların polisle imtihanı

http://www.hurriyet.com.tr/pazar/11313718_p.asp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AşkınS. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tayfun kardeş müstahaksa herkese yazacaklar. Yarış pistinin kapisinda bekleyen araçları baglayan polislere de kimse küfür etmeyecek. Anladin mi güzel kardeşim. Ayrıca modifik oldu diye yapmıyorum "ben istediğim" icin yapiyorum.ayrica merak etme sen ben neyi görüp neyi görmeyecegimi de cok iyi biliyorum Anıl turan sen cok yanlis gelmissin ayrica zaten f458 alacak param da yok o yüzden sorun da yok sana layık alir binersin
    Herkes her istediğini yapamaz. Sırf sis farını seviyorsun diye açamazsın. Çakma xenon takamazsın. Aya selektör çakıyorsunuz anasını satayım. Düşünün biraz. Hak eden cezayı yer arkadaş .
    Pistekilere yazılmış yazılmamış beni ilgilendirmez. Sen bura da sis farı açık geziyorum dediysen o cezayı da bu kadar kişinin baskısına da katlanacaksın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sis farlarımı en son muayene istasyonunda açmışlardı)))

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)