User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
53 sonuçtan 39 ile 53 arası

Konu: Trafik sigortası hakkında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @barakuda26 peki en düsük sigortayi 545 tl den başlatmak gibi bir ortak görüs var mi acenteler arasinda ben bu gün duydum sahsen başlatmak istiyoruz ortak görüsde bulusup seklinde .Nedir?

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ayhanas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @barakuda26 peki en düsük sigortayi 545 tl den başlatmak gibi bir ortak görüs var mi acenteler arasinda ben bu gün duydum sahsen başlatmak istiyoruz ortak görüsde bulusup seklinde .Nedir?
    Fiyatları acenteler değil bölgeler belirliyo bi çok standartları var. Mesela biz acente olarak neovadan günde 20 poliçe yapıyoduk trafik. Bölge uyardı ve komisyonu düşürdü şuan günde 1-2 yapıyoruz sadece. Eskisi gibi devam edersek komisyon dibe inecekti, o zamanda bu işi yapmanın anlamı yok kar etmeyince. Şirketler trafik sigortasından ziyade yangın, kasko, ferdi kaza, dask gibi sigortaları yapmamızı istiyo, trafik zaten cepte zorunlu, asıl para kazandıran diğerleri. Bi şirket 545 verirken en düşük başka şirket 2.000 küsürlü rakamlar verebiliyo. Belli standartları yok şirketlerin, acentelerinde elinden gelen çok bişey yok aslında ekran ne fiyat veriyosa müşteriye o aktarılıyo. Eş dost tanıdık olmadıkça indirim çok zor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen hafta Scooter ın sigortası bitmişti araştırdım en ucuz 125cc için 450TL fiyat çıktı..3 gün geç yaptırdım diye cezaya girdi 33 lirada faiz ödedim.483liraya geldi.Motor zaten 4000TL..
    Yahu benim 1800 liralık scootera en ucuz 720 cıktı yok mu daha ucuza yapabilecek biri saçmalığın daniskası bu ya

F.Dogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    125 lik scooter a 345 tl çıktı.
    2000 model s4 e 830 tl çıktı.
    1998 model impreza gt ye 440 tl çıktı. sigortacım çok uğraşarak aldı bu fiyatları. uygun mu değil mi bilmiyorum ama başka sigortalardan rakam aldığımda bunların neredeyse 2 katı fiyatlar geldi önüme.
    "Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."

omerce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2008 model fn2 için 580 TL çıktı bana. Birde indirimli hali. Trafik sigortaları bu sene çok yükselmiş nedeni de sigorta firmaları, kaza sonrası değeri düşen araçların satıldıktan sonra kaybettiği değeri geri ödemeleriymiş. Bana böyle bir açıklama yaptılar. Gerisini bilemem tabi
    instagram.com/omersaglm

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omerce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2008 model fn2 için 580 TL çıktı bana. Birde indirimli hali. Trafik sigortaları bu sene çok yükselmiş nedeni de sigorta firmaları, kaza sonrası değeri düşen araçların satıldıktan sonra kaybettiği değeri geri ödemeleriymiş. Bana böyle bir açıklama yaptılar. Gerisini bilemem tabi
    Sigorta şirketleri yüksek miktarda hasar ödedikleri için haziran ayında zam yapıldı müşterinin yenilemesi gelen aracına trafik sigortası yaptırıyor 250-300 tl'ye kaza yapıyor 1000 ile 1500 tl hasar ödüyor karşı tarafa çünkü bunun tek sebebi zar etmeleri
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AyrtonSenna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sigorta şirketleri yüksek miktarda hasar ödedikleri için haziran ayında zam yapıldı müşterinin yenilemesi gelen aracına trafik sigortası yaptırıyor 250-300 tl'ye kaza yapıyor 1000 ile 1500 tl hasar ödüyor karşı tarafa çünkü bunun tek sebebi zar etmeleri
    Sigorta firmaları risk planlaması üzerine kuruludur. Bunları biliyoruz da bi trafik sigortası içinde 1000tl çıkınca biraz koyuyor ama. Ben yıllardır yaptırırım hiç kaza yapmadım (maşallah) ona rağmen kol gibi çıktı
    instagram.com/omersaglm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AyrtonSenna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte problemde bu ben 14 senedir trafik veya kaskodan bir şey almıyorum en az 3-4 araba sigortalı hala 400-500TL alıyorlar gitsinler şirket araçlarından 10.000TL alsınlar. Nasıl olsa şirket aracı diyerek her yere dalıp çarpışan araba modelinde gidemesinler.

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onurkk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu benim 1800 liralık scootera en ucuz 720 cıktı yok mu daha ucuza yapabilecek biri saçmalığın daniskası bu ya
    demir sigorta varsa etrafınızda araştırın bide ordan fiyat alın almadıysanız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte problemde bu ben 14 senedir trafik veya kaskodan bir şey almıyorum en az 3-4 araba sigortalı hala 400-500TL alıyorlar gitsinler şirket araçlarından 10.000TL alsınlar. Nasıl olsa şirket aracı diyerek her yere dalıp çarpışan araba modelinde gidemesinler.
    Heh işte bende bu yüzden yakınıyorum. Neden kaza yapanlarla aynı mantıkta hesaplanıyor. Kaza yapmayan birine neden 600tl fiyat çıkıyo. Yorum yapamıyorum açıkçası. Bir arkadaşım trafik sigortasından 500 tl hasar karşılatmıştı geçen sene. Yeni sigortası da 600tl fazla ödedi bu sene. Komedi gibi bir ülke burası
    instagram.com/omersaglm

chatlaxs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah korusun 1 kere pert yaptınız mı 14 seneyi amorti edersiniz, 14 yıldır birşey olmadı diye bu yılda bişey olmaz demek yanlış olur
    Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chatlaxs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah korusun 1 kere pert yaptınız mı 14 seneyi amorti edersiniz, 14 yıldır birşey olmadı diye bu yılda bişey olmaz demek yanlış olur
    ben her sene kasko vs. yaptırıyorum bişey olmaz da demedim, sadece trafikte çarpışan araba gibi dolaşanlar yüzünden yüksek primler ödemek istemiyorum bu prim fiyatlarının düzene sokulması şart. Benden 100 TL alsın kaza yaparsam tabi ki artırsın ama yapmazsam aynı kalsın.

cem_subasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Varsa uygun bir sigortacı bizde trafik sigortası yaptırıcaz 845 TL çıktı poloya
    CUP Edition

Finansinvest

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın satışını yaptırmadan babama nekadar bana nekadar sıgorta cıkıyor dıye bakma şansımız oluyormu.ona gore satış alırım üzerime

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2004 vito benim uzerime aldim 5 senedirde aracim yoktu plakasi samsun 690 tl cikti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)