@barakuda26 peki en düsük sigortayi 545 tl den başlatmak gibi bir ortak görüs var mi acenteler arasinda ben bu gün duydum sahsen başlatmak istiyoruz ortak görüsde bulusup seklinde .Nedir?
@barakuda26 peki en düsük sigortayi 545 tl den başlatmak gibi bir ortak görüs var mi acenteler arasinda ben bu gün duydum sahsen başlatmak istiyoruz ortak görüsde bulusup seklinde .Nedir?
Fiyatları acenteler değil bölgeler belirliyo bi çok standartları var. Mesela biz acente olarak neovadan günde 20 poliçe yapıyoduk trafik. Bölge uyardı ve komisyonu düşürdü şuan günde 1-2 yapıyoruz sadece. Eskisi gibi devam edersek komisyon dibe inecekti, o zamanda bu işi yapmanın anlamı yok kar etmeyince. Şirketler trafik sigortasından ziyade yangın, kasko, ferdi kaza, dask gibi sigortaları yapmamızı istiyo, trafik zaten cepte zorunlu, asıl para kazandıran diğerleri. Bi şirket 545 verirken en düşük başka şirket 2.000 küsürlü rakamlar verebiliyo. Belli standartları yok şirketlerin, acentelerinde elinden gelen çok bişey yok aslında ekran ne fiyat veriyosa müşteriye o aktarılıyo. Eş dost tanıdık olmadıkça indirim çok zor.
125 lik scooter a 345 tl çıktı.
2000 model s4 e 830 tl çıktı.
1998 model impreza gt ye 440 tl çıktı. sigortacım çok uğraşarak aldı bu fiyatları. uygun mu değil mi bilmiyorum ama başka sigortalardan rakam aldığımda bunların neredeyse 2 katı fiyatlar geldi önüme.
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
2008 model fn2 için 580 TL çıktı bana. Birde indirimli hali. Trafik sigortaları bu sene çok yükselmiş nedeni de sigorta firmaları, kaza sonrası değeri düşen araçların satıldıktan sonra kaybettiği değeri geri ödemeleriymiş. Bana böyle bir açıklama yaptılar. Gerisini bilemem tabi![]()
instagram.com/omersaglm
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Heh işte bende bu yüzden yakınıyorum. Neden kaza yapanlarla aynı mantıkta hesaplanıyor. Kaza yapmayan birine neden 600tl fiyat çıkıyo. Yorum yapamıyorum açıkçası. Bir arkadaşım trafik sigortasından 500 tl hasar karşılatmıştı geçen sene. Yeni sigortası da 600tl fazla ödedi bu sene. Komedi gibi bir ülke burası![]()
instagram.com/omersaglm
ben her sene kasko vs. yaptırıyorum bişey olmaz da demedim, sadece trafikte çarpışan araba gibi dolaşanlar yüzünden yüksek primler ödemek istemiyorum bu prim fiyatlarının düzene sokulması şart. Benden 100 TL alsın kaza yaparsam tabi ki artırsın ama yapmazsam aynı kalsın.
Varsa uygun bir sigortacı bizde trafik sigortası yaptırıcaz 845 TL çıktı poloya![]()
CUP Edition
Finansinvest
aracın satışını yaptırmadan babama nekadar bana nekadar sıgorta cıkıyor dıye bakma şansımız oluyormu.ona gore satış alırım üzerime![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)