geçenlerde müşterimiz olan Kamil Koç G.M ve birkaç müşteride daha karşılaştım.bizim firmada da karşımıza çıktı ama pc leri ağdan çekip kapattık ucuz yırttık.
Şuan için yeni versiyona bir çözüm yok malesef.
geçenlerde müşterimiz olan Kamil Koç G.M ve birkaç müşteride daha karşılaştım.bizim firmada da karşımıza çıktı ama pc leri ağdan çekip kapattık ucuz yırttık.
Şuan için yeni versiyona bir çözüm yok malesef.
Herkesin dedigi gibi eskilere cozum var bir sekilde aa yenilere yok,turkcell fatura,ptt kargo,ttnet fatura seklinde degisik maillerde geliyor.Fatura neden bu kadar yuksek gelmis,yada ptt kargodan durduk yere neden ceza yemisim diye bir sinirle tiklayinca hersey buum.Bilgiler cok onemli ve yedekte yoksa bitcoin satin alip istediklerini verceksiniz.Bazen satin alsaniz bile key gondermedikleri oluyormus,cok illet bir durum malesef
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Virüsten korunmak için tam olarak nelere dikkat etmeliyiz?
Önceki bilgisayarımda yedim bu virüsten temizleyemedim virüsü pc kenarda duruyor hala.
İddalı konuşuyorum. Son sürüme karşı düzeltmek için hiçbir araç çıkmayacaktır. Tek çareniz ödeme yapmak yada dosyaları unutmak. O yüzden düzgün şekilde yedek alın. Yedek aldığınız disk yada herneyse bu ortam pc ye takılı iken virüs bulaşırsa backuplarda şifrelenicektir. O yüzden düzgün şekilde yedek alın.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
V4 şuanda yayında. RSA-2048 kullanıyor. Bulaştığı makina için unique bir id oluşturup bu id ile sunucuda oluşturulmuş keyi çekiyor. Bu key ile şifreleme başlıyor. Ve bu key dosyasını önceki sürümler gibi kazayla sistemde bulundurmuyor. Bütün fiziksel sürücülerde VSS (Volume Shadow Copy) ve System Restore gibi kayıtları siliyor. Ayrıca şifreledikten sonra sildiği dosyalara Wipe yapıyor. Ağa da bulunan PC'lerin hepsine girmeyi deniyor. Guest hesabı açık olanların paylaşımlarına, şifresi kayıtlı olanlarında paylaşımlarına ulaşıyor.
Felan filan.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Virüsün öyle bir bulaşma yöntemi henüz yok. Ancak kötü niyetli bir kişi size bağlandıktan sonra Teamviewer ile virüslü dosyası size transfer edip kendisi çalıştırabilir.
Schumi.Projects
inanilmaz tehlikeli bir virusmus ya, windows nasil vss in silinmesine izin veriyor?
herkes admin accountu kullaniyor heralde..
mac ve linuxu etkilemesi biraz zor, bir dist. de calisan uygulama otekinde calismiyor, versionlar bile uymuyor,
compability yok.. ubuntu da calissa otekinde calismaz, kimse de ugrasmiyor zaten.. bir de kimse root ile makineye girmiyor zaten
macintosh da benzer..
Built to fall....
Schumi.Projects
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)