User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
75 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Siirt'te askeri araca bombalı saldırı; 8 şehit

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÇALIŞKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    para verip askere gitmeyenler var birde
    evet ben parayı bastım askere gitmedim , orada şehit olanların çoğu akplidir insallah .ülkenin anasını siken aklını kullanamayan armutları ben mi koricam siktirsin gitsin hepsi kefeni giyip karşılamaya gideceklerine kefeni giyip cepheye gitsinler bu ibneleri başımıza musallat eden ibnelerin evlatları gitsin askere

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazık vallahi yazık.
    apoyu serbest bırakacaksın. kutlama diye hepsini toplayaccaksın. apoyla birlikte alayına basacan bombayı soykırımsa soykırım.
    bedeline her şekilde katlanılır. gerekirse sonrasında bizde şehit oluruz ama bu ne yaaa.
    pisi pisine vatan evlatları şehit oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulu Önderimizin belli bir sürelik için bile olsa şuraya adım atabilmesi için kendi canımdan vazgeçerim yemin olsun..

şu dini kullanıp en az terrör kadar zarar veren,canların yanmasına sebeb olanları, kansız pkklıları, işidimi mişidi nesi varsa şöyle doğduğuna pişman etsin.

bu ülkeye 1000lerce sene göz dikmiş Fransızları,ingilizleri vs vs bu adam buradan bir çırpıda sürdü biz torunları götü boklu 3-5 apachiyi dağdan ölü yada diri 30 senedir indiremedik ya bize yazıklar olsun.

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    14 günde Osmaniye'den 5 şehit verdik. Genelde şehit haberleri alındıktan hemen sonra şehit ailelerinin evine gitmiştik bir nebzede olsa acılarını paylaşabilmek için destek olabilmek için. Bizim burada yazıp çizdiklerimiz boş. Oradaki annelerin babaların feryatlarını ağlamalarını duysanız nefes almaktan utanırdınız. Ben o an o hissi yaşadım. Siyaseti ilerisi gerisi gerçekten hepsi boş. Biz burada ne kadar yazıp çizsekte bir senaryo yazılmış ve başarıyla oynanıyor malesef bizede sadece seyirci kalmak düşüyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu fotoğraf her şeyi özetliyor...
    Şehitlerimize, Allah rahmet eylesin.

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÇALIŞKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    para verip askere gitmeyenler var birde
    Birilerinin koltuk sevdasına piyon olmak için mi gitsinler askere ? Ne hikmetse birileri seçimde istediği sonucu alamayıp başkan olamayınca terör olayları patlak verdi, ortalık karıştı, dolar oldu 3 lira yarın deki paşa sensin geç başa ertesi gün herşey geçer biter. kendi yazıp kendi oynayanlar....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurÖzden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu fotoğraf her şeyi özetliyor...
    Şehitlerimize, Allah rahmet eylesin.

o mikrofonu alacan bir tarafına monte edeceksin ibnenin

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalcin akdogan degil miydi simdi mumla ararsiniz cozum surecini bilmem ne diye kuyrugunna basilan it gibi 7 haziranin aksamina tvlerde yaygara koparan. Millet bu serefsiz adam tehdit etmedi mi ? Her devrin bir sonu var bu adi kopeklerin 15 senedir yemedigi *** kalmadi. Tahtlarnin bir ayaginsallanmaya basladi diye, yandaslik yancilik rant alacak para bitecek diye, elbet bu oy dususu devam edip gerek bes sene gerek on sene icinde hesap sprulacak zamaninda bu boklari yediniz diye tutustular. Simdi de ulkeyi cekinmeden hic atesin icine atiyorlar ama gecti yavrum o is.. S.ke s.ke oralardan ineceksiniz cevirdiginiz bu dolabi halk anlamiyor mu saniyorsunuz adiler ? Bu serefsiz bolucu adilerin istedigi vatan degil mi ? E defolun gidin kuzey iraka kurdunuz orada devletinizi. Barzaninin bagdata hesap verdigimi var sanki ? Abilerini almis arkasina devlet kurdum diyor e siktirin gidin amk orada yasayin. Ama bunlari istegi belli daha fazla daha fazla kan. Boyle kacak gocek dovusen arkadan vuran hainoerle her turlu mucadele mubahtir. Eskiden catir catur indiriyorlarmis serefsizleri keske simdi de oyle olsa ama bu kan emiciler ne askeriye de adam gibi adam biraktilsr ne polislerde. Askeri darbeci dediler alasagi ettiler polisi fetocu dediler alasagi ettiler ulan ne bitmez hirsmis arkadas agzina sictiniz bir ayda ulkenin.

ScarpRex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 aylık eğitimden asker olmaz, 3 aylık eğitim ile komando olmaz. Askerlik denen husus sınırı ve içi karmaşık bir ülke için en profesyonel olunması gereken mecra iken ciddi amatörüz. Arap kökenli arkadaşlarım abilerim alınmasın fakat bu arap seviciliği bizim sonumuzu getirdi(rabia vs.) ekonomi dış politika iç huzur yok hocam hiç birşey yok şuan sokakta yürürken arkamıza bakar olduk. Kim için ölüyor bu askerler polisler ? ne uğruna ölüyorlar ? Hiç abi amacı yok sonucu yok öyle ölüyorlar istenen millet vekili sayısı gelsin hükumet eskiye dönsün hdp yerini sabitlesin yine sular durulacak. Din tehlikeli bir silah ve çok iyi kullanılıyor orta doğuda. Karışıklıklardan ziyade 13 senede yapılanlara baktığımızda aynı seviyelerden başladığımız ülkeler ile aramızda uçurumlar var. Hindistan uzaya element teminatı için sondaj makinası gönderdi adamlar belki 30 sene sonra ilk 3 e giriccek ekonomide Çin, Japonya bahsetmeye gerek yok zaten. Bu işler yol yapmakla olmaz altından otel yaptırmayla altın Bugattilere binmekle olmaz ilim, bilim yoksa gerisin hocam. Yazım hataları için kusura bakmayın dikkat etmedim açıkçası.
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Memleketin zamına koydunuz..

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu köpeklerle mücadelenin tek yolu ; Hiçbir şekilde zerre teröre bulaşmış olanlar hiçbirşekilde siyasette yer alamayacak, Asker şehit edenler direk İdam cezasına çarptırılacak., Çocuğuna taş attıranlar tüm devlet güvencelerinden mahrum bırakılacak hiçbir sosyal güvenceden yararlandırılmayacak hatta sınır dışı edilecek.

Terörle mücadele etmiyoruz, etseydik Apo ya senelerce ada tahsis edip bir ton Askerle başını beklemezdik..

İşin Avrupa Amerika boyutu var, Herşey aman sıcak para kaçmasın aman ekonomi bozulmasından kaynaklanıyor , Güneydoğu kontrolden çıkalı çok olmuştu aslında, Seçimden sonra kürt oyları gidince , Hükümet yönünü milliyetçilere çevirdi tüm olay bu. Bu saatten sonra ya iç savaşla geri alınır o topraklar , yada gitti giden acı ama gerçek. Şunu da söyleyim bizim Irkımızda sanırım bir sorun var, Pekçok kişinin umurunda değil Şehitler...

1-2 Saat önce CB konuşuyordu , "Herşeyi verdik onlara ama yetmedi amacı Ülkeyi bölmek diyo" - Kanal A da izledim alt yazıda da "KÜLLİYE" yazıyor Saray yerine...Zerre umudum yok , pek çok kişi hala İnadına Akp diyor... Ne diyelim Ülkenin A-Z ye her anlamda A.... Kodular Eskiden Hukuk kötüydü adalet yoktu ama şimdi Mogadishu gibi oldu Türkiye

alperkirman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte uluslararası medyanın geçtiği ilk haberler :
    AFP:
    Haberlere göre PKK'nın güneydoğuda düzenlediği bomba saldırıda en az sekiz asker öldü. Söz konusu eylem, hükümetin geçen ay Kürt militanlara karşı büyük bir "terörle mücadele" kampanyası başlatmasından bu yana PKK'nın düzenlediği saldırılar içinde tek seferde en çok can kaybının yaşandığı saldırı oldu.
    Associated Press:
    Kürt isyancılar, Türkiye 'nin güneydoğusunda yolda bomba patlattı, en az sekiz asker öldü. Saldırı, PKK ile Türk güvenlik güçleri arasında yeniden başlayan şiddet olayları sürerken yaşandı.
    Reuters:
    Güneydoğu şehri Siirt'te, sekiz asker, Kürt militanların araçlarına düzenlediği bombalı saldırıda öldü. PKK tarafından yapıldığı düşünülen saldırı, geçen ay biten iki buçuk yıllık ateşkesin ardından, çoğunlukla Kürtlerin yaşadığı güneydoğuda şiddet olaylarının arttığı bir dönemde yaşandı.
    BBC:
    Sekiz Türk askeri, güneydoğu şehri Siirt'te düzenlenen bombalı saldırı sonucu öldürüldü.
    USA Today:
    Medyada çıkan haberlere göre; çarşamba günü bir güneydoğu şehrinde düzenlenen bombalı saldırıda en az sekiz Türk askeri öldürüldü.
    Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    barış süreci barış süreci diye adamları iyice beslediler iyice silahlandılar yazık gunah gencecık ınsanlar allah topunun belasını versın sözde türkiye cumhurıyetı dunyanın en ıyı ordularından bırıne sahıpmıs hasıkttır ordan demezlermı faceden ordan burdan kendı menseımız olan sılahaların fotolarını paylasanlar g..tünze girsin alayı onlar kanı bozuklar

ÇALIŞKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet ben parayı bastım askere gitmedim , orada şehit olanların çoğu akplidir insallah .ülkenin anasını siken aklını kullanamayan armutları ben mi koricam siktirsin gitsin hepsi kefeni giyip karşılamaya gideceklerine kefeni giyip cepheye gitsinler bu ibneleri başımıza musallat eden ibnelerin evlatları gitsin askere
    burda ki haber içindi o post

AKP'li Bakan ve Vekillerin Çocukları Askerliği BEDELLİ YAPMIŞ

http://www.aktifhaber.com/akpli-baka...s-1208333h.htm

VETTE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ölenlere Allah'tan rahmet geride kalanlara sabır diliyorum.
    hepsini kazıyacaksın şerefsizlerin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazık, günah.bazılarının aç gözlülüğü, kendi menfaatleri uğruna hiç günahsız kaç tane daha genci toprağa vereceğiz?
    Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw askere izinmi verikiyorki bu serefsizlerin koku kurusun diye.... Orduda bu kansizin elinde malesef yoksa hepsini silip supurme gucu var ordumuzda, orduyu birak ozel harekatcilari gondersek temizler gelirler

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni genelkurmay başkanı daha ilk konuşmasında paralel yapıya dem vurdu,sözlerinin kimin süzgecinden geçtiği belli..

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amaç belli baktı gidiyor elden koltuk iç savaş çıkarıp geçmiş zamandaki başkanlar gibi yurt dışına kaçacak.

korkmazz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şehitlerin hangi partili olması bu kadar mı önemli sizin için inşallah diyerek söylüyorsunuz???
    bende akp li kesinlikle değilim fakat böyle bi lafı ağzıma bile alamam.sonucta şehit olanlar her şeyden önce bu vatanın evlatları ve bu vatan için şehit oldular .yarın öbür gün allah göstermesin eşininin dostunun cocuğu aynı şekilde şehit olsa böyle inşallah diyebilirmisin merak ediyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)