GEçmiş Olsun Allah yardımcın olsun vale felan da bakmak lazım
Printable View
GEçmiş Olsun Allah yardımcın olsun vale felan da bakmak lazım
Hocam çok geçmiş olsun,Allah yardımcınız olsun.Hani seyyar satıcılık gibi bir şey yapsanız nasıl olur acaba?midye,pilav yada buna benzer şeyler?
abicim öncelikle çok geçmiş olsun . inşallah bi daha tekrarlamaz hastalık .
tech olarak bişey yapamazmıyız . hani yanlış anlamayın . hesabınız varsa, herkez elinden geleni göndersin . çoğunluk sağlarsak bi yardımımız dokunur. öğrenciyim ama ben elimden geleni yapmaya hazırım . düşmez kalkmaz bi allah . mutlaka durumunuz düzelir bi gün .
iş tavsiyesi olarak da akşamları vale lik yapma şansınız var sa getirisi iyi olabilir .
hocam yanlış anlama lütfen taksi filan anladığım kadarıyla bilmediğin bir iş.Bak ne güzel pazara çıkıyormuşsun.Aramızda bişeyler toplayıp yardımcı olsak.Bildiğin işi yapsan daha iyi olmaz mı?
Sermaye için söylemiştim.Lütfen yanlış anlamayın...
Böyle bi durum benim başıma gelseydi öncelikle iş yerime durumu acar onların tutumuna göre komple daha iyi bir iş arayışına başlardım. Şuan ne iş yapıyorsunuz ? Yani şuan yapacağınız ek iş ilk olan asıl işinizdede performans kaybına neden olacak işyerinizle problemler yaşayabilirsiniz.
Gece Bekciliği Evinize yakın inşaatlarda olabilir getirisi iyidir. sigortada yapmazlar.
Oto Yıkama işleri Yapılabilir Sigortasız çalıştırırlar gece acık olan taxi yıkayan otoyıkamalar var
Akşam mahalle pazarlarında Cocuk oyuncakları satışı yapabilirsiniz düşük bir bütçeyle
Şahsi aracınızı belli dönemlerde mesela bayramda cıkmayaccaksanız kiraya verebilirsiniz.
Anadolu Yakasındaki lüks semtlerdeki Erenköy,Caddebostan,Fenerbahçe vb. gibi yerlerdeki cafe & restaurantlarla görüşseniz en azından biri yardımcı olur bence valelik konusunda bence abi.Boş çevireceklerini sanmıyorum.
çok geçmiş olsun Allah tekrar göstermesin umarım en kısa sürede bulursunuz bir iş
İstanbul'da ticari taksilerde belediye ruhsatı olmak zorunda. Şoförün sigortası ve belediye ruhsatında resmi araçta çalışabileceğine dair belgeleri olmak zorunda. Artık kolay kolay kimse araba vermiyor çok ciddi cezası var toplamda 5 bin civarı ceza yarısı şoföre yarısı mal sahibine yazılıyor 2 ay civarında araç bağlanıyor.
arkadaşlar bağdat caddesinden kadıköy e maltepeden pendik e kadar girmediğim kafe büfe kalmadı yok, kahvehanelerle bile görüştüm hatta geçen c.tesi kartal topselvi de bi kahve ye gittim adam saat 11:00 den 23:00 e kadar 25 tl teklif etti yol bana ait bu beni kurtarmaz,
@dirk emin ol işverenimle görüştüm kabul etmiyor , ayrıca öneride bulunduğun herşeyi denedim özel güvenlik kimlik kartımda var fakat SİGORTASIZ iş yok , arabamın muayenesi yok zaten kiraya verilecek bir arabada değil, buraya konu açmamda ki sebebim belki buradan biri bişey duyar görür haberim olur maksadıyla açtım . Teşekkürler
iyi niyetli olduğun için çok teşekkür ederim ama olmaz kardeşim allah razı olsun senden senın gibi düşünenlerden
çok büyük geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin. umarım düzgün bir iş bulursunuz, maddiyat vs. illaki düzelir önemli olan sağlık .
konuyu okudum,öylece çıkıp gidemedim.Allah yardımcın olsun kardeşim.
Öncelike Allah acil şifa versin yengemize..
Durumunuz zor fakat kendi dedemden biliyorum ne olur 3 kuruş kalmasa da moralini yüksek tutun eşinizin ve kendinizin. Çünkü bu lanet hastalıkta moral/psikoloji çok önemli bir unsur. İş imkanı olarak söylenenlerden farklı bir fikir gelmedi aklıma malesef.. Sanayi çevresinden abilerimiz varsa forumdan belki onlar yardımcı olur.