Hocam telefonunu özelden alabilirmiyim?
Printable View
Hocam telefonunu özelden alabilirmiyim?
Allah yardımcınız olsun...
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah eşinizin rahatsızlığı tekrar nüksetmez. Konu yukarıda kalsın aramızda yardımı dokunabilicek duyarlı arkadaşların varlığını biliyoruz inşallah forumca elimizden birşeyler gelir.
Arkadaşlar Selçuk arkadaşımızın ek iş için İstanbul da ki iş yeri sahibi arkadaşlarımla görüştüm fakat hepsi piyasadan muzdarip.Sanırım onlardan iş çıkmayacak.Forum olarak bir şeyler yapalım.Bu durum hepimizin başına gelebilir.Konuda bu arada güncel kalsın
abi kabul etmemen normal ama elimden maddi manevi ne gelirse yapmaya bende hazırım.
çok geçmiş olsun, Allah tekrar yaşatmasın. her şekilde desteğe hazırız inş.
hepiniz çok saolun arkadaşlar , allah razı olsun
Düğün salonlarına bakabilirsiniz
Konuya bir kaç kere girdim bişey yazamadan çıktım, Allah güç ve sağlık versin
Bilmiyorum uyar mı ama restoranlar genelde özbek, afgan, suriyeli gibi sigorta istemeyecek personeller çalıştırıyor bulaşıkçı vs olarak. Günlük ortalama 40-50 tl arası yevmiye alırlar. Hele yaz günleri çok ekstra olur, gündüz restoranlarda gece kulüp düğün salonu gibi yerlerde çalışırlar. Tavsiyem civarınızdaki restoranlara da bir uğramanız. Part-time sigortasız çalışabilecek eleman arayışları çok oluyor. Özellikle yaz aylarında garsonlar sahil kentlerine kaçtıkları için merkez şehirlerde personel açığı çok fazla oluyor.
ALLAH yar ve yardımcı olsun
Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda dilediğiniz gibi bir iş bulursunuz
Hocam yarin ne olacagimiz hic belli degil. Burada birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz imkanlar Dahilinde. Pazara ciktiginda ne satiyorsun? Sebze meyve, kiyafet vs.. Artik neyse baslangic icin ne kadar ihtiyac var? Lutfen gurur yapmadan yaz bizlerde elimizden geleni yapalim. Durumunu duzelttiginde sende baskalari icin aynisini yap odesmis oluruz.
Selçuk kardeşim gel önceden yaptığın işi yap yapalım aramızda bir kardeşlik.toplayalım elimizden ne gelirse,boş durmaktan iyidir.
Benzinliklerde gece pompacılık yapabilirsiniz,tanıdığınız benenzin lik varsa sigortasız çalıştır,Allah yardımcın olsun
Rabbim bu zor gunlerinizde yardımcı olsun insallah.