Güncel olsun mübarek İnşallah güzel bir haber çıkar
Kesinlikle.
Hem şöyle birşey düşünelim miktarı aşağı yukarı belirleriz. Eminim ki bir çok arkadaş destek olur kimse yorulmadan destek olur. Sonra durumlar düzelince de artık İstanbul'da bir mangal organizasyonu yaparsın teşekkür babında o zaten herkese yeter. Mangal işin sembolik boyutu çay bile yeter
Sonuç olarak burası bir forum sitesi. Tamam araba vs. ama bir sorunumuz varsa hele ki çözülebilecek bir sorunsa herkes azıcık ucundan tutar sorun kalmaz. Keşke herkes için yardımcı olabilsek ama en azından aramızdan birisi için bunu yapabilelim.
Belki benim de ihtiyacım olacak bir gün ? Ya da üstteki üyenin alttaki üyenin a nın b nin. Cidden hak veriyorum anlıyorum ama şu an bence bunun için uygun zaman değil. Biz bence bu konuda anlaşalım olmaz mı?
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Elinde veya etrafında kıymeti olabilecek eski ve/veya kullanılmış eşya/giysi var ise pazar günleri Bomonti' de antika pazarı kuruluyor. Arkadaşlarım ve tanıdıklarım da orda satıcı olarak bulundular. Bir miktar giriş bedeli maliyeti var. Ortam rahat müşterisi bol, özellikle güzel havalarda. Başlangıç giderlerini hatırlamıyorum, arkadaşa sorup buraya yazacağım.
2009-2010 yıllarında elektrik dahil 50TL imiş.
Forumda bir dünya hali vakti yerinde, firma sahibi insan var..
Aralarında yok mu şu arkadaşa yardımcı olabilecek biri?
Sermaye konusunda da; bunu "hibe" değil "borç" olarak düşün.. Borç almak, kredi almak gurur kırıcı bir davranış değil. Sana borç veririz, halin vaktin yerine geldiğinde borç verenleri mangala, nargileye davet edersin ödeşmiş oluruz. Zira buradan kişi başı gönderilecek ortalama meblağ 3 aşağı 5 yukarı 1 nargile içme parasına denk geleceğinden kafa kafaya ödemiş olursun borcunu
Şu mübarek günde Allah yardımcınız olsun
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
hepinize çok teşekkür ederim baya bi arayan yardımcı olmak isteyen oldu , pazartesi günü buradan bir arkadaşla görüşeceğiz iş için dün akşam telefonda uzun bi sohbet ettik iş ile ilgili bilgi verdi allah razı olsun (ismini söylemiyorum belki istemez diye ) iş temizlik ile ilgili ama hemen maddi olarak dönüş olacak bir iş değil anladığım kadarıyla yanlış anlaşılmasın kesinlikle aklıma yattı ve o arkadaşla kesinlikle çalışacağım , dün yurtdışından bir arkadaşla vhatsup dan görüştük babası benım oturdugum mahallede inşaat yapıyormuş inşallah ordan da dönüş olur . hepinizden allah gani gani razı olsun inanın bu duruma düşeceğim aklımın ucundan geçmezdi ve insan başına gelmeden de bilemiyor inanın.Allah kimseyi sağlığından huzurndan eksik etmesin ve kimseyi kimsesiz bırakmasın .
Bu duruma düşme gibi bir şey söz konusu olamaz. Burada da bunu yadırgayacak bir kişi bile çıkmaz. Bizler abi kardeşiz , arkadaşız vs. Zor duruma herkes düşebilir. Ama herkes imkanları doğrultusunda. Sınırı aşan bir durum olmuş sen çözüm aramışsın bunda ne ayıplanacak ne de gocunacak bir durum var.
Eğer o iş olmazsa ya da durumu kurtarmayacak gibiyse şu sermaye olayını çözelim. Daha sonra da dediğim gibi durum güzel olunca yakalım mangalımızı oh semaverde çayımızı demleyelim bakalım keyfimize. Ben Bursa'dan gelirim yani hiç sorun değil![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Dostum ben bir rent a car firmasın da satış müdürüyüm ve şöförlü işlerimiz de şöföre ihtiyacımız oluyor ilk iş te seni arayacağım inşallah istediğin gibi olur herşey sonuçta hayat kimin başına ne geleceği belli olmaz üzme kendini herşey düzelir tez zaman da inşallah.
PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR
öncellikle rabbim herkese sizin gibi bir eş nasip etsin diyorum. Bayan veya erkek güç durumda elinden tutup onun için çabalayacak biri, işte tek yastıkta kocamak bu.
Umarım yakın zamanda refaha kavuşur ve borçlarınızdan arınırsınız. Sermaye konusundada bende abilerime katılıyorum, sonuç olarak çıkacak rakam Evren abi'ninde dediği gibi olucaktır lakin bu konuda ısrar kesinlikle edilemez.
Eminimki bu forumdan elbet size göre bir iş çıkacaktır. Tekrar geçmiş olsun ve Allah kolaylık versin.
TR - B13
pazartesi burada ki arkadaşla iş ile ilgili görüşeceğim ve kendisi ile çalışacağım fakat iş hemen maddi olarak geri dönebilecek bir sektör değil yanlış anlaşılmasın bu şikayet ya da olumsuz bir yorum değil kesinlikle bu arkadaş ile çalışacağım,bana mesaj ile iş için telefon gönderen arkadaşlardan allah razı olsun emin olun bütün fırsatları değerlendiriyorum.fakat biraz nefes alabilmem için maddiyata ihtiyacım var eğer teklifiniz geçerli ise bi kaç ay önce cumartesi pendik -pazar dudullu ve atakent pazarlarında selfie çubugu satıyordum yardımlarınızı "borç" olarak kabul etmek istiyorum.
Hocam yardim etmeyi gurur meselesi yapma, hepimiz insaniz hepimizin zaman zaman yardima ihtiyaci oluyor. Karma bu bugun sana yapilani yarin sen baskasina yaparsin. Bende maddi manevi bir ara dibe vurmustum taa ki gectigimiz aylarda vefat eden yakinimin buyuk destegine kadar. Allaha sukur ayaga kalkabildim ki bugun sana, ihtiyaci olana yetisebilecek duruma gelebildim. Sende aynisini dene. Yukarida arkadaslarinda dedigi gibi borcunu mangalda, nargilede, ne bileyim yardim org larinda en baslarda olarak odersin.
Pazarda ne alip satiyorsun ve ilk baslangic icin ne kadar gerekli onun bilgisini ver gerisi zaten gelir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)