özel mesaj gönderdim abi
Printable View
Sanırım bazı arkadaşlar yardımcı olmuş, maddi olarak destek olmaktan ziyade ben size kendi patronunuz olduğunuz bir iş teklifi sunabilirim; 20 gün sonra hala işe ihtiyacınız varsa, fındık işi ile uğraşıyoruz, fındık getirteceğim istanbula seyyar olarak satarım derseniz sermayesiz size fındık verebilirim. ister yevmiye ile, ister sattığınız ürünlerin yüzdesine göre iş yapabilirsiniz. Kış boyunca tedariğinide sağlarım.
Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iş bulup toparlarsınız
Adminler hesap numarasını 1. postta günceller ise herkes görebilecektir. Ya da yeni bir başlık olursa çok daha sağlıklı olur.
Arkadaşlar az çok demeyelim çoğumuzun arabası var. En kötü hafta sonu arabayla gezmek için 40 50 TL mazot benzin gaz atıyoruz diyelim. 1 hafta sonu yakıt parasını gönderebilir herkes.
Forumda aktif olan şu an 587 kişi var. Ki bu sadece şu an. Gün içinde binlerce kişi bakıyor. 20 TL bile gönderilse kişi başı 1000 kişide 20 bin lira para yapar. Ve şöyle düşünün bir insanın hayatını değiştireceksiniz.
Ve çok önemli bir şey daha var. Yazan arkadaşlara baktım. Gerçekten aramızda durumu çok iyi olan arkadaşlarımız var ve kimseden ses çıkmadı. Belki bu sermayeyi (500 TL)bir akşam yemeğinde harcayan arkadaşlarımız var. Ama tek kelime başlığa yazı yazmamışlar ya da biri de çıkıp dememiş ki ben yardımcı olurum. Ve açıkça söyleyeyim araba için kredi çektim üstüne ingilizce kursuna başlayacaktım şanzuman yağ kaçırıyormuş o da kaçtı cebimde param kalmadığı halde eksiye düştüğüm halde elimde olan miktar dahilinde az çok demeyip göndereceğim. Neden ? Bugün arkadaşımızın başına gelenin yarın bizim başımıza gelmeyeceğinin garantisi yok. Her şey insan için önemli olan böyle durumlarda birbirimize sahip çıkabilmek. Önemli olan arabaya birşeyler yapınca başlık açıp üyelerin altına gelip maşallah kazasız belasız vs. gibi şeyler yazmak değil.
Şu an yapacağımız çok basit bir şey çoğumuz şimdi işten çıkacağız eve gideceğiz. Daha sonra yemeğimizi yiyeceğiz. Sonra telefondan ya da bilgisayardan internet şubesinden minimum 20 30 40 50 tl atacağız. En fazla 5 dk'mızı buna ayırıp daha sonra bunun verdiği mutluluk huzurla türk kahvemizi çayımızı ağız tadıyla içeceğiz.
Not: Telefon kapağı işine de girebilirsin. Bir tanıdığımın arkadaşı yapıyordu öyle uğramıştık hiç durmadan satıyor resmen :)
Not: Başlığı görüp hiç yazı yazmadan iletişime geçen arkadaşlar varsa eğer kusuruma bakmasınlar. Yanlış anlaşılmak istemem :)
Selçuk kardeşim umarım herşey eskisinden daha iyi olacak.
allah razı olsun hepinizden ,bi telefon geldi demin , şimdilik bir defalığa mahsus büyük bir keresteci ye malzeme indirilecekmiş bi kaç saatliğine o işi yapacağım eğer benim gibi paraya ihtiyacı olan arkadaş varsa arasın benı hemen beraber indirelim kamyondan ne alırsak 3-5 bişey kalır cebimize 5346162256 allah rzı olsun hepinizden
verilen iban hangi hangi ? Garanti bankası ise havale yapacam hemen geçsin eft beklemesin kardeşimiz
Garanti bank kucukyali subesi
Selçuk kardeşim helali hoş olsun 250'de ben yolladım helali hoş olsun Allah yar ve yanında olsun. Geri vermene gerek yok eşinle ailenle mutlu mesut yaşa bana yeter.
Sevgiler,
Koray
elimden geldigince hesaba eft yaptım abi pazartesi geçer hani azıcıkda olsa işini görür
Meblağ yazmasak? Sağ elin verdiğini sol el görmese?
Yollayanlar hiç yazmasın diyecem ama diğer kişileri özendirme söz konusu olabileceğinden onu diyemiyorum.
Dostum işlem tamam. Helal olsun. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.
İşlem tarihi kabul etmedi saat geçtiği için yarın oluyor mu bilmediğimden 3 gün sonrasını seçtim pazartesi hesabına geçecektir.
Direkt iban ı girdim açıklamada ismim yazıyor Semih Kurtulmuş diye kontrol edip ulaştığına dair bilgi verirsen sevinirim. Yanlış yere göndermemiş olmayalım
Arkadasin istedigi para toplandi yardimlarimizi baska ihtiyaci olanlara yapalim lutfen .
Evren bu tarz bir konu acip aktif tutabilirmiyiz?
Mehmet +90 (507) 340 16 67 ve +90 (554) 396 72 34
İsmimi söylemene gerek yok zira beni hatırlamaz. Bende dibe vurduğum bir dönemde gazete ilanı ile bulmuştum. işletmesi isparka ait bazı otoparklarda belirlş günlerde yer göstericilik işi ayarlardı. genelde haftasonu olurdu. 2009 yılında 40tl+yemek ti. mesai saati max. 8 idi.
Ben işsiz olduğumdan salı ve cuma günleri 06:00-22:00 arası çalışırdım. 40*2 alırdım.
Direk otopark yer göstericiliği için aradım dersen anlatır(hala işi yapıyorsa) tel noyu zamanında Salı ve cuma pazarında yer göstericilik yapan birinden aldım diyebilirsin.