Hesap numaranı yaz kardeşim ben yolluyorum 500 liranı. Burayada yazıyorumki beni 40 kere satın alacak adamlar var burada,onlarda yollarsa sana baya bir sermaye olur.
Allah yardımcın olsun kimseyi sağlıyla gördüğünden geri koymayla sınamasın.
Hesap numaranı yaz kardeşim ben yolluyorum 500 liranı. Burayada yazıyorumki beni 40 kere satın alacak adamlar var burada,onlarda yollarsa sana baya bir sermaye olur.
Allah yardımcın olsun kimseyi sağlıyla gördüğünden geri koymayla sınamasın.
Whatsappdan yazıştık.Ben yolladım 500 lirasını.Herkes kendince birşeyler eklerse beyler baya bir işini görür arkadaşın.
Hesap hareketlerinde tek tek kaydı olacaktır.Arkadaşta bunu kaydedip zamanı gelince isterse tek tek herkese borcunu ödeyebilir.
Ben kredi verdim ahiret vadeli. Allah ödeyebildiği günleri gösterir inşallah arkadaşa.
Allah razı olsun söyleyecek hiç bir kelim e bulamıyorum , beni tanımayan herkes bana yardım etti etmek istedi boğazım düğümlenitor Allah razı olsun , allah kimsenin başına vermesin çok teşellür ederim
çok geçmiş olsun...
cagrı merkezlerinde part time iş olabiir aslında gec saat vardiyalı sistem sağa sola bakacağm belki bir iş buluruz.
bende bi ufak ahiret vadeli borç yollayabilirim bana hesap numarası atarmsın
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Olmadımı olmaz anasını ...im iyi bilirim.
E baktım adam 2013 den beri üye ve bir iki mesajınıda okuduğumu hatırlıyorum yani güvensizlik duymadım ama en önemlisi hem başına gelmedik iş kalmamış o yüzden bu duruma düşmüş ve üstüne iş yapacağım sermayem kalmadı , "bana para verin yiyeyim" demiyor. E bu adamada el uzatmak lazım yani.
Tüm manevi dünyam ilahi adalet üzerine kuruludur kendimce. Adım gibi eminim misli misli iyilik olarak karşılığını göreceğimdir ben bunun ama haberim bile olmayacaktır yada binbir ayrı beladan kurtaracaktır bu beni.
Hatta günü geldiğinde bu arkadaşta aynı hesaba tekrar bu parayı yollayacak ona da inanıyorum.
Uzun lafın kısası pamuk eller cebe arkadaşlar.100 kişi 50 lira yollasa 5bin tl eder bu kadar sıkışık adamada o ilaç ötesi gelir. Bende zaten bu yüzden yazıyorum açık açık
Allah yardımcınız olsun, forumdaki bu paylaşım hala insanlığın ölmediğinin kanıtıdır ve burası hep böyle kalsın. Yengemizede bol bol sağlık ve sıhhat versin rabbim.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
allah hepinizden razı olsun elimden madii hiçbişey yok ama manevi olarak buraya yazan yazmayan derdime ortak olan yardım eden etmeyen herkese elimden ne gelirse yapmaya hazırım evinizide boyarım eşyanızıda taşırım size yardım edecek herşeyi yparım . Allah razı olsun allah kımsenın başına vermesin benım durumuumu
Anladığım kadarıyla bilgisayara erişimi yok arkadaşın.Telefondan falan yazıyor.O yüzden bana yolladığı ekran görüntüsünü burada paylaşıyorumki herkese tek tek cevap yazma imkanı olmayabilir.
Selçuk Yar
534 616 22 56
![]()
Allah yardımcınız olur umarım
kardeşim selfie çubuğunu nereden ve kaç paraya alıyorsun bir pm atarmısın. Kardeşim telefoncu çok uygun fiyatlara toptancısından ürün temin edebiliriz. Bu arada da biz de bir kaç koli ürün temin ederiz sana hatta farklı ürünler bulur çeşit yaparız.
umarım eşinizin sağlığı bir daha bozulmaz ve birlikte mutlu uzun bir ömür yaşarsınız, en kısa zamanda eskisinden de iyi durumalara gelirsiniz.
ben de işsizim, cebimde ne zaman kaç para olacağı belli değil ama en kısa sürede çorbada tuzum olsun isterim. bunun dışında da hangi konuda ne yardıma ihtiyacınız varsa elimden geleni yaparım, vaktim bol mesaj atmanız yeter
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)