User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
53 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Sİz hangİsİnİ alirdiniz

ottoman32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    159 da ne gibi sıkıntılar yaşadınız acaba aşığım o makinaya ama hiç sürmedim sürenide tanımıyordum yorumlarsanız sevinirim..
    benım nacizane tavsiyem eğer %80 üstü iş göremez raporu alabileceğiniz bir akrabanız varsa yeni superb herşeyile 4 4lük bence karşı komşumuz aldı 1.6 tdı dsg elegance 65.900 e

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2015 focus kiraladım, focus 3 ün makyajlısı mıdır yoksa focus 4 diye mi geçiyordur bilmiyorum. Kuzenimde jetta 1.6 tdi vardı. Gerçekten 2 araç arasında dağlar denizler bir fark yok. Ama şu var ki focusun yol tutuşunu ve donanımını daha çok sevmiştim. İçi de focus 3 ile ilgili tabir edilen şekilde dar değildi. Kendim de adanalı olduğum için söylüyorum, pozantıdan hemen sonraki o ayarsız virajlarda savrulacakmış hissiyatı vermedi hiç. Frenleri ve 100kmden panik fren anında durma mesafesi çok iyi, istemdışı test ettik. Araç focus ama mondeo 4 karakteristiğine sahipmiş hissiyatı veriyor. Fluence ile hiç alakası bile yok, focus ile kıyaslamam bile.

Adana taraflarında varsa yoksa toyota focus megane fluence. O yüzden kayınpederinizi anlıyorum. Ankara istanbul gibi yerde olsa jetta alın derdim ama bence son kasa focus alın geçin. 2. el makyajlı kasa focus dizel titanium x modelinin sıfırken alındığı fiyatından 1000 lira daha fazla satıldığına şahit oldum o taraflarda.Beyaz ya da gümüş gri olmazsa satarken şirket aracı muamelesi de görmez, iyi de fiyata elden çıkarırsınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ottoman32 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    159 da ne gibi sıkıntılar yaşadınız acaba aşığım o makinaya ama hiç sürmedim sürenide tanımıyordum yorumlarsanız sevinirim..
    benım nacizane tavsiyem eğer %80 üstü iş göremez raporu alabileceğiniz bir akrabanız varsa yeni superb herşeyile 4 4lük bence karşı komşumuz aldı 1.6 tdı dsg elegance 65.900 e

159 un kendisi müthiş tek kelime ile harika bir araç, kayın pederin aracını çok olmasada 2 defa uzun yolda kullandım ve gerçekten çok seri ve acaip sessiz bir araç.
    görünüşü bence inanılmaz, özelliklede babamınki gibi siyah ve içi ten ise.

sorun şuki servislerde çok geçiriyorlar, biraz fazla ufak tefek ciddi olmayan sensör vs gibi hatalar veriyor ve rakiplerde 300tl ise alfada buna 600tl isteyebiliyorlar.

fakat en büyük sorun aracı satmakta oldu tam 8 ay araç satılamadı, Euro arttı biz fiyat düşürdük yine gitmedi sonunda neredeyse ölü fiyatına verildi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sirkette var 2012 yilindam beri kiraliklar,bayagi kullandim diyebilirim.Focus 3 sedan.
    -Gercekten cok dar oyle boyle degil yani anlam veremiyorun,arkada yolculuk zor.Bagaj sinifinin en dar sanirim
    -Yol tutusu iyi diyenler ne kadar focus3 kullandilar gercekten bilmiyorum,bu arabada oyle bir esp varki sadece oleceginiz zaman devreye giriyor..Arastirin hatta 78 km/h hiz ile mooose testten kalmistir focus3...
    (Bknz :www.otopark.com/2015/05/29/focus-geyik-yapiyor)
    -Yol tutus efsanesi zamaninda mk1-mk2 ile rakiplerine gore iyiydi ama kimse f3u savunmasin bence o is bitti artik
    -Acayip bir yok sesi var arabada cidden oyle boyle degil,heleki bozuk asfaltta nasil ziriltilar var anlatamam size
    -Guvenlik meselesine gelincede (bakiniz: golf7 small overlap &focus small overlap test) bunu konusmaya gerek bile gormuyorum...
    -Oyle dagda tasta kullanilan bir aracta degil...
    -30-31 agustosta focus ile adanada olucam sonra donucem kendi aracimla gelicem.Zamanlari ayirdigimizda focusa bakabilirsiniz.

Focus icin benim yorumum bu daha dogrusu focus3 icin...

Mehmetim benim,Hemşerim benim teklif ve yorum için teşekkür ederim kardeşim.

yalnız son olarak sadece şunu sormak istiyorum sana eğer mümkünse, senin bindiğin focus 3 ler trend kasamı yoksa titanyummuydu?

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmetim benim,Hemşerim benim teklif ve yorum için teşekkür ederim kardeşim.

yalnız son olarak sadece şunu sormak istiyorum sana eğer mümkünse, senin bindiğin focus 3 ler trend kasamı yoksa titanyummuydu?
    -Trendde var,style plus mi ne diyorlar yeni kasadan ondanda var tit. Donanimin bir alti sanirim
    Hatta soyle soyleyim:
    -Style Ve titanium da on kapi plastikleri inanirdan yumusak iken trendin tum kapi bildigimiz tas gibi plastik,perde hava yastigi bile yok yil kac olmus...
    -Trende kesinlikle bulasilmamali diyorum ben hani donanimi gectim kalite farki var,baska kac markada boyle bir uygulama var bilmiyorum.Kapi kartonu anasini satiyim bunu ust donanimda yumusak yapip trendde tas gibi plastik yapmak nedir
    -Ama yol sesi,trim sesleri,yol tutusu yani genel yorumlarim tum donanimlar icin gecerli.

Jettaya gelirsekte
    -Uzun sure kullanmadim,sadece arkadaslarimin araclarindan yorum yapabilirim
    -Malesef kaliteli bir arac diyemeyecegim,***** ureti yerie belli zaten biliyorsunuz
    -Fiyat olarak birazcikda pahali bence hak edermi etmezmi tartisilir

Golf7 midlineye yapacagim yorumda:
    -Olursa min comfortline olmali
    -Kalite ok iyi guzel ama midline gercekten bos,1.2 tsi midline fiyat/performans acisindan tercih edilebilir ama tdi 90 midline bence alinmamali.Kaldiki yazilim falanda yapilmayacaksa 90hp ile keyif verecegini sanmiyorum
    -Sedan isteniliyorsa octavia,istenilmiyorsa leon bakilabilir diyorum.
    -Octavia 159 un %1'i kadar bile uzmeyecektir diye dusunuyorum ikinci elde

exclusive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2014 focus mca verelim 1.6 tdci çok memnun kalırsınız çok oturaklı araç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı exclusive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2014 focus mca verelim 1.6 tdci çok memnun kalırsınız çok oturaklı araç
    kaç binde? donanım, boya durumu? en önemlisi fiyat?

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jettayı bence eleyin.Meksikada üretilmesinden midir nedir bilemiyorum ciddi anlamda kalitesiz buluyorum.Golf de C Jetta da C ancak Golfün malzeme kalitesi hissi tokluğu yalıtımı Passat ile aynı.Jettanın kesinlikle Golf kalitesinde olduğunu düşünmüyorum.

Focus ise yazıldığı gibi çok dar.Ancak Tdci 115 motoru çok canlı ve ekonomik.Donanımı hakkında bilgim yok.

Corolla 1.4D önerebilirim ancak sadece ekonomisinden dolayı ve piyasasından dolayı öneririm haricinde yukarıdaki arabalardan daha aşağıda olduğunu düşünüyorum.

Astra J 1.3D olabilir onun da piyasası hızlı sayılır.Çekiş çok zayıf ancak tasarım ve kalite olarak çok iyi.

Octavia ben de öneriyorum.Skoda eskidi gibi değil artık piyasası süper olmasa da bekleteceğini de anormal değer kaybedeceğini düşünmüyorum.Ayrıca Octavianın Jettadan kalite ve oturaklılık olarak üstün olduğunu söyleyebilirim.

@Mehmetmert Focusun testte başarısız olduğunu görünce çok şaşırdım.Nasıl oluyor da Focus bu başarısızlığa rağmen kullanırken direksiyonu olsun tepkileri olsun güven veriyor ? Focus II kadar olmasa da III de fena değil bence

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni kasa corolla bakabilirsiniz
    TB4BSA

emre.ates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4t prins lpg sistemli insignia olurdı benim tercihim doluluk görüntü yol tutus konfor her şey var araçta

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi kayınpedere hayabusa alalım
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26693405/detay
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Dizeli çıksın diye bekliyor çıksın hemen alacak..

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu acilmisken sorucam.babamda 2000 passat var araba alicaz bayadir bakiyoz. Dizel istiyor

Oncelik sessizlik konfor ve az yakmasi
    Sinifinin en sessiz araci a3 diyorlar. Garip olan su. Sessizlik olarak acayip benegilmis a3 ve golfe yakin bir sessizlik diyorlar. yeni citoen c4 e hdi cam tavan navigasyonlu modelini dusunduk.
    Fransiza önyargiliyim fakat c4 de duydugum seyler
    Ic kalitesi cok artmis
    Sessizlik super
    Cok az yakiyo
    Ici genis ve bagaj sinifinin en genislerinden.
    Tek olumsuz mcp sanziman fakat onada alisinca bi sikinti olmaz diyolar. Manuelimsi bi sanziman.
    Eksisi manuel vites gibi geçişleri hissetrrmesi
    Artisi sanziman bildiginiz manuel sanziman problem çıkarmasi zor. Dsg edc kadae hizli atmiyor ama hicte problem cikarmayan omurluk bir sanziman deniyor. Yari oto. Sanzimanlar arasinda en iyisi bunda diyolar. Kullanmadim. Sadece 1. Ve 2.de belli ediyomjs diğerlerinde belli olmuyo ayrıca kulakcikta var. Kulakciktan gayet performansliymis. Alirsam chip yaptirip birazdaha eglenceli hale getiririm.
    Geri kalan herseyde acayip memnunlar ve ben fransiza antipatik bakan biri icin sasirmis durumdayim

Mcp hafif sarsintili calismasini es gecersek
    Acayip solu bir donanima ek olarak full cam tavan ve navi eklersek 55 civari mantiklimidir ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu acilmisken sorucam.babamda 2000 passat var araba alicaz bayadir bakiyoz. Dizel istiyor

Oncelik sessizlik konfor ve az yakmasi
    Sinifinin en sessiz araci a3 diyorlar. Garip olan su. Sessizlik olarak acayip benegilmis a3 ve golfe yakin bir sessizlik diyorlar. yeni citoen c4 e hdi cam tavan navigasyonlu modelini dusunduk.
    Fransiza önyargiliyim fakat c4 de duydugum seyler
    Ic kalitesi cok artmis
    Sessizlik super
    Cok az yakiyo
    Ici genis ve bagaj sinifinin en genislerinden.
    Tek olumsuz mcp sanziman fakat onada alisinca bi sikinti olmaz diyolar. Manuelimsi bi sanziman.
    Eksisi manuel vites gibi geçişleri hissetrrmesi
    Artisi sanziman bildiginiz manuel sanziman problem çıkarmasi zor. Dsg edc kadae hizli atmiyor ama hicte problem cikarmayan omurluk bir sanziman deniyor. Yari oto. Sanzimanlar arasinda en iyisi bunda diyolar. Kullanmadim. Sadece 1. Ve 2.de belli ediyomjs diğerlerinde belli olmuyo ayrıca kulakcikta var. Kulakciktan gayet performansliymis. Alirsam chip yaptirip birazdaha eglenceli hale getiririm.
    Geri kalan herseyde acayip memnunlar ve ben fransiza antipatik bakan biri icin sasirmis durumdayim

Mcp hafif sarsintili calismasini es gecersek
    Acayip solu bir donanima ek olarak full cam tavan ve navi eklersek 55 civari mantiklimidir ?

söz ettiğiniz aracı 30bin km ben bizzat kullandım hemde birebir son kasa C4 E-HDİ comfort modelini, yorumlarımı yazacam ama sizden yinede ricam konuyu başka bir konu açarak sormanız yoksa konu C4 olarak kayacaktır

C4 E-HDI ile ilgili artı yönler (kendimce yorumlar)

1) çok çok konforlu bir araç golftende focustanda jettadanda az değil çok daha konforlu bir araç o boyutdaki 1 üst segmentde ancak yakalanır diyeceğiniz bir fark.

2) çok konforlu koltuklar, malzeme kalitesi genel Fransız kalitesinden çok daha ilerlemiş almanları yakalayamasada hedef koyduğu belli

3) yakıtı az demişsiniz bence bu görecceli bende c4 asla 5.5lt altına inmedi belki anlık 90da 4-4.2lt civarı olmuştur ama genel kullanımda ortlama 6lt civarı farklı ve abartılı az değerde başka arkadaşlara çokta aldırış etme onlar muhtemelen çok yavaş ve çokta genel bir kullanım olarak kullanmamıştır.

sonuçta motor zaten focusta bulunan motorun cıvatasına kadar aynısı,şanzımanıda powershift ford şanzımanın aynısı,kasa daha ağır bu verilerle çok az yakması herhalde şaka olurdu değilmi ?

fakat neden olumlu ozaman diyeceksiniz bence motorun performansı resmen harika, yazılımlı hallerini bilmiyorum ona lafım yok ama stock haldeki birçok 1.6 dizel rakipten çok daha tepkili ve atik diyebilirim.

negatifleri:

1) şanzıman iyi demişsiniz ama size şunu söylim ben daha bukadar arıza veren,saçma sapan bir şanzıman daha görmedim bu şanzıman edc olan Renault şanzımanı ile, ford powershift ile aynıdır üreticisi alman Getrag dır ve modeli 6DCT250dir ve sana şöyle söylim şanzıman = çöp

firmamızda 30küsür adet vardı bunlardan hemen hemen hepsi arıza verdi, rakipmiz enka pazarlamadaki elemanlardada bu araçlardan vardı onları müşteriden çok citroen servisde görürdük onlarda şikayetçiydi.

şanzımanın en büyük kusuru trafiğin yoğun olduğu şehirlerde baskı balata arızası vermesi ve yakalandınmı bilki 7000-8000tl gitti kardeşim o sebeble uzak dur git düzünü al.

2) araç çok konforlu ama bunu yumuşak süspansiyona borçlu o yumuşak süspansiyonda= body roll ve yol kavrama sıkıntıları, özellikle önden kayma çok fazla ve bence çok seri kullanan yada sağ sola aracı atan biriyseniz sakın almayın, aracı yavaş kullanıyorsanız tadından yenmez çok konforlu ama seri kullandığınız an anlarsınız önden tutunmada sıkıntı büyük

3) aracın bakımları okadarda ucuz değil bir vw ve forddan farkı yok Fransız deyip Renault servis fiyatları beklemeyin yani

F.KARACA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26957506/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...23524049/detay

Skoda superB ile Yeti ye de bakmanızı öneririm.İlanları temsili attım daha detaylı araştırmanızı öneririm.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Octavia da bakilabilir.

exclusive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaç binde? donanım, boya durumu? en önemlisi fiyat?
    beyaz renk trendX hız sabitleme yokuş kalkış destek esp vs manuel boya yok kaputta taş izi var tırnak kadar harici çizik ezik yırtık göçük yok harelenme bile yok sıfır gibi 61900 TL

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aile için alınacaksa jetta diyorum astra 1.6cdti lar yakıt olarak biraz fazla ve kasa değiştiriyor 1 ay sonra

Gar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Astra 1.6 cdti 136 kullanıcısıyım. Motor cidden keyifli atik devir bandı dolu tüketimide kullanıma bağlı olarak değişiyor ama ankarada 5lt minimum yaktırdım normali 6 lt civarında fakat astra almayın bence değer kaybedicek yeni kasası geliyor kısa zaman sonra

Focus kullandım astraya göre yavaş kalıyor ve cidden ufak

Hiç sevmesemde vag grubundan bakın derim hem geniş motoru biliniyor ve satarken muhtemelen zarar ettirmez(tavsiyem jetta olur benim)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)