sakın bu yardım edecek adama para falan yollama dostum
Printable View
Kod Adı [ Aydın Aslan ]
Gerçek İsmi [ Alpaslan Aslan ]
Mail : mehmet_aydin_yilmaz@hasarli.com
Oğlu Polis ve sıkıntı yaşadığında polis oğlu yardımcı oluyor şebeke gibi
Akpınar(1214)/MALATYA şubesinde bulunan 53166415-5001 numaralı hesabına ihaleye girmek için havale yatırmasını istiyor ve havaleden sonra kişiyi oyalama yolunu izleyerek daha sonrada telefonunu kapatıyor. Malatya'da ikamet ediyor ve İstanbul Çerkezköy civarlarına bir çiftlikte ara ara kalıyor. Hipodrumda aynı şekilde dolandırdığı bir arkadaş buldum ve şahit olucağınıda belirtti yarın elimdeki bilgiler ile başvurucam. Bana bugün mesaj atarak '' parayı göndermiyorum alabiliyosan al mahkemeyede nereye veriyorsan ver şerefsiz '' diyerek mesaj atmış oğluna güveniyor , oğlu ile görüştüm ben babamla konuşmuyorum diyerek yalan söyledi onuda şikayet edicem bakalım uğraşıyorum. son durum bu
Avukatla görüş tazminat davası aç, yine bir mesaj at "x numaralı dekontta kaporasını göndermiş olduğum araçla ilgili teslimat bildirimi yapmadın, kaporamı da cayma vs. durumu olmamasına rağmen iade etmedin. 2 gün içerisinde geri ödeme yap. aksi takdirde elimdeki tüm kanıtlar mahkemede aleyhine delil olarak sunulacaktır" diye son bir uyarı daha yapmış olursun. Akıllıysa paranı geri verir değilse hiç peşine düşmeye uğraşma direk ver mahkemeye...
kici kirik polis memuruna nasil guveniyor acaba?
cahil cesareti gibi geldi, dava acin, cocugu hakkinda bimere sikayetci olun.
Ne yaptınız mahkeme işini umarım vermişsinizdir böylelerinin burnundan getirmek lazım hayatı.
bir çözüme varacakmı bu konu. Takipteyiz
arkadaş niye uzaklaştırıldı bilmiyorum ama bankaya yatırılan parayı geri almak için tek şart Mahkeme Kararı dır.
Polis ve Savcılık suç duyurusu da yeterli olmaz. Mahkeme de araştırma, delilleri toplama gibi süreçleri uygulaması gerektiğinden min 1,5 yıl dava sürer. Bundan daha bariz dolandırılıcık işlemi olmuştu bir tanıdığımıza 2 yıla yakın sürmüştü süreç. Avukat masrafı zaten giden paraya yakın olur. Çok geçmiş olsun.
Bir fıkrada temel ineğini çaldırıyor ve sonrasında Allaha dua ediyor ve diyorki Allahım bu giden ineğimi kurban zekatı olarak kabul eyle ey Allahım ,bu arkadaşta bu parayı başının gözünün sadakası yada zekatı olarak kabul edip unutsun bence yoksa çok uğraştırcağa benziyor..:rolleyes:
İyi güzel mağdur abimiz başının gözünün sadakası yaptı, Allah'a havale etti bu kişîleri ve bıraktı paranın peşini. Yarın öbür gün bu şeref yoksunu haysiyetsizler birini daha çarpmaya çalışacaklar. Döngü böyle devam eder. Sana da hak veriyorum abi kanunların bu kadar gevşek olduğu, bürokrasıninde bir o kadar ağır işlediği şu ülkede yapılacak en mantıklı davranışlardan biri bu olabilir. İnşaAllah başıma böyle birşey gelmez ama gelirse de ben böyle şerefsizlerin tek anlayacağı dilden konuşmak isterim. İnsanın delirmemesi mümkün değil, neticede alın teri uçup gidiyor.
Allah yardımcısı olsun mağdur abimizin, ***** kişilerinde tez cezasını versin.
Çoluğundan çocuğundan eşinden illaki bir yerden çıkar o para. 4 teker üzerinde gidiyorlar. Pert olmakta var aracın içinde..