User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
55 sonuçtan 39 ile 55 arası

Konu: Kapora gönderildi telefonu açmıyor ...

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaptığım bir işten dolayı bir İstanbul firmasında yüklü alacağım kaldı, önce ödeyeceğiz demelerine rağmen sonrasında kıvırttılar, kendi elemanımı takip etsin diye İstanbul'da bıraktım, o da kavga çıkartmış şirketlerinde... ofisi mafya bastı diye şikayetçi oldular az daha ağır cezalık olacaktık, alacağın üzerine de su içtik haliyle... öfkeyle kalkan zararla oturur sözü kesin doğrudur.. aklı selim davranın, efendi efendi gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun, sonrasında tekrar değerlendirirsiniz durumu...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

By_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arkın_aLLen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İsim hiç yabancı gelmiyor bana yıllar önce malatyaya golf 4 almaya gittiğimde tanışmıştık arabanın sahibinin arkadaşıydı o zamn-anda sigorta şirketlerinin ihalesine girmek zor olduğundan web sitesi kurmuştu. komisyon alıp teklif veriyoordu üyeliği olmayanların adına epey bir oturup konuşmuştuk. Bu dediğim olay yaklaşık 7 sene önceydi. Bence iletişim kurun hatta arkadaşı malatyada mustafa tataroğlu benim arabayı aldığım şahıs malatyada foto mustafa malatyada tanıdık varsa yardımcı olur. Ama öyle emanet alıym üstüme filan işlerine girme bence adam uzun yıllardır bu sektörde ulaşırsan alırsın parasını diye düşünüyorum...
    Kendisini bir çok numaradan aramıştım ve tehdite girmeyecek şekilde bir mesaj attım ve bana sonunda dönüş yaptı , çiftlikteyim duymadım kapalıydı neden telaşlandın acele ettin , ben sana bunu yaparmıyım sigortadan araç evrakları çıkmadı ve o yüzden araç gelmedi bende iade istedim diyerekten uzun bir mesaj attı ve bende ona tek bir mesaj attım çarşamba gününe kadar paramı yatır yatırmazsan o zaman görüşücez dedim. Malatya'da buunun çalıştığı birini buldum adama uzun uzun anlattım olayı beni küçük galeri ile karıştırıyor başına bela olurum beni oraya getirmesin dedim oda tamam abi ben yine sana yardımcı olucam dedi , bu verdiğin isimde benim için çok önemli gerçekten çok sağol bu kişiyide facebook üzerinden buldum hasarlı araç işiyle uğraşıyor iletişimi geçicem
    05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendisini bir çok numaradan aramıştım ve tehdite girmeyecek şekilde bir mesaj attım ve bana sonunda dönüş yaptı , çiftlikteyim duymadım kapalıydı neden telaşlandın acele ettin , ben sana bunu yaparmıyım sigortadan araç evrakları çıkmadı ve o yüzden araç gelmedi bende iade istedim diyerekten uzun bir mesaj attı ve bende ona tek bir mesaj attım çarşamba gününe kadar paramı yatır yatırmazsan o zaman görüşücez dedim. Malatya'da buunun çalıştığı birini buldum adama uzun uzun anlattım olayı beni küçük galeri ile karıştırıyor başına bela olurum beni oraya getirmesin dedim oda tamam abi ben yine sana yardımcı olucam dedi , bu verdiğin isimde benim için çok önemli gerçekten çok sağol bu kişiyide facebook üzerinden buldum hasarlı araç işiyle uğraşıyor iletişimi geçicem
    sakın bu yardım edecek adama para falan yollama dostum

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sakın bu yardım edecek adama para falan yollama dostum
    abi konunun en nadide yorumu budur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaptığım bir işten dolayı bir İstanbul firmasında yüklü alacağım kaldı, önce ödeyeceğiz demelerine rağmen sonrasında kıvırttılar, kendi elemanımı takip etsin diye İstanbul'da bıraktım, o da kavga çıkartmış şirketlerinde... ofisi mafya bastı diye şikayetçi oldular az daha ağır cezalık olacaktık, alacağın üzerine de su içtik haliyle... öfkeyle kalkan zararla oturur sözü kesin doğrudur.. aklı selim davranın, efendi efendi gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun, sonrasında tekrar değerlendirirsiniz durumu...
    Kesinlikle haklısın abi ilk gün gerçekten moralim bozuldu her gün yüz yüze baktığımız birinin böyle yapması :/
    05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kod Adı [ Aydın Aslan ]
    Gerçek İsmi [ Alpaslan Aslan ]
    Mail : mehmet_aydin_yilmaz@hasarli.com
    Oğlu Polis ve sıkıntı yaşadığında polis oğlu yardımcı oluyor şebeke gibi

Akpınar(1214)/MALATYA şubesinde bulunan 53166415-5001 numaralı hesabına ihaleye girmek için havale yatırmasını istiyor ve havaleden sonra kişiyi oyalama yolunu izleyerek daha sonrada telefonunu kapatıyor. Malatya'da ikamet ediyor ve İstanbul Çerkezköy civarlarına bir çiftlikte ara ara kalıyor. Hipodrumda aynı şekilde dolandırdığı bir arkadaş buldum ve şahit olucağınıda belirtti yarın elimdeki bilgiler ile başvurucam. Bana bugün mesaj atarak '' parayı göndermiyorum alabiliyosan al mahkemeyede nereye veriyorsan ver şerefsiz '' diyerek mesaj atmış oğluna güveniyor , oğlu ile görüştüm ben babamla konuşmuyorum diyerek yalan söyledi onuda şikayet edicem bakalım uğraşıyorum. son durum bu
    05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kod Adı [ Aydın Aslan ]
    Gerçek İsmi [ Alpaslan Aslan ]
    Mail : mehmet_aydin_yilmaz@hasarli.com
    Oğlu Polis ve sıkıntı yaşadığında polis oğlu yardımcı oluyor şebeke gibi

Akpınar(1214)/MALATYA şubesinde bulunan 53166415-5001 numaralı hesabına ihaleye girmek için havale yatırmasını istiyor ve havaleden sonra kişiyi oyalama yolunu izleyerek daha sonrada telefonunu kapatıyor. Malatya'da ikamet ediyor ve İstanbul Çerkezköy civarlarına bir çiftlikte ara ara kalıyor. Hipodrumda aynı şekilde dolandırdığı bir arkadaş buldum ve şahit olucağınıda belirtti yarın elimdeki bilgiler ile başvurucam. Bana bugün mesaj atarak '' parayı göndermiyorum alabiliyosan al mahkemeyede nereye veriyorsan ver şerefsiz '' diyerek mesaj atmış oğluna güveniyor , oğlu ile görüştüm ben babamla konuşmuyorum diyerek yalan söyledi onuda şikayet edicem bakalım uğraşıyorum. son durum bu
    Allah yardımcı olsun allah sabır versin bu süreçte...

Berkerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Avukatla görüş tazminat davası aç, yine bir mesaj at "x numaralı dekontta kaporasını göndermiş olduğum araçla ilgili teslimat bildirimi yapmadın, kaporamı da cayma vs. durumu olmamasına rağmen iade etmedin. 2 gün içerisinde geri ödeme yap. aksi takdirde elimdeki tüm kanıtlar mahkemede aleyhine delil olarak sunulacaktır" diye son bir uyarı daha yapmış olursun. Akıllıysa paranı geri verir değilse hiç peşine düşmeye uğraşma direk ver mahkemeye...
    06 Toyota Hilux 2.5 4x4

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kici kirik polis memuruna nasil guveniyor acaba?
    cahil cesareti gibi geldi, dava acin, cocugu hakkinda bimere sikayetci olun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kici kirik polis memuruna nasil guveniyor acaba?
    cahil cesareti gibi geldi, dava acin, cocugu hakkinda bimere sikayetci olun.
    Polis oğlu ile görüşüp mahkemeye yarın vericeğimi belirttim oda mahkemeye verirsen senin için kötü olur diyerek tehdit beni
    05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkerr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Avukatla görüş tazminat davası aç, yine bir mesaj at "x numaralı dekontta kaporasını göndermiş olduğum araçla ilgili teslimat bildirimi yapmadın, kaporamı da cayma vs. durumu olmamasına rağmen iade etmedin. 2 gün içerisinde geri ödeme yap. aksi takdirde elimdeki tüm kanıtlar mahkemede aleyhine delil olarak sunulacaktır" diye son bir uyarı daha yapmış olursun. Akıllıysa paranı geri verir değilse hiç peşine düşmeye uğraşma direk ver mahkemeye...
    Yarın gerekli işlemleri yapıyorum.
    05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

sahnnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne yaptınız mahkeme işini umarım vermişsinizdir böylelerinin burnundan getirmek lazım hayatı.
    LASTİK YAK RUHUNU DEĞİL...

Ahmet Bby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir çözüme varacakmı bu konu. Takipteyiz
    SKODA SIMPLY CLEVER

ZX-636R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş niye uzaklaştırıldı bilmiyorum ama bankaya yatırılan parayı geri almak için tek şart Mahkeme Kararı dır.
    Polis ve Savcılık suç duyurusu da yeterli olmaz. Mahkeme de araştırma, delilleri toplama gibi süreçleri uygulaması gerektiğinden min 1,5 yıl dava sürer. Bundan daha bariz dolandırılıcık işlemi olmuştu bir tanıdığımıza 2 yıla yakın sürmüştü süreç. Avukat masrafı zaten giden paraya yakın olur. Çok geçmiş olsun.

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir fıkrada temel ineğini çaldırıyor ve sonrasında Allaha dua ediyor ve diyorki Allahım bu giden ineğimi kurban zekatı olarak kabul eyle ey Allahım ,bu arkadaşta bu parayı başının gözünün sadakası yada zekatı olarak kabul edip unutsun bence yoksa çok uğraştırcağa benziyor..

mehmet6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fsunnetci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir fıkrada temel ineğini çaldırıyor ve sonrasında Allaha dua ediyor ve diyorki Allahım bu giden ineğimi kurban zekatı olarak kabul eyle ey Allahım ,bu arkadaşta bu parayı başının gözünün sadakası yada zekatı olarak kabul edip unutsun bence yoksa çok uğraştırcağa benziyor..
    İyi güzel mağdur abimiz başının gözünün sadakası yaptı, Allah'a havale etti bu kişîleri ve bıraktı paranın peşini. Yarın öbür gün bu şeref yoksunu haysiyetsizler birini daha çarpmaya çalışacaklar. Döngü böyle devam eder. Sana da hak veriyorum abi kanunların bu kadar gevşek olduğu, bürokrasıninde bir o kadar ağır işlediği şu ülkede yapılacak en mantıklı davranışlardan biri bu olabilir. İnşaAllah başıma böyle birşey gelmez ama gelirse de ben böyle şerefsizlerin tek anlayacağı dilden konuşmak isterim. İnsanın delirmemesi mümkün değil, neticede alın teri uçup gidiyor.

Allah yardımcısı olsun mağdur abimizin, ***** kişilerinde tez cezasını versin.
    MR.EVO53

Ahmet Bby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çoluğundan çocuğundan eşinden illaki bir yerden çıkar o para. 4 teker üzerinde gidiyorlar. Pert olmakta var aracın içinde..
    SKODA SIMPLY CLEVER

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)