şu bmw leri hiç sportif bulmuyorum ama gücüne diycek yok,,350z ile m3 yanyana koydugumuzda,, kesinlikle 350z diyorum,,çok güçler istersende m3
şu bmw leri hiç sportif bulmuyorum ama gücüne diycek yok,,350z ile m3 yanyana koydugumuzda,, kesinlikle 350z diyorum,,çok güçler istersende m3
1 yil s2000 kullandim , 200.000 e suan temiz duzgun e92 m3 yok . c5 yazmissin bana gore fantezi olur , 230 lara zorlayabilirsen c6 olabilir , ben z4 3.5 sdrive kullaniyorum biraz masraf yaptim inanilmaz gucler aliniyor n54 de ve roadster . atmosferikte istiyorsan 240 lara c6 yada e92 m3 bence. 350z i ben dusunmezdim bile e92 m3 konusulurken
Ne kadar tatmin eder bilmiyorum ama
infinity g37
Audi s5
Mercedes c63
Porsche 911
Bunlarda alternatif olabilir
kesinlikle 335i
arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum m3 hiç aklımda yoktu konsepti farklı olan arabalar hep aklımdaydı mesela s2000nin normal düşük versiyonu yada binek modeli yok kasa ve motor olarak o sadece s2000 tek Nissan Z De öyle corvette de öyle hafta sonu olacağı için 2 kişilik 4 kişilk çok farketmiyor benim için sorun yaşamayacağım bir araç olmalı park ettiğim zaman ona baktığımda heyecanlanmalıyım s2000 beni heyecanlandırıyordu seyrederken onunla ilgilenirken yıkarken ...vs şuan aklımda, Nissan Z hiç canlı görmedim kullanmadım onun için bir fikrim yok performansı na diyeceğim birşey yok ama görüntüsü nasıldır sadece resimlerden biliyorum ,3.0si cabrio z4 de hoş araba ,işlerim iyi giderse 180bin 200bin arası ls2 corvette c6 ... Bu saydığım araçlardan kullanan arkadaşlar varmı şuan artıları eksileri nelerdir onlarıöğrenmek isterim ....
You wanna play rough? Say hello to my little friend.
Selamlar ,Oncelikle hic bir marka ve modelin fanatigi degilim keyf aldigim ve begendigim tum araclara bindim s2000 de rx8 de 350z e de bindim biniyorum , şimdi fanatik diyeceksiniz belki ama saydiginiz tum arabalardan Z daha avantajli musait bir zamanimda gun ici uzun uzun yazarim![]()
ben de 350Z diyecektim ancak birkaç posttur sorduğunuz gibi 350Z'in +'larını -'lerini bilemiyorum...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
belki eski yorumlarımda dikkat etmişsinizdir,
kanadada yıllarca EG B20 vtec ve sonrasında S2000e bindim, belli bir süre sonra E46 m3 aldım bindim ve kaza yaptım çok uzun kullanma şansım olmadı 4 ay kadar binebildim.
açık konuşim bende buradaki yorumların tam aksi yönde bir yorum ile asla M3 alma derdim.
S2000ler birer honda ve aban aban uçur uçur dur asla masraf çıkarmıyor arıza vermiyorlar.
M3 e 4 ay binebildim 4 ay içinde henüz 25000kmde olan aracım şanzıman arızası verdi sonrada vanos arızası verdi ikisi toplam bir araba parası kadar masrafa sebeb oldu.
ikinci bir hususta E46 M3 ile oynamak öyle 320d ile yanlamaya benzemez arkası yere sağlam basıp önler biraz hafif kalıyor E36 gibi arkayı değil tam aksine sert girilen virajlarda önü izinden kopuyor .
bence S2000 gibi heyecan odaklı, orasını burasını savurabildiğin eğlenceli bir araçtan sonra gerçektende C6 müthiş olur, gerek uçuk torqueu olsun gerek sesi olsun heyecanını dolduracak bir araç olur ve sana s2000den sonra çok değişik gelecektir s2000 deli devirlenirken torque yoksunuyken C6 tam aksi yönde bir araç yoğun , aşırı tepkiye hassas ve hulk gibi güçlü.
bence ana yemekten sonra tatlı gelir ana yemekten sonra yeniden yemek yemek ve ikinci yediğin yemeğinde orası burası dert olup saçma sapan bir hesapla karşılaşacaksan uzak dur derim, burada m3 diyen kaç kişi m3 sahibi olmuş servisi,bakımı,parçaları ile uğraşmış merak ediyorum.
Evet en büyük avantajı 2 adet golf çantası sığabiliyor hahaKoray abi ilk gördüğünde baya şaşırmıştı fotograf benim arabanın bagajına aittir hahaha ,
Sayılan tüm araçlara bindim kimisine sahip oldum kimisi de çok yakın arkadaşlarımda oldu , E92 M3 'ten başlamak istiyorum ben bu yaz çok arada kaldım Z i verip E92 m3 aliyim çok arada kaldım kendi içimizde ikaş bile 2 ye bölündü, arkadaşlar araçların daha teknik değil de daha bizim lugatımıza göre yazacağım daha gündelik kullanımına uygun yazacağım sonuçta hergün herkes ringe ve istanbul parka çıkmıyo
daha bize göre ve kadınların gözünden yazıcam araçları ,
E92 M3 ,
Bu yaz alıyorum ulan dediğim an dahi oldu sonra bir dur dedim iyi bir E92 M3 230+ TL , o da kafada hep bir soru işareti, araçlar o fiyatlarda 90 K + şimdi M3 aldım hatun gibi kullandım yatırıp kaldırmadım gazlamadım desem inanır mısınız ? cevabınız muhtemelen ,
https://www.youtube.com/watch?v=DWKYFRDGqME olurdu![]()
M3 lerle gazlanıyor nazlıu arabalar yağ sıcaklığı hazır mı hazır çok gazladık soğutalım mı güç kalkanları devrede mi ver ışığı vs diye gidiyor hahaiyi bakmak lazım nazik araba , V8 dkg ve ekranlı olması şart E92 nin V8 gaddar yakıyo arkadaşlar araçların model yılından dolayı vergisi de bir miktar var kaskoları bir miktar kafa açabiliyor , 5 tane feyzli kız arkadaşlarıma sordum Z i satıp bunu alıcam dedim yani soruyu şöyle sordum ,
0:30 0:35 arası
https://www.youtube.com/watch?v=N8UtWr9IAh8
Evet E92 M3 e de veririz diyorlar ama 350Z çok daha iyi bu araba satılıp bu alınır mı diyorlarhatta aaaa 3.20 mi mi alacaksın yok ya bu M3 ha 4 eksozlu 3.20 diyorlar e tadınız kaçıyor kısacası M3 lan bu işte şöyle hızlı bak böyle iyi işte umurlarında değil o kadar hızlı olması vs vs kısacası hatunların gözünde zayıf araba ,
M3 kötü araba değil konforlu rahat ama km sorunu var neden çok araştırdık kol uzatıyo yatak sarıyor vs vs ne yapıcaz mutlaka 80 K + kmlerde yatak yağ pompası değişeceğiz gözümüz gibi bakacağız yatakları yeme hastalığı var arabanın anlamadığım durum şu şimdi bu yatak tek taraflı mı aşınıyor hiç bi kranka sürtünmüyor ve yemiyor anlamadım sıfır yatak 90 K kmdeki krank üzerinde ne kadar sağlıklı neyse kafamı pek yormadım açıkcası yeterince sanayide mesaim var yeter sandık koymaya koysan arabayı satıp sandık alıyorsun zaten arabaya Z imi satmam için bir neden değil demek ki E92 M3 ,
C6 Vette ,
LS2 4 iler otomatik çok yakıyor ve şanzımanı çok ısınıyor ve beyni karışıyor yanıyor 7 8 K TL lik oluyorsunuz anında , LS3 6 ileri şanzıman daha sorunsuz ve nispeten daha az yakıyor ama yine de çok yakıyortipik American , sizi otistik sanıyor araba tuşlar buyuk kocaman teferruatsız vs , zaten aslında bu araçlarla kıyaslanmiycak tek araç vette super sport nihayetinde motoruna ls2 ls3 fark etmiyor top at yıkılmaz kıramazsın ama arabanın her yeri fiber ya her yeri gacırdıyor tavan kalitesiz iğrenç mika asla ve asla yol tutmuyor alakası olmuyor 180 le giderken yoldaki şerit çizgisine değiyosunuz kendi kendine şerit değiştiriyor , en büyük hastalığı 3 kişide karşılaştık ve 2 tanesi çok yakın arkadaşım arabayı yamultuyosunuz yamultuyosunuz düzeliyo 2 saniye düz gidiyor ve bir anda kafa sanki tokat yemiş gibi ya sağa ya sola bir anda çekiyor ve bariyer kaçınılmaz oluyor , vergi yakıt yüksek ama kızlar çok beğeniyo yani 200 lük değil de 500 lük duruyor araba kadınların gözünde baya hoş bir yeri var fiyatlar her araba gibi gereksiz yükseldi ama 2005 S2000 120ye satıldı o zaman bir vette 200 + eder ( ulan hayatımızda hep bir s2000 var ya hep bir kıyas var çıkamadı hayatımızdan
) genel olarak sorunsuz araba
Cayman S rakamlar uygun şu an alınır ama satışı noter değil nüfus müdürlüğünden alıyorsunuzparçaları gereksiz pahalı yani hepsinden pahalı da olabilir , motorlarında sorun olduğunu okumuştum sarma hastalığı var(mış) ( hayatımda saran cayman ve 911görmedim ama görenler çok ,pek ilgilenmediğim için de dikkat etmemiş olabilirim ) öyle ya da böyle günün sonunda masaya bıraktığınız anahtar Porsche yani neye biniyosun porsche ye
kimisi boxter ve cayman için fakir porsche si der alkası yok porsche porschedir ( ulan hayatımda daha önce bu kadar porsche dememiştim haha )
yani satışı zor prestiji yüksek gidişi tatmin edici her hangi bir masrafta kafa açabiliyor fena opsyon değil
350Z , kesinlikle S2000 ile kıyas mukayese kabul etmez niyahyetinde sıfırı S2000 in 79 K TL ye satıldığı dönemde 350Z 85 K Eurodan satılıyordu yani aynı segmentte araçlar değil nihayetinde ,
inanılmaz konforlu bir çok kıyas edilen araçlardaki donanıma sahip elektrikli koltuk , koltuk ısıtma bose müzik sistemi vs vs gibi artık ekransızı kalmadı hepsinde ekran da var,
350Z inanılmaz iyi yol tutan bir araç öncelikle aşırı dengeli hiç bilmeyen birisi bile Drft King hareketleri yapabilir hssktr ben mi yaptım dedirtebilir en zor anınızda bile herşeyi bırakın o zaten topluyor![]()
rakam olarak evet her araba gibi çıktı ama V6 motoru çok torklu ve 300 e yakın hp si oldukça tatminkar uçmuyor kaçmıyor ama gidiyo hissi veriyor gözünün kestiği yere girebiliyor , ama arabadan az olduğu için gören herkes uzay gemisi gibi bakıyor o güzel iştegittiğiniz her yerde ilgi odağısınız kadınlar özellikle de turuncusuna bayılıyor hiç gösterişten hoşlanmam tımammıııı diyen ablaların bile bindikten kısa süre sonra 32 dişini görmeniz mümkün 5 numara film var istersen kapa camı desem bile o camın kapandığını henüz görmedim
![]()
polis hiç bir şeklde karışmıyor ekzozuna bu arabadan bu ses çıkar diyor ki bu konuda diğer opsyonlar da sorun yaşamıyor ama S2000 de yaşanan o at hırsızı imajı yok polisin gözünde![]()
çok az yakıyor hatta bizim çocuklar VQ 35 DI diyorlar neredeyse diesel gibi yakıyor haha kronik hastalığı mı alkası yok maşallah diyim Z in şanzımanı difi motorlu sağlam araba çok sorunsuz alıp biniyorsunuz çok güzel modlanıyor şekil 1 A da izzet ortada çok fazla seçenek var vetteye koyabiliceğiniz bir şey yok ancak çk para verip Z06 body kit jant alırsınız bu kurlarla o paralara araba varM3 e yapılan her şey standart oldu duck tail on spiltter competition jant . yani tüm M3 ler aynı baktığınızda ( hayır E92 M3 alsam adaleti yapıcam da dötüm yemiyo almaya dertsiz başıma dert alasımn yok )
![]()
Bagajı çok yeterli asla ama asla yormuyor bir M3 kadar konforlu seyahat edebilirsiniz vergisi nispeten ucuz 2005 model Z e ödediğim vergi kasko indirimi ile yıllık 3000 TL , parçası ucuz yani ucuz laf değil pahalı diyen bir zahmet beni bulsunben yardımcı olurum ,
günün sonunda 350Z mantıklı araba her bakımdan kafanız rahat gösterişli eğlenceli , 2005 manullerin hepsi track. ver diye geçer difi VLSD'dir yani drift için pek uygun değilim ama mınada korumiyi yol tutarım
hepsinin şaftı dry carbondur bremboları fazla fazla iyidir çok ipten almıştır beni standart bir araç için oldukça fazla denlebilir ,
cabrio 2 arkadaşımda var 2009 ve 2007 09 model olan araba çok iyi HR kodlu tek motora sahip araç şu an kırmızı renk sahibi çok güzel para harcadı asla satmıyor kardeşinde de 07 model var o arabaya da baya para harcandı keyfli arabalar oldular ,
cabrio mu coupe mi bana göre 350Z coupe çok tatlı duruyor çünkücabriosu basık ve üstü açıkken güzel ama yükek ve üstü kapalıyken ya ne biliyim işte kötü ya
eksik duruyo keşke T top yapsalarmış cabrio yerine, mütemadiyen aranırdım arabanı satar mısın takas yapar mısın diye 5 farklı kişi izzeti sordu satmıyorum ciddi varamlar da veriliyor ben de düşünmediğimi söylüyor esasında benim için her mal satılıktır çok zorluyorlar ya illa satıcağın bir rakam vardır diye illaki vardır ama söylemiyorum söyleyince belki gidicek
satsam alıcak araba yok e92 m2 vette arası derken kendimi m paket F10 içinde görücem gibi bir duygu var içimde
![]()
uzun oldu sanırım yine , bunlar benim şahsi görüşlerimdir E92 M de vette de hepsi çok güzel arabalar olabildiğince objektif yazdım ama illa ki Z e bindiğim için az da olsa taraflı olmuşumdur belki haha Z iyi ulan işte en çok bana sorucaksınız Erol BÜYÜKBURCUM ben hahah saygıyla andık herkese keyfli forumlar yine de merak edilen bir yer olursa sorun cevaplarım polemik olmadığı sürece![]()
iyde kızlar ne bilsin bunun m3 oldugnu,350 z m3 ü tipiyle döver,350z çok sexyyy,,siyahından 1 adet 350 z diyorum
Ep3 type-r'a kulüp çıkışı aaa araban Hond Jazz'mı diyen hatunları gördükten sonra m3'e 3.20 demeleri normal![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)