Geçmiş olsun, soyu sopu belli olmayan milyonlarca insan var bu ülkede maalesef, çizen, vuran, keyfe keder zarar veren vs vs...
ben şöyle videolar görmüştüm ama burada kim nasıl yapar bilemiyorum
https://www.youtube.com/watch?v=S2aC_oseMe4
Geçmiş olsun, soyu sopu belli olmayan milyonlarca insan var bu ülkede maalesef, çizen, vuran, keyfe keder zarar veren vs vs...
ben şöyle videolar görmüştüm ama burada kim nasıl yapar bilemiyorum
https://www.youtube.com/watch?v=S2aC_oseMe4
geçmiş olsun diyorum professiyonel birinin eli değmeli çiziğin derinliğine göre belki komple kurtarılır belkide az bir kısım kalabilir oda nazar olur diyorum ....
aynısı benim başıma geldi. önce sağ ön kapı ve ardından bir hafta sonra sağ arka kapıda aynısını yaşadık
takma kafana kardeşim seninle mi yaşayacak,
er yada geç çıkacak bunlar aheste aheste...
Benim çamurluğa vurmuşlar alıştım valla çiziksiz arabanın ırzına geçtikler valla alıştım sadece gördükçe deliriyorum
Hayat akrep yelkovan otobanında yanına yolluk almadan çıktığın yoldur.
Üzüldüm, çok geçmiş olsun detailing bölümünde konuları takip ederseniz bulunduğunuz şehirde size yardımcı olabilecek biri mutlaka çıkar, bu çizikten dolayı sakın boyatmayın, aracınızın renk koduna göre içine sertleştirici ilave edilmiş rötuş boyası artı ek işlemlerle iyi sonuçlar elde edilebilir.
İşte bunlar hep ergenlik kaynaklı, ergenliğe girip te çıkamamaktan, abur cubur yiyip erken giriyor sonra da çıkamıyorlar.
Elma nikli arkadaş,sen nikini "kestane" yapsana..Biraz o şekilde kullan;sonra birşey deneriz üzerinde.
Çok geçmiş olsun..Diyecek söz bulamıyorum cidden bu ruh hastalarına..
Biz burda aracı çizdiler sıfır aracım kanunen geri iade edelim falan diye uğraşmıyoruz o yorumu yapan arkadaşında bu bilgiye dayanarak 2.5 aylık araç sıfır değildir mantığında olduğunu da sanmıyorum.Onun yorumu ne kadar gereksizse sizinki de şuan aynı kafada yapılan yorum bizde biliyoruz herhalde kıç..na plaka takılan araç bayiden çıkar çıkmaz sıfır değildir diye 300den fazla araba alıp sattık babamla.Arkadaşın arabasını çizmişler bizde yardımcı olmaya çalışıyoruz sıfır mı değil mi muhabbetinde değiliz.
Benim eski arabama komple boya sokucu dokmuslerdi,hidrolik yagida olabilir yani bilemeyiz.Kazasiz boyasiz arabanin boyasi su gibi akip gitmisti.Tavan ve bagaj haric kazasiz araba komple boyandi...
Insanlari anlamak cidden cok zor,karakterin varsa bir insanin suratina konusursun.Gecmis olsun rutus yaptirin
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Yeni eski fark etmiyor...1 aydır aracım dükkanın önünde haritaya döndü.9 yaşında da olsa insanın içi gidiyor.Allah beterinden saklasın.
sıfır araç tanımını isteyen biri olduğunu okumadım son yoruma kadar şu konuda yıllardır da bu forumdayım hiçbir tartışmaya da yazmadım ama cidden siz ve 2,5 aylık araç sıfır mı oluyor diyen arkadaşa cidden yazmadan duramadım.Ciddi veya dalga farketmez o yazılar gereksiz.Ansiklopedik bilgi isteyenler açar sıfır araç tanımına bakar ki bu forumda herkes sıfırın neye denildiğini bilecek otomobil bilgisinde konu uzamasın arkadaşa yardımcı olabilecek bi yorumun varsa yaparsın geçersin yada bi geçmiş olsun dersin biter
sanıyorum içme suyumuza bonzai karıştı![]()
her ne kadar kırıcı ve alakasız bir yorum olsa da arkadaşlar ben o yorumu kaale almadım zaten boşverin sıfır olsa ne olacak olmasa ne olacak benim orada demek istediğim daha önce hiç hatası yoktu aracın.
Salih arkadaşa ulaşamadım foruma girmedi herhalde. PM attım ama ?
Ferhat SEZER
VW Golf V 1.4 TSI 140
Ulan biyere araba park ediyon kesin bi yerinde cizik oluyo,gecen gebgeniş yola arabayı park ettim yaya tersten aynaya bi konuş ayna dışarı 90 derce acılmış,arabayı durduk yere cizenleri ayrı bi dövecen zaten
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)