29 veya 30 ödüyorum avea'ya, 4gb internet 1000dk her yöne yanılmıyorsam bir de 1000 sms
Dağ başında bile çekiyor
Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.
m2m data ses vs yaklaşık 30 tane hat var Turkcell 1000-1200 bandında fatura yolluyordu. yılbaşından beri vodafone kullanıyoruz 3 ip6 1 ip6+ aldık toplam 900-1000 tl arası fatura geliyor ve hiç bir yerde sorun yaşamıyoruz.
Aycell ilk çıktığı zamandan yanlış hatırlamıyorsam 2010 yılına kadar aveadaydım ama ne zamanki telefonda aktif olarak internet kullanmaya başladım aveanında kötü yüzü ile karşılaştım diyebilirim :d
Türkcell cidden internet hızı olarak diğerlerinin yavaş kaldığı yerlerde çok daha iyi çekiyor. tamam belki biraz fazla ödüyorum öteki hatlara göre ama karşılığını alıyorsam benim için sorun yok.
Avea kullanıyorum normalde tavsiye etmezdim fakat 4,5G ihalesinden sonra aveanın çekim gücünün ciddi iyileşeceği söyleniyor.Eğer öyle bir şey gerçekleşirse fiyatıyla tercih sebebi olur.
Turkcell'den Avea'a faturalı olarak geçtim şuan kullandıgım paketın ozellıkler 1000dk her yone 5000sms heryone ve 4gb internet için 40 tl ödüyorum çekim kalitesinden yana sıkıntı çekmiyorum sürekli 3gde kullanıyorum hiç bi sıkıntı yok![]()
kamu kırmızı kup var vodafone da vodafonelularla sınırsız heryone 500 dk 1000sms 2gb ınternet 30 tl her ay da kullanmadıkların dıger aya devrediyor
Avea kullanıyordum G2 yi aldıktan sonra rezillik oldu ki 8 yıldır kullanıyordum ilk hattımdı lanet ettim numaramı vodafone ye tasıdım 500 Dk 5000 Sms 2 Gb İnternet 26 Tl Ödüyorum cekmedigi yer yok fakat suanda paketime 7 gün kaldı yenilenmesine elimde kalan sadece 300 mb(İphone 6 kullanıyorum)
Sırasıyla Vodafone - Avea kullandım ve şimdi Türkcell'liyim.Açıkcası adam akıllı konuşamayıp,neti kullanmadıktan sonra avea'dan nefret ettim.Vodafone ise türkcell ile avea arası bence.Türkcell ne kadar pahalıda olsa her yönden değiyor ,hizmetinden memnunum.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Vodafone candır.
10 yıllık turkcelli olarak yazıyorum.
4 aydır vodafonedayim ayni tarife yari yariya ödeme.
Yurt dışı tatilimde vodafone ne.olduğunu bir kez daha anladım.
Dünya markasini turk markalari ile kiyaslamak mantıksız.
Yakında vodafone abone olarak 1. Olucak zaten
O eskidendi diyorum bende.
Telsim değil vodafone. Herkes hala aynı zannediyor.
Müşteri hizmetleri turkcell den iyi.
ben sene de 1 hat degıstırırım nerdeyse yeni gelenlere guzel kampanyalar olunca
bence avea fiyatı ucuz ama benim en uyuz oldugum hattır hem çekim kalitesi hem internet hızı rezalet
vodafone interneti benim bulundugum yerlerde turkcellden bile hızlı ve fiyatları fena degıl ama onda da bi kalitesizlik var müşteri ilişkileri konusunda
en son turkcelle geçtim memnunum ama benim ofiste vodafone a göre az çekiyor yanlız 23 liraya olay 2gb diye paket var onu aldım baya iyi fiyat turkcell kalitesine göre
10 yıldır avealıyım son 2 yıldır faturalıya geçtim, 29tl ödüyorum 4gb internet+ 1000dk her yöne konuşma + 5400 dk avea içi + 1000sms
Avantajlı olmasına avantajlı ama çekmiyo meret çekmediği gibi telefon sürekli sinyal aradığı için şarj gitmiyor.
Son iki senedir bende avea kullanıyorum çekmemezlik önceden vardı sanki ama artık yok. Tarifemde 29lira normalde vergisiyle falan 32-33 geliyor her ay 1000dk-1000sms 4GB internet sms zaten whatsapp çıktığından beri pek kullandığım söylenemezDakikaları da bitiremiyorum işim gereği sürekli telefonla konuşmam gerekebiliyor yinede yetiyor
İnternet için bişey söylemek zor İ6 kullanıyorum çok video yüklenmediğim sürece oda yetiyor
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)