User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
63 sonuçtan 58 ile 63 arası

Konu: Kaza Yorumu

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    youtube de oynatma hızını 0.25 olarak yaptığımda vurma anında üst fren ışığı yanmıyor.

Bahsettiğim işlemi herkes ilk mesajdaki videodan yapabilir.

Vurduktan sonra ışık yanıyor. Bu olay saniyenin 4 te 1 oynatma hızında 2. harekette oluyor.

Burada çok net belli Vurduktan sonra fren yaptığı.

Bir de araç KİA RİO

Benim yorumum BMW yeşil yanmaya yakın (saniye var sanırım ışıkta) aracı akıtmış hafiften ışık yandığı gibi de kalkmış.

Sağdan gelen rio da sarı yanıp sönerken biraz basayım geçerim nasıl olsa demiş ama geçememiş.

Ben alakam olmayan konuda bu videodan bu yorumu yapıyorsam bilir kişi nasıl yapamamış anlamadım.

Gerçi benzer olayı biz de yaşadık, sokak içinden çıkarken arka sağ çamurluktan birisi içimizden geçme hareketi denedi. 8/8 bize kitlediler.

Hadi bizde ışık yoktu kontrolsüz geçtik, burada ışık var. Ayrıca arkadan gelen minibüs kazayı gördükten sonra bir an duraklamış, yeşil kendine yandığı için de geçmiş diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun üzücü bir durum. O el frenini çekmek te büyük soğuk kanlılık helal olsun.

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumlar için sağolun ancak ülkedeki hukuk sistemi böyle malesef suçsuzluğunuzun büyük kısmını ispatlıyorsunuz yine ceza alıyorsunuz...

Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -Ya bu bilirkişi raporu kadar saçma birşey yok.
    -Benim kazamda frene basmamış diyor lastik izi yokmuş,lan geri zekalı hangi ABS'li arabada lastik izi çıkar,Benim hızımı belirleyememişler frene basmadığımdam dolayı belirlenemezmiş ama yüksekmiş hız sınırlarından.
    -Bende 14 ay hapis cezası aldım,6 ayda ehliyeti uçurdular.Bende temyize gittim sırf vakit geçsin diye.Zaten birşey değişeceğinide sanmıyorum.Bilirkişi yapanlar falan komik insan bazıları malesef
    Benimde frene basmadığımı iddia ediyolardı borusandan arabanın karakutu kaydını istedim
    Kazan 1.75 saniye önce frene sonuna kadar basmışım

Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merak ettiğim bir soru var otomatik şanzıman niçin kaza anında kitlenmesi gerekiyomuş bunu arkadaşım lada düşündük anlam veremedik sebebi nedir park konumuna aldığınız zamanmı kitlenmesi gerekiyo bu yüzdenmi ?

bu arada geçmiş olsun bir söz vardı adalet geçte olsa yerini bulur diye ama günümüzde bu sözde değerini yitiriyo artık..
    Kaza anında direksiyon veya pedal hakimiyeti kaybolu durmayı kim sağlayacak ?
    Sürüklenmek mi yoksa arabanın otomatik kitlenen frenleri mi
    O yüzden atalet sensörü atıp ilk yakıt kesilir sonra parka almış gibi direk kilit konuma gelir

Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    youtube de oynatma hızını 0.25 olarak yaptığımda vurma anında üst fren ışığı yanmıyor.

Bahsettiğim işlemi herkes ilk mesajdaki videodan yapabilir.

[img]http://i.hizliresim.com/QWWYrV.jpg[/ig]

Vurduktan sonra ışık yanıyor. Bu olay saniyenin 4 te 1 oynatma hızında 2. harekette oluyor.

Burada çok net belli Vurduktan sonra fren yaptığı.

[img]http://i.hizliresim.com/0LLNY9.jpg[/ig]

Bir de araç KİA RİO

[img]http://i.hizliresim.com/7PPX9W.jpg[/ig]

[img]http://i.hizliresim.com/zYYl86.jpg[/ig]

Benim yorumum BMW yeşil yanmaya yakın (saniye var sanırım ışıkta) aracı akıtmış hafiften ışık yandığı gibi de kalkmış.

Sağdan gelen rio da sarı yanıp sönerken biraz basayım geçerim nasıl olsa demiş ama geçememiş.

Ben alakam olmayan konuda bu videodan bu yorumu yapıyorsam bilir kişi nasıl yapamamış anlamadım.

Gerçi benzer olayı biz de yaşadık, sokak içinden çıkarken arka sağ çamurluktan birisi içimizden geçme hareketi denedi. 8/8 bize kitlediler.

Hadi bizde ışık yoktu kontrolsüz geçtik, burada ışık var. Ayrıca arkadan gelen minibüs kazayı gördükten sonra bir an duraklamış, yeşil kendine yandığı için de geçmiş diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun üzücü bir durum. O el frenini çekmek te büyük soğuk kanlılık helal olsun.
    İşte bilirkişi bunları yazmak yerine ışık sürelerini yazmış ben kırmızıda geçtiysem arkamdan gelenler kesin yeşilde geçti diye varsayımda bulunarak hakimi yanıltıyor...
    Ancak bana yeşil yanmadan önce onlara turuncu/kırmızı yandığını yazmamış (ne tesadüf)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kaza nedeniyle hapis niye? Yaralanma mı vardı?

tuzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaza nedeniyle hapis niye? Yaralanma mı vardı?
    taksirle yaralamadan ceza vermiş olabilirler
    ///MPower

E21hamza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. Benim anlam veremediğim arkadan gelen araçlara göre yorum yapılması. Böyle bir kaza anında önünüzde araçlar çarpışmışken siz olsanız hiçbir şey olmamış gibi gaza basıp gider misiniz? Şahsen ben yavaşlarım çünkü önümde bir kaza olmuş. Zaten kaza anından 5-6 saniye kadar sonra arkadaki araç kameranın görüş açısına giriyor. Ya da BMW'nin arkasındaki araçlar dalgın olup ışığın yandığını geç fark edemez mi? Madem BMW'nin ışıktan erken kalktığını varsayıyoruz o zaman KİA'da da 4 arkadaş var onlar da sohbete, şakalaşmaya dalıp kırmızıda geçmiş olabilir iki varsayım da aynı şey bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Taksirle yaralanma dan açıldı dava, bmw de sağ koltukta ki benim kolum kırıldı 5 ay alçıda gezdim. Karşı taraf kırmızı ışıkta frensiz vurdu son anda frene bastı duramadı. Suç onlarda olmasına rağmen sertaç ceza aldı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)