kanka bekledik clio yu =)
Printable View
kanka bekledik clio yu =)
106 gokart gibi araba derler, araç kendini oraya atmış direk :):):) pist faresi,
gokhanın zamanlarının öyle olmasının sebebi fazladan kart pistine girmeşi, o pistte ragmen zamanlar boyle bide girmese:)
emın ol lımıtlerınde donerdım o pıstı clıonun. gokhan cıdden yavas gecmıssın etabı
aracın caddedeki limitleri ile pistteki limitleri farklı asfalttan ötürü..viraj içlerindeki kaplama berbat..insan acıyor arabasına..
ne kadar çok dönersen o kadar iyi zmanlar çıkartırsın..
ben dizel corsa ile 57 çıkartmıştım
Burç mu yazıcak süreleri. :)
ben 58300 dondum hakkaten yol tutmaya yonelık arabamla. corsa ıle o zamanı yaptıysan tebrıkler cıdden
http://www.techturkey.com/forum/show...880#post466880
buradan fotoları ekliyebiliriz arkadaşlar....
Chipli 320d ve VTI gecen Corsalardan bahsediliyorsa yapılabilir bence :)
Tork cok yüksek oldugu icin faydasını görüyordur.
Bugun yine yalan olduk, keske gelseydim...
Ctesi gecesi icince pazar günleri hep yalan oluyor :D
kanka hersey hız deılkı tt de :)
Düzlük performansı iyi olabilir ama o kadar torku kısa bir devir aralığı ile önden çekişli bir araca verdiğiniz zaman torksteer etkisi doruk yapar virajlarda gaz pedalı hassasiyeti başlar. Ki olmaz demiyorum tebrik gerektiren bir derece olur 57 sn. Bu arada hangi organizasyonda yapılmış. TCC'ninkilerde olmadığını biliyorum. BMWPassion ?
bende merak ettım resmı kaydı varmıdır
tabi o 1.7 arge yaptığım şirket arabasıydı acımıyorduk..TT de düzlük deil virajlar çök önemli..Corsa çok iyi yol tutar beyler..
TCC diyeceğini bildiğim için bütün TCC nin yaptığı TT lerin derecelerine baktım 10 dk önce. Hiçbirisinde böyle bir süre yok. Transponder olmadanda kimse piste çıkmıyo. Neye ve kime göre 58 ile döndü TCC'nin yaptığı TT de ? He bide TCC şikansız yapmadı. Şikan mevcut iken TCC de bi kaç kere 58 ile dönse orada olay olurdu herkez alkışlardı. Ve bu unutulmayan bir skor olur. Cem bile 106 ile 57.900 yaptığı gün hariç diğer tüm TT lerde 58 ile anca dönüyodu. Kusura bakma ama bu 57 - 58 olayı tuhaf geldi bana.
57-58 den 1.05-1.06 arası pilotaj la olabilcek bi skor
52-56 arası ise hem pilotaj hemde güçle olabilcek bi skor
Eray söylemine göre 100 hp üzeri bir araç ile pilotaja göre 57 ile 1.06 arası bir derece yapılabilinir diyorsun öylemi ?
aynen öyle :) 57 kabiliyetin son noktası denebilir ama 58 59 iyidir :)
Katılmıyorum. Aracın üretiliş amacı, şase yapısı, rijitliği, lastik jant kombinasyonu, şanzıman oranları önemli. uzun şanzımanlı 1.6ies ile misal o pistte 57 yapıcak birisi yoktur sanmıyorum. Akabinde yol lastiği ile aracın orjinal süspansiyonlarıylada hb vti ilede 57 yapıcak birisi yoktur.
ya varsa :D
10 kişiye sorduk 9 kişi dönemez dedi 1 kişi döner dedi. oda STP ye denk gelmiş hahahahha :D
Bi dahakine ben de katılcam :)
En son palio ile 2002de mi ne dönmüstüm körfezi :D
Akşam akşam daha fazla kendi adıma uzatmanın bir manası olmadığını düşünüyorum. Burç geldiğinde transponder kayıtlarını tutan bilgisayardan bakmasını rica edicem. Bir ara müsait olursamda BMWPassion TT sürelerine bakıcam. Siz benim düşüncem ve mantığıma tamamen zıt bir şey söylüyorsunuz. Hasan aracının içinde çıkış sırasını beklerken elinde kesik parmak eldivenler gözünde güneş gözlüğü sakız patlatırken bir arkadaşımız yürüyende birşey varmı amortisör felan diye. Oda hayır sadece yay var bide kamber var biraz dedi. Yani bu setup ile hadi bide üstüne insan üstü bir pilotaj ekliyelim şikanlı pistte bırakın 57 yi 58 çıkıyorsa biz bırakalım bu işi fransızları felan gidip corsa alalım. Hem az yakıyo hem tork var. :)
reis ne şiganı şaşırma kim bahsetti şigandan ? :D
ben 7 araç kiralamıştık hafta içi ozaman 57 döndüm dediğinden yola çıkarak bu açıklamayı yaptım kendi kiraladıkları zaman şigan koyduklarını sanmıyorum. diğer hasanın döndüğü şigan falan muhabbetini bilmem ama bugünkü organizasyondaki gibi şigansız bir TT de olan zaman skoru benım dediğim gibi arkasındayım :) ama şiganlıda dediğin gibi zor
Şikanlıda 58 imkansız. 1dk yapsın corsalar öpsün başına koysun. Ben yazmadım o site isimlerini sonuçta söylenen ortada. Konuyu nereden nereye getirdik yaw. Bir sürü post kirliliği. Kendimden utanıyorum :D Bu arada şikansızda halen daha 57 mantıklı gelmiyo :D:D:D:D (bu konu sabahı bulur) :D