gökhan kanka pistimi karıştırdın
http://s122.photobucket.com/albums/o...t=gokispin.flv
beyler herkese tesekkurler valla bazı arkdaşlarla canlı canlı tanışmak iyi oldu gayet güzel geçti. zd kanka saol lap ları verdiğin için alet fenayetiştim buarada
izmirdeyim
www.honda-tech.com
olay şöle gelişti o düzlükte sarsıntı oluyoduya ben aksımdan kaynaklanıyor sanıyodum shumi oranın asfaltı öle diyince Allah ne verdiyse asıldım biraz fazla asılmışım160 oldum bi baktım gelmişim fren yapsam olmazgirsem hiç olmaz
napıyım dedim düz devam ediyim ama ben nasıl gülüyorum gözlerimi açamıyorum neyse geri geri çıktım gokart dan tam dönüşü yapıyorum krşımda sen
![]()
106 gokart gibi araba derler, araç kendini oraya atmış direkpist faresi,
gokhanın zamanlarının öyle olmasının sebebi fazladan kart pistine girmeşi, o pistte ragmen zamanlar boyle bide girmese![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
aracın caddedeki limitleri ile pistteki limitleri farklı asfalttan ötürü..viraj içlerindeki kaplama berbat..insan acıyor arabasına..
ne kadar çok dönersen o kadar iyi zmanlar çıkartırsın..
ben dizel corsa ile 57 çıkartmıştım
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Burç mu yazıcak süreleri.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)