PM attim, selamlar
PM attim, selamlar
Yarın sabah 9 dan önce piste olup gerekli hazırlıkları yapacağız.
Katılan Gruba birifing sırasında anlatacağız, ama buradan da yazıyorum.
Sabah saatlerinden itibaren, pist serbest antrenmanlara acık olacak, ilk antrenman da tur zamanları verilmeyecek çünkü sabahtan tam gaz gidilmesin.
Sonraki alıştırmalarda zamanlar söylenecek bu zamanlara göre seeding çıkış sırası belirlenecek.
Seedingler sonrası zamanlara göre sınıflar ayrılacak ve farklı çıkışlardan sonra dereceler belirlenecek.
Şuan da 5 yarış hedefliyoruz 5 yarışa katılan pilotlar daha sonraki diledikleri bir organizasyona ücretsiz girmeye hak kazanacaklar. Her yarış sonunda araçlar puan alarak sezon sonunda en çok puanı toplayan pilot üzerinde en iyi tur zamanı yazılı bir kupa alacaklar.
İsteyen katılımcıların isimleri ve plakaları gizli tutulacak (lütfen bize bildirin)
Yarın herkese bol eğlenceli bir gün dilerim.
not: yazdıklarımda belki eksik yada kafanıza takılan birşey olabilir yarın ki özel grupta yaklasık 10 araç olacağı için yarın tek tek bile tüm sorulara çözüm bulabliriz.
ben gelıcm ama yardımcı olcak varmı bahcelıevlerdeyım aracımla karsıya nasıl geccebılırım
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
Katılacak ve organizasyonumuzu izlemeye gelecek herkese şimdiden iyi bir gün geçirmelerini dilerim..Yarın pistte görüşmek üzere.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)