HAdiii uyanınben arabamı yıkatıp yola çıkıyorum
![]()
Bugün hava çok güzeldi maalesef Pazar çalışma engeline takıldık gidemedik.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Çok güzel bir gündü. Emeği geçen herkeze tek tek teşekkürler. Göki ye Yiit tur bindirdi. Gerçi bunda gökinin bir ara karting pistine geçmesininde büyük payı var. Kendi aracımla gelemediğim için üzgünüm. Bir sonrakine baya süre olması eksiklerimi tamamlamama yeticektir umarım. Yanlız şu pist İstanbul'a biraz daha yakın olsa nolurdu![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Puhaha tur bindirdi yazısı görünce goki napçak.Tur bindirme yok. Bi ara goki yolu şaşırıp (puhaha) kartin pistine girince yiit onu geçmiş oldu durum o kadar
Süreler gelir zaten.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
hahah iyi guldumyiit in-car cekim yapcakti umarim yapmistir
Gokiiii sne bu hallere duscek adammiydin karting pistinde n isin var
haha yiitin ceenesinden kurtulamazsin simdi tur bindirdim der durur
![]()
hahahaha
- K -
________
Dr.Ecu
arkdaşlar eve yeni geldim.çok gzl bi gündü 12 araba istedgimz gibi kullandik pisti.katilan arkadaslar doya doya döndüler körfezde.zamanlarida kendimize geldikten sora siteye yazicaz resim ve videolarda gelir ztn..tum katilan arkadaslara teşekkur ederiz.umarim bizim gibi gzl wakit geçirmişlerdir![]()
heyyyyt ben geldim ulen
tt çok zevkli bişeymiş acaip zevk aldım bugune kadar girmediğime pişman oldum
tur bindirme olayına gelince hızımı alamadım pisti şaşırdım karting bölümüne girdim ama orda bi 1dk kahkaha attım arabanın içindetktım geriye normal yoluma giricem bi baktım yiit gidiyor yapıştım kıçına ama benim için tur bitmişti damalıyı salladılar
antrenman turlarında 1.06 yaptım.ilk bölümde 1.02 yaptım 2 bölümde her halde 5-6 dk vardırizmirli gökan geldi ona verdim arabayı o kullandı 2 tur sahilde gezinti yapar gibi kullandı içeri girdi sonra ben 1 tur var diye bindim araca sahil turu yapmaya devam ettim
erel yiit iboo ve ben arasında günün en hızlısı ereldi hem antrenman hemde 2 bölümde de m sonr dan yekta geldi tt bittikten sonra o 57 yaptı
sonr gittik kuru pilav yedik
gürkan burç ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Katılan ve bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim.
Tur zamanları ilk başlarda harikaydı , art arda çift ayrı antrenman turlarından sonra hemen yarışı başlatmayıp seeding turları olunca katılanlar tempolarını yavaşça artırdığı için, piste daha önce gelen katılımcılar bile çift çıkış ve fazla tur sayılı yarış çıkışlarında tur zamanlarını çok aşağı çektiler.
Sanırım insanlar gelir gelmez yarış moduna girmemeleri sayesinde kendilerini yavaş yavaş gelistirdiler, zaten her turları sonrasında tur zamanlarını gördüler.
Arkadaş ortamı olduğu için kimse arabasını riske atıp tam limitlerde gitmediler ama tur zamanları gayet iyi.
Sokakta her gün kuruda araba kullanmadığımızı varsayarak yağmurda olsa organizasyonlarımız devam edecek.
Sezon birincisi belli edecek ilk puanlar ve tur zamanları en kısa sürede yayınlanacak, bir sonraki tarih için gün aramaya başladık.
Bu arada, ara verdigimizde tur zamanlarını hesaplayan piste çıkmak isteyenler bile fazla fazla oturdular, aksamda çoğu kişi yeter pisten çıkabilirmiyiz derken, sadece gökhan hala drag yapmak istiyodu tebrikler gökhan![]()
Çok Keyifli ve kaliteli bi organizasyondu Gürkan,Burç,Deniz Ve ismini bilmediğim tüm arkadaşların ellerine sağlık ilk defa pistte full depo benzini bitirip sonra bi bidon daha alıp bitirdimdevamını bekliyoruz
zevkli bi gündübirazcık geç geldik görkemle izleyelim diye gittik sonra bi baktım pistteyim
sağolsun organizatör arkadaşlarda araya kaynattılar kırmadılar 4-5 turda olsa attım
bi sonrakine inşallah erken saatte tam katılımcı olarak gelicem
![]()
YouTubeDR.ECU
Schumi.Projects
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)