User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: Opel Astra 1.3 cdti hakkında görüşlerinize ihtiyacım var.

Gar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 sene 1.3 easytronic astra h 1.5 sene 1.6 dizel astra j kullandım astra h o fiyatlara gayet mantıklı bir araç ama sadece kasa olarak

1.3 cdti o kasaya yetersiz hele hele easytronic gibi bela bir sistemle yokuşta klima açık bide 4-5 kişi varsa 2000-2500 deviri görmeden oynamaz yerinden balata yaktırır, uzun yolu fena değil ama sollama için düşük vites kaçınılmaz. Yakıtı en güzel yeri ankara ş.içi 30km ortalamayla 5 lt tutturursunuz

Astra j, h kasadanda ağır ve hantal kullanmadım ama 1.3 cdti sadece ismi motor olsun diye konulmuş olabilir. 1.6 dizeli yürütüyor ama 1.3 hiç zannetmiyorum yazılımı h kasada yaptırmıştım biraz kendine geliyor. Onun dışında j kasa güzel rahat güvenli bir araba. Yol tutuş fren süspansiyon konusunda iyi

Tavsiyem imkan varsa focus in 1.3 cdti li astra out

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    geçen rente car cım opel H kasa verdi sevindim di daha akşamı pişman oldum frenleri berbat sanki abs yokmuş gibi performans eh işte yakıt ortalamam 8.9 benzinli verseler daha az yakardım ki resmide var instegramım da yakıt ortalamasının red line bile yapmadım dı
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genel olarak yorumların şehir içi klima açıkken yokuş sözlerine katılabilirim

Ancak uzun yol performansı yorumları tamamen balon , araç gariptir ama uzun yolda çok farklı gidiyor ben 3 kişi ve 3 kişinin bagajı ile izmir aydın otobanında 223 gördüm önüme araba çıktı. Daha gidermiydi ? bilemem ancak araba uzun yolda şaka gibi 0-100 cidden kötü ama sonrası bence hacime ve kg göre şaşırtıcı sanırım bi hızdan sonra kilo avantaj a dönüyor

Esp+ Sistemi çok eğlenceli ve çok güvenli.
    Fren mesafesi benim aracım basık olduğu için çok memnun değildim
    İç işciliği çok geçerli

Geçenlerde arkadaşımın 1.6 cdti 136 hp 320 nm Astra J sini kullandım uygun ise eğer bütçe ömürlük alınır . Golf 3 gti ile falan denedik öyle gidiyor diyim dahada bişey yazmiyim
    Livestrong

enes28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki tane kullandım toplamda 2000 km civarı yapmışımdır, Astra J 1.3 Cdtı sporttu. Yakıt olarak çok iyi araç.
    Kullanımından çok keyif almıştım. Vites geçişleri, debriyajı olsun. Hele ki Sport'ların o ele oturan direksiyonu. Toplamda 5 kişi bindiğimizde hiç bi gitmeme sorunu yaşatmamıştı.

enes28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genel olarak yorumların şehir içi klima açıkken yokuş sözlerine katılabilirim

Ancak uzun yol performansı yorumları tamamen balon , araç gariptir ama uzun yolda çok farklı gidiyor ben 3 kişi ve 3 kişinin bagajı ile izmir aydın otobanında 223 gördüm önüme araba çıktı. Daha gidermiydi ? bilemem ancak araba uzun yolda şaka gibi 0-100 cidden kötü ama sonrası bence hacime ve kg göre şaşırtıcı sanırım bi hızdan sonra kilo avantaj a dönüyor

Esp+ Sistemi çok eğlenceli ve çok güvenli.
    Fren mesafesi benim aracım basık olduğu için çok memnun değildim
    İç işciliği çok geçerli

Geçenlerde arkadaşımın 1.6 cdti 136 hp 320 nm Astra J sini kullandım uygun ise eğer bütçe ömürlük alınır . Golf 3 gti ile falan denedik öyle gidiyor diyim dahada bişey yazmiyim
    1.6 Cdtı'ları merak ediyorum baya. Var mı başka denemesi acaba

By_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıfır almıştık 2011 H 1.3 kasa 6 aylık rezalet bir dönemden başka birşey değildi geri satıp Honda'ya geçmiştik.

Şehir içinde benzin değerlerini tüketiyor çekiş berbat rampalarda kalkmak ayrı bir dünya ve 1-2 vites karmaşası yaşattırıyor bağırta bağırta sürerseniz problem azalıyor
    05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorum yapan çoğu arkadaşın belirtmiş olduğu gibi h kasa easytronik dizel astraları ş.içinde devirli kullanmadıktan sonra ivmelenmesi stres yaratabilir. normal kullanımda yakıt değerleri makuldü ama ivmelensin diye devirli kullandığımdan pek de dizel araç gibi yakmamıştı ...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1400-1500kg ağırılığında 95hp lik 1248cclik turbo dizel motor olan bir otomobilden nasıl bir beklentiniz var? Bunun farkında olarak alırsanız hiç bir anlamda üzmez. Genelde 2 kişi oluyoruz, arada 4-5 kişi olduğu zamanlarda oluyor, benim için can sıkıcı bir durum olmadı. Zaten 115hplik 1.6 atmosferik motor çok mu daha iyi bu ağırlık altında? veya 1.5 şirket spec fluencelar çok daha mı performanslı?
    Tüketim şehir içi(Aydın ve arada İzmir içi trafiği) ve şehir dışı karışık kullanımda 4.5-5.3 arası değişiyor. Çok kasmam 120-130 aralığında kullanırım genelde, arada izmirden aydına kadar dip gazda geldiğim olur vs vs.
    Stabilite ve yol tutuş anlamında gerçekten başarılı
    Bakım fiyatları uygun, servis dışı fiyatlar dahada uygun
    MTV 1.3 olduğu için haliyle düşük
    Negatif yönleri ise yüksek hızlarda direksiyon yumuşak kalıyor.
    110 civarı aynalardan gelen rüzgar sesi oluyor,
    Yakıt deposunda yakıtın dalgalanma sesinden bahsediyorlar ama ben hiç duymadım.
    Yakın zamanda bir arkadaşa golf aradık, golf parasına daha yüksek model, daha düşük km astra bulabiliyorduk.
    Ben 22bin kmdir kullanıyorum, tavsiye ederim, hatta imkan varsa 136lık 1.6cdti yoksa 1.3cdti derim.

brave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 2 sene kullandım 1.3 cdtı 95 lik enjoy

Araba konfor olsun yol tutus olsun guzel ınsana guven veriyor araba yalnız ilk kalkış cok ağır oda kasa agır olduğu için motor kaldırmıyor doğal olarak ama uzun yolda hiç üzmez seni cok ekonomiktir baya sehir ici 6.3 yakıyordum dur kalk vs..

Ama tavsıyem alt devırler için yazılım yad pedal box alırsan guzel olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    leon mk3 tdi dsg 100 e kadar yarım boy önde 100 den sonra açıyor
    megane baştan itibaren açıyor
    116d otomatik 100-120 kadar eşit sonra yavaş yavaş açıyor
    140 lık tsi golfe tutunabiliyor

denediklerim bunlar

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1500kglık 95hplik 1.3cdti tamam bu kadar ama ben 1.5dci 90lık ve 1.6tdi 90lıkları merak ediyorum, teknik verileri nasıl? Hacim daha büyük olduğundan psikolojik olarak gidiyor veya gider önyargısı mı var?

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    leon mk3 tdi dsg 100 e kadar yarım boy önde 100 den sonra açıyor
    megane baştan itibaren açıyor
    116d otomatik 100-120 kadar eşit sonra yavaş yavaş açıyor
    140 lık tsi golfe tutunabiliyor

denediklerim bunlar
    eğer diğer arkadaşların tanıdıksa, mesela 4. vites 60 100 veya 5. vites 80 120 gibi denersen farkları daha iyi görürsün. 1.6 cdti yazılım çıkınca oldukça iyi spnuçlar alınır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer diğer arkadaşların tanıdıksa, mesela 4. vites 60 100 veya 5. vites 80 120 gibi denersen farkları daha iyi görürsün. 1.6 cdti yazılım çıkınca oldukça iyi spnuçlar alınır.
    Hepsi arkadaşlarımdı ama hep 0dan kalkış yaptık birde arabayı sattık artık öyle bir şansımız kalmadı.

Yazılım gelirse cidden şaka yapabilir bencede

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    astra j teknik verilerde 1333 kg olarak verilmiş 1500 kilonun kaynağı neresi
    ORDU SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
    ZEY OTOMOTİV
    https://zeyotomotiv.sahibinden.com/

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)