Gayrimenkul ve arsa al sat ile doğru hamlelerle çok hızlı da kazanabilirsin ancak büyük kayıplar da işin riskli boyutu.
Gayrimenkul ve arsa al sat ile doğru hamlelerle çok hızlı da kazanabilirsin ancak büyük kayıplar da işin riskli boyutu.
bence canada yada amerikaya yerleşin giden hiçbir arkadaşım ziyaret için bile geri dönmedi
başlığa istinaden yazıyorum;
şu zamanda zor
bu düşündüğünüzü ben nisan ayında harekete geçirdim şu an zamanlamadan dolayı pişman olmak üzereyim
çok işlek bir caddede çok uygun bir fiyata bir restoran aldım o kdr canlı caddeden şu an geçen insan yok diyebiliriz
ilk etapta kendimize çok suç bulduk ama zamanla bizim işimiz yanımızdaki restoranları yakalar seviyeye geldiği halde istediğimiz ciroya ulaşamadık
bunun sebepleri ise seçim,ramazan, yaz tatili, tatilin uzatılmasıi erken seçim, kurun yükselmesi ve akabinde küçülmeye giden işletmeler
büyük bankaları takip edin bir çok personelini işten çıkartıp bir çok şubelerini kapattılar
7 yıllık bankacı akrabam ilk defa bu sene işten çıkarılma korkusu yaşıyorum diyor
bence şu dönemde en iyi ticaret al/sat ama bundada her zmn istediğiniz geliri elde edemeyebilirsiniz
işi bırakma konusuna gelince huzurunuz yoksa hiç düşünmeyin bile insan ne için yaşıyor ki?
sorunuz olursa özelden cevaplamaya çalışırım
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Çok zor ya Allah c.c yardım etsin çıkış yolu göstersin.
elde 1 milyonda olsa şuan iş bilmedinmi ticaret'te çok zor, diyelim buldun herşey dövize endeksli dayanma gücün yoksa batarsın.
şuan akla gelen engüzel iş netten satış.
Ben şahsen şöyle yapardım, piyasa düzelene kadar bir gayrimenkul alıp kirasından faydalanır, piyasa düzeldikten sonra elden çıkartır ticaret ile uğraşırdım.
Madem eşiniz çalışıyor hayat std. biraz düşürüp eldeki imkanlar ile idare etmeye çalışmak her gün geri döner miyim acaba diyerek evden çıkmaktan iyidir.
Kriz de olsa emlak benim gördüğüm her zaman kazandırıyor. Haziran ayında 140 a aldığım daire şuan 155 e versem alıcısı var.
USD bazında zarardayım ama TL Olarak + durumdayım.
Sakarya düşünür müsün bilmiyorum ama eski de olsa kiracılı daireler bulunuyor 100 - 120 civarına aylık 600 - 700 civarı bir getirisi olur sana.
Netten de araştırırsan eğer güzel fırsatlar çıkabilir.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Il disi calismak isterseniz benden tavsiye.. biraz daha maddiyatla,spor kompleksi yapın Zonguldakta şuan eksik bu. Zonguldak önü kapali bi memleket yani yatırım yok..fakat benim durumum olsa inanin bunu yapardim.go-kart,halisaha,paintball,oto yıkama ,otopark.. bunlar olsa yeterli olurdu günlük 5 bin temiz getirisi olacaktır..
Kanada da polis olarak çalışma imkanın var. Akademi mezunu polis arkadaşlarım baya kovalıyorlar şu anda. Araştır derim kardeşim. Allah yardımcınız olsun.
al sat yapın ev araba,yada arkadaşlarına guvenlık şirketi kurun.kimlik-sertıfıka verın,ıhale kovalayın fırmaların işlerini alın adam yerleştırın vs
müşteri sıkıntısı çekmeyeceğin okul kantini vb gibi bir işler yapabilirsin.yaşadığın şehirlerdeki kantinlerin ihaleleri ucuz olur. cebinede para kalmış olur
komançero garage
Zor bir dönem, arkadaşlarınızdan şehit olanlar olmuş, umarım düzgün bir şekilde sular durulur...
Bununla birlikte benim önerim sizi sıkıntıya sokan bu tecrübelerinizi olumlu yönde değerlendirmek, profesyonel hayatınızda öğrendiklerinizi, bilgi ve becerilerinizi ticari meselelerde değerlendirmek şeklinde olacaktır...
Örnekse bir oto yıkama dükkanı sahibi olmakla xxx seviye koruma hizmeti verme yeteneğine sahip bir şirketin sahibi aynı şey değil ve farklı meziyetler gerektiriyor,
eminim burada forumda bile sorsak lafta herkes hedefe üçgen de çizer, adını da yazar ama gerçekte işler böyle yürümüyor, teknik detayları ile bu işi bilen ve yürütebilen insan çok az,
Önce haftasonları denenebilir, silah eğitmeni ya da güvenlik uzmanı gibi eğer işi genişletme şansınız olursa poligon da açabilirsiniz güvenlik şirketi de kurabilirsiniz, kolay gelsin...
Abi bu citir hasarli araba alipta toplayanlara genelde fena olmayan miktarlarda paralar birakiyo,sizin dediklerinizde ayri bi sektor ama iyi bi kaportaciyla anlasilirsa bence guzel bi getiri saglayabilir,allah yardimci olsun abi bol kazancli isler nasip etsin.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Sayılan işlerde en az maliyetli olan Emlakcılık.. Kira + stopaj + sgk + işçi ücretin olacaktır. Diğerleri çok daha maliyetli ve riskli kalıyor.
Paranın... Adam kaç tane iş arkadaşının öldüğünden bahsetmiş. Verilecek hiçbir maaş canlarımızdan değerli değil. Ayrıca işim gereği sürekli uçuyorum.(kabin memuruyum) Yabancı insanlar işimle alakalı sordukları ilk soru işinden memnun musun olur genelde. Bizim halkımızın da ne kadar kazanıyorsun oluyor. İstersen 3 bin istersen 5 bin istersen 10bin. Her evden çıktığından eve geri dönememe korkusu varsa o paranın inanın hiç önemi yok. (kendi işim de böyle bir iş oradan biliyorum)
Instagram: mutusgarage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)