n47 n54 n55 bu tarz motorlarda zincir genel olarak problem herzaman zamanı gelmeden değişimini öneririm, şu aynı yeni nesil twinturbo dizel motorlardada aynı zincir sorunu var bkz. n57 vs
177 lik e92 alacagima 184 luk e90 lci alirim ekranlilardan. 177 lik bendede vardi zincir degistirdim bi de gizli hararet sorunu var, her neyse ben sattiktan sonra cok gecmeden motor yemis arac. 177 beni korkutuyor.
bu işlere ilk başladığımda sene 2006 falan 205 gti alıcaktım ozamanlar çokta eski değillerdi 12 ile 15 yaş arası araçlardı kime sorsam debimetre arızası var derlerdi gittim aldım bi kere bile bozulmadı benle beraber türkiyenin farklı yerlerinden 10 kişi daha aldı onlarda aynı.lakin delinin biri bi kuyuya taş atmış misali sende 177 olanı iyi bokladın bi arıza yaşatmış araç tüm araçları kötü etmez.ben 10 tanesine bindim işimden dolayı ne zincir ne hareret nede performans kaybı duymadım ama hepsi 100 bin altında ve servis bakımlıydı
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
Benim basima geleni yaziyorum, ordan burdan bindigim araca gore yorum yapmiyorum, 3 milyara ben zincir degistirdim onun ustune motor kirdi, kendi araban olursa sanayiye vs bmw servislerine gittiginde ne kadar cok sandik taktiklarindan bahsettiklerinde anlarsin. Sorunsuz binen de cok ama bu motor riskli bi motor, saatli bomba, zincir ses yapmaz gizli hararetten blok catlatir , biraz arastir istersen, bi araba degil bmw den anlayan adam sana anlatir n47 nin ne oldugunu, kesinlikle n47TU yani 184 taraftariyim, benim cevremdede var cok guzel calisan bilmem kac binde ancak her an hersey olabilir gizli hararet vs bu sebepten 184. Hatta 184 lerdede zincir degisen var ancak 177 likten sonra zincir one alinmis maliyeti daha dusuktur, 177 likte bi zincir icin motor disari aliniyordu.
kardeş ordan burdan binme dediğin arabalar ver bi tur atıyım değil kaldıki mal beyanında bulunmuyoruz.şu an kendimde kız gibi 75 binde ana avrad orijinal e90 320 var177 lik .gelelim zincir vs problemine bende s2000 varken 100 bine geldiğinde zincir ses yapmış ulan s2000 *** gibi araba kesinlikle alınmaz diye bi yerde yazmadım rutin bakımlar Allaha şükür çşevremde ustamda var bu tip durumlarda en uygun fiyatlarla üstesinden geliyorum.illaki yenlik gelicektir motorlara benim takıldığım nokta 177 liği direk boklaman senin yaşadığın problem aracının kmsi mi çekilmiş kötü yakıttan enjektörmü bozmuş bilemessin
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
Ailede bulanan cam suyu bile borusanda doldurulan 0 alınmış e90 zincir sorunu yaşadı bizde kmde yanılmıyosam 74bin civarıydı.
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
80bine kadar serviste degisim talep edilmeyen veya kendinden zincir uyarisi vermeyen hic 177lik gormedim ben
Yukaridaki mesaja devamini yazmamis , ne kadar temiz kullanilirsa kullanilsin 177likler de kesinlikle zincir ve titreme kronik problem zaten bunlar icin binmeye de gerek yok bayiilerde dogru duzgun serviste tanidiginiz varsa 2007-2009 arasi olanlarin 10da 9unun servise ilk getirme sebeplerindendir , siz soylemeseniz bile 3 veya 4. 15.000 bakiminda size soyluyorlar
Piyasasi nedir bu araclarin ortalama
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Ya benim arabayi almislar haberim olmadan sanayide arkadasi gordum kanka bendede vardi sattim 184 aldim basa bela dedi, yillar once bi tanidikta vardi 40 binde motor degisti, birisi dedi bizim bilmem kimde vardi durduk yere motor yedi, yine sanayide tanistigim birinin 320cd blok catlatti, benim arabaya ne gerekiyorsa yapin dedim sattik motor yemis. Cok zor degil bmw tamircilerine gidin kaputu sokulmus 3-520d cok vardir 177 liktir ya motor degiscektir ya zincir. Saglami da var ama ne olur ne biter yarin catlarmi patlarmi bilinmez. Sorun bmw nin omurluk dedigi zincirin zamansiz gitmesi ve bu motorun gizli hararetten blok catlatmasi sadece zincir de degil.
Olay zincir gibi basit degil bakimli arabanin kut diye yolda kitlemesi, s2000 oyle mi yapti? Vw diyor ki 90 binde zincir degis erken ses yaparsa erken degistiriyorsun eyvallah ama bmw zinciri konsolun altina koymus omur boyu degismicek diye, kut diye yolda motor kilitliyorsun basit bisey degil boklarim tabibizimkiler almis arabayi bir ay sonra sattim 10 milyar harcadim arabada ne zincir sesi ne bisey vardi ona ragmen adamda motor yemis 18 de o harcamis
![]()
e92 de lci ile beraber olması lazım 184'lerin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26035536/detay
1881 - 193∞
Konuya birsürü yorum yazılmış,tekrar teşekkürler bilgiler için.
Ozaman tavsiyeler ışığında düşünülen aracın servis kayıtları ve mekanik bakımlarının ne oldugu önemli.Özellikle zincir degişimi konusundaki geçmişine dikkat etmek gerekecek anladıgım kadarıyla.Ancak onur_S 'in bahsettiği kadar acımasız hatalı bi araç olacagına inanmıyorum bu kasanın motorunun.Kullanıcıların kullanım sertliğine bağlı olarak hararet,blok catlatma vb olmuş olabilir ancak tüm 177lik araçlar böyle saatli bomba özelliğindemidir,sanmıyorum.Öyle bşy olsa wv'nin dsg si gibi ayyuka çıkardı.Tabi kendisi yaşadıgını anlatmış,o konuda haklıdır..
Gönül Lci kasa 184 lük almak ister ancak,makyajlıların fiyatlar cok cok yukarılarda beni aşıyor.'aybarsdnr' nin de bahsettiği gibi o fiyatlara alternatifler artıyor
Şu yan cebeci yan tarzında kullanılmış bi aracı neresine bakarak yada nasıl anlayabiliriz,ekspertiz bu işi çözermi ki
Edit ; Forumdan satmayı düsünen yada düzgün tanıdıgında olanlar vs olurda yazarlarsa sevinirim.Ciddi arıyorum şu an , kendi aracımda satışta.Bütce 90-95 max
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)