ferhat kulakların çınlasınfer66
Benim için başı 34 xxx 53 olsun 2 lira fazla olsunortası farketmez. Komik plakarıda severim BSG plakaya para veririm mesela
8 hane olucaksa sonu 5353 olsun
Başı 53 olan tek arabamız vardı ona bindim mi kendimi farklı hissederdim ve başını 53 çok istiyorum ama ikameti Rizeye almak lazım onu alsam plaka işlemleri için gitmem lazım falan uzun iş
Ben 16 ise direk değişiyorum plakayı
![]()
bende plakanın güzel görünmesine önem veriyorum.
bundan önceki araçlarım hep 34 palakaydı şimdiki plakam 06 ss 017 eşimin ve benim isimlerimizin baş harfleri ve arabaya yakıştığını düşündüğüm için değiştirmedim.araç 87mod w124 ,plakanın arabaya yakışması gerektiğini düşünüyorum. j plaka felan almazdım herhalde
35 EA ise daha bir temiz geliyor bana![]()
![]()
01 plaka bindim polisler tartışmasız durdurup arıyorlardı..
07 severim 4 aracım 07 idi ama şehir dışına karşı pek bi korku salıyor bu plaka, çok dikkatli ekspertize gidiyor alıcılar ...
Şu anki plaka 34 , aldığımda ilk plakası üzerinde idi dokunmadım ama kasko sigortası acılıymış baya 34 ün
Şu konudan sonra sitedeki herkesin ne denli rahatsız olduğunu bir kez daha anladım.
Plaka takıntısı ne ya?Hiç takılmam valla öyle şeylere.
bugüne kadar 34 plaka dışında araba almadım ama ileride olursada 34e çevirir binerim.sanırım pek bir anlam ifade etmiyor benim için plaka serisi veya rakamları.
Aracı alırken 06 BK ayırmıştım lakin ikametten dolayı alamadım 06 EC oldu
Saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
Çocukluk hayalim olan HAN plakayı alana kadar akla karayı seçtim. Ama 2 senelik bir bekleme ve uğraş sonucunda nihayet edindim. Plakamı kaptırır-kaybederim diye de araba değiştirmeyi düşünemiyorum bile![]()
3 sene memleketten aldığım 71 plaka arabaya bindim babam değişmemiş 34e. Her bindiğimde fazlalık gibi hissettim valla çok takığım plakaya. Ara sıra yabancı plaka diye yol verenler falan oluyodu fark ediyodum ama yok ya alışamadım ben. Sigorta günü bi sevinç yaşanıyo ama takık olmayanla için 34ün anlamı kalmadı.
Bende 01 ve 33 plakada nefret ediyorum arkadasin 34 ten nefret ettigi gibi.yanlis anlasilmasin o sicakta surekli kalan arabanin ic aksamindan hayir gelmez oyuzden o araci almam.suanki aracimiz 55 plaka karakteri guzel oldugu icin sigortasi biraz daha uygun oldugu icin vede karadenizli oldugum icin sorun etmedik bu sekilde devam.istanbuldada zaten 55 plakaya ters gozle bakan olmaz![]()
İlk arabamı evden habersiz aldığımdan plakayi değiştirmedim.Plakası da güzeldi zaten.42 EGKendisi de EG kasa civic olunca kaldı öyle.Simdiki arabam ise 34 plakalı.Alırken niyetimde 54 plakalı olsun vardı ama sonradan ikametgah Batman olunca o sıralar vazgeçtim,34 de bıraktım.Biraz da kendi soyismime uygun olunca bıraktım öyle 34 SR.Batman'dayken faydasını gördüm 34 plakanın ama olaylar olduğu sıra milletin arasından sıyrılıp geçtim.Başka yerin plakası olsaydı durdururlardı gibime geliyor
![]()
34 olmasına özen gösteririm, aldığım araba 34 değilse de çeviririm muhtemelen. 3 harf 2 rakam olursa çok makbule geçer, 2 harf 4 rakam olursa da rakamların birbirine uyumlu olmasına dikkat ederim. Önceki aracımda plaka EVA 30 du, çok seviyodum. Sonradan aldığım arabada 3 harf imkanı olmadı, sonunu 2202 alabildim bi tek![]()
kötü çağrışım yapmasın rakamlarda uyumlu olsun yeter..
Crm performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)