Link açılmıyor
Printable View
indirim yaparlarsa ben golf gti dan alırım bi dal :D
Benim aklıma takılan bi durum var, bilindigi üzere yazılımla tdi makinalardan hayvani güçler çıkıyordu, acaba bu durumun emisyonu sallamamalarıyla bi alakası olabilir mi ?
beyler küfür etmeden pls!!
Hhahasudhasudhaushduashduash allah belanı versin Görkem :D :D :D :D
O degilde 105hp S-tronic A3ten rollde tokat yemiştim. Şimdi bunlara bi kaç işlem yapılırsa beygirleri torkları yerin dibine girer. Delicem ulan hepinizi :P husdhuashdua
Araya iliştireyim: Emisyon hatası vermeyen, çevreyi kirletmeyen, kimseye zararı olmayan 90hp Civic'im satılıktır. http://www.techturkey.com/forum/otom...vic-1-4is.html
:D :D
Arkadaslar ben Volkswagen / Braunschweig fabrikasinda calisiyorum (ilk kurulan fabrikasidir) suan calisma yerlerinde bantlarda girislerde kisacasi heryerde özür kagitlari asili durumu en yakin surede toplicaz seklinde ve suan ana fabrika dahil buyuk bi sessizlik halinde isler gayet tempolu sekilde yuruyor hatta isci alimida devam ediyor..
Merak edenler icinde alman halki hic bi sekilde umursamiyor bu tur haberleri catir catir binmeye ve almaya devam ediyorlar kimse "iflas" gozuyle bakmiyor hersey normal ilerliyor
2007 senesinde kriz oldu ve iscilerin bi kismini tazminatiyla cikarip 2010 yilindada cikardigi iscileri fazlasiyla aldi.. yani 3senede buyuk bi toparlanildi
Kisacasi fazla surmiyecek eski koye yeni adette gelmicek ufak capli kriz olur ancak bi kac seneye atlatilir suan hic bir problem yok fabrikalarda..
AMİNNN :D
http://i.hizliresim.com/jjPXMW.png
Uzun vadede belki hisse alınabilir ancak VW araçları geri çağırmaya başlayınca yine düşüşe geçecektir. Dip + Dip noktasını bulmanız lazım.
Ayrıca VW hisseleri burda varmı? (Borsada anlamam bilmediğim için soruyorum)
Bunun yanında Audi'nin satılması söz konusu Audi hisseleri top yapabilir. Ama genel olarak VW şirketi olduğu için VW düşüş olabilir. İyi düşünülmesi gereken bir durum.
TR de açık olarak beklenti Doğuşun fiyat politikasının kırılması ve araçların ucuzlaması yönünde. Yani biz Türk halkı s.kmişim çevreyi diyip yine araçların ucuzlamasını bekliyoruz ki hemen gidip alabilelim.
Paul Walker'in kizi Porsche'ye dava acacakmis ya da acamis... Aracin guvenliginde , dizayninda guvenlik sorunu var diye...
Aracın arka şasesinin hatalı olduğu ile ilgili mahkemeye başvuracaklar.
Çünkü Paul kazadan sonra yaşıyormuş ve aracın alev alması ile yanarak ölüm raporu var. Kızı babam kazada yaşıyordu ancak aracın arka şasesi hatalı olduğu için babam sıkıştı ve öldü diye şikayetçi olacakmış. Ben öyle okudum. Buda Amerikada baya bi ses getirir.
Winterkorn hakkında bugün karar verilmesi bekleniyormuş. Cezanın bir kısmını kendi cebinden ödemesi olasılık
Bu Amerika'da yaşanmaz, Kadının bacağına kahve dökülür restoranda gider tazminat davası açar yok çok sıcaktı kahve diye... Allah'tan Türkiye'de yaşıyoruz kanun yok kural yok kafam rahat. Amerika'da yaşasaymışız düşünemiyorum şimdi bizim Türkleri
https://onedio.com/haber/20-milyon-d...-sorusu-595893
Adamlar karbon salınımını azaltmak için yarışma yapıyolar ve 1. lik ödülü 20mio Dolars :D
Düşünsene VW ne yaparlar orda :hehe:
Aklıma şey geldi rihannanın dövüldüğü beyonce un aldatıldığı dünyada seni harcarlar hatçeeee :hehe: