giriş katında oturunca, ben asansör kullanmıyorum elektrik/bakım parasına katılmam kafasına sahibiz normal bence
giriş katında oturunca, ben asansör kullanmıyorum elektrik/bakım parasına katılmam kafasına sahibiz normal bence
VW ' in büyüme hızı ve kapital miktarı ciddi manada feci bir boyuta ulaşmıştı, kaldı ki artık savaşlar ekonomik, vw'in görcegi zarar Almanya'yı da etkileyecektir, bence otomotiv ötesinde hamlelerde barındıran bir süreç bu. Ama bakalım neler olacak.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Bu iş Bosch'u da etkilemesi gerekiyor,, 11 Milyon araca bu Ecu ları üreten bosch değilmi? Sonuçta suç ortağı....
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
okuduğum haberlerde mercedes ve bmw markalarınada sıçrama ihtimali olduğu söyleniyor ki mercedes içinde büyük iddalar var yakıt tüketimini olandan az göstermek ve emisyon değerlerinin yazılımsal oynamalarla değiştirilmesi gibi
bu olaylar bana biraz almanya nın önünü almak avrupayı zayıflatmak için yapılıyo gibi geliyo
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
Yahu , 11 milyon tane test amaçlı Ecu ? Pek mantıklı gelmiyor bana....
olması gereken bu ama
bu saydıklarınız istanbulda yok, sonuç ortada. şehrin bi silüeti yok. tarihi dokuyu falan geçtim zaten
şimdi şehrin anadolu tarafını kentsel dönüşüme tabi tutuyorlar, herkes istediği gibi binayı dikip duruyor. yollar aynı yol, altyapı aynı altyapı, yerleşim gene çarpık (allah var avrupa yakasına göre gene iyi). sonuçta bütün bu işler bittiğinde 5-10 sene sonra, şehrin yeni bi görüntüye kavuşmasından çok zaten varolanın üstüne makyaj yapmışsın gibi olacak. mahalle sakinlerinin sayısı da minimum x2 olacak, kaymaklı ekmek kadayıfı.
neyse konu bu değil![]()
adam bu yazılımı kullan demiyor ki illa, sana beyin veriyor içinde temel bir yazılım var ya da demo yazılım... BOSCH neden hemen açıklama yaptı? eğer bu araçların yazılımları resmi olarak BOSCH dan çıkmış olsaydı onlar da skandalın içine girerlerdi... haa etik midir? dediğim gibi smith wesson alıyorsun, fabrika katile satılmasından sorumlu tutulamıyor, kimse 'sen silah üretmesen bu cinayet olmazdı' da diyemiyor...
İyi de olması gereken bu zatenadamlar şelalenin önündeki nem oranını incelediği ve bunun doğal şartlarını koruduğu için zaten o şelale öyle kaldı. Türkiyede olsa aynı o hırto gibi herkes ocakbaşını cafeyi doldurur piç eder koca şelaleyi. Her hafta çim biçmek istemiyosan kanserojen olmayan plastik çim koyarsın geçer gider. Zaten istediğim o benim. İnsanların içinde belli bir düzene göre yaşayayım, ben de insan gibi davranırım böylece, ne kadar güzel. Burada durduk yere sokakta trafikte adam haksızken küfredip üste çıkmaya çalışıyor, biz de insanlıktan çıkıp dövüyoruz. Yok yere. Ben de herkes kurala uysun ben de uyayım, hiç sorun olmasın derdindeyim.
Bir başka konuda ise, vwin cezasının 50milyar dolara çıkabileceğini okudum. Ona inanmadım ama işte.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Ceza vw ve audi ye kesildi arabalarına zam yapan renault oldu anlamadım ben bu işten bir şey![]()
Geçen gezinirken farkettim bazı araçlarına bayağı bir zam itelemiş http://www.arac-kamera.com/renault-2...t-listesi/1376 eski fiyat listesiydi yanlarına
güncel fiyatlarınıda yazdım aralarında 8 bin lira yiyende 12 bin yiyende varsanırım cezayı renault a ödetecekler
![]()
Tamamen sonuna kadar katiliyorum...Yazilim tak calistir sekilde yuklu olarak gelmiyor boschdan,temel haritalarla geliyor sadece geri kalani vwde bitiyor.Kaldiki kendini tamamen isten cikicak sekilde ayarlamistir bosch...
Benim diger bir sorum ise avrupada en basitinden almanyada araclar TUV' de emisyon kontrolune giriyorlar.Bizim Turkiyedeki gibi sadece ruhsat ile gecmiyorsun emisyon testinden ciddi ciddi test ediyorlar.
Bu tuv testleri epaninki gibi dynoda ve belli basli hizlarda olmuyor,dolayisiyla araba testte oldugunu anlamiyor.Ee bunca yil boyunca bu emisyon testi yapilirken hicmi kimse fark etmedi bunu?Rolantidede mi surekli harita degisiyor acaba?
Yazılım olayı araç yüke binmediğindeki yerlerde harita emisyona uygun, yüke bindiğinde o alanlardaki haritalar emisyon kurallarını karşılamıyor olabilir... Yanlız asıl sorun şu böyle birşeye neden ihtiyaç duydular? Olay nasıl ortaya çıktı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)