al tak keyfine bak
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...21557155/detay
al tak keyfine bak
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...21557155/detay
İşin içinde biri olarak söylüyorum al arabayı. Ben 55 verirdim. Sen 63 bine al en kötü 3 yada 4 ay biner en kötü 67-70 aralığında satarsın.
Bir kere 25 bin lira hasar kaydı çok adam 5664 mesajını görünce gözleri fal taşı gibi açılır.Hadi 3 bin 5 bin 7 bin olsa neysede.
Bu aracın satacağı para 64-65 oda belki.
Mercedes Mercedes'tir boşda olsa ama 25 bin tl fazla bir değer
bayiler artık takasta araç alırken üzerine kar payı koyup satıyorlar yada anlaşmalı galeriye yoksa aldığı rakama satsalar belki 2. el yüksek olmaz bu kadar
Arkadaşım Sıfır mercedes c200 aldı.Alırken kendi aracını(SKODA RAPİD kendi aracı) takasta kullanmak istedi.Satış temsilcisi bir kaç galeri aradı sonra bir fiyat verdi.Verilen rakam normal galerinde düşük geldiği için aracı başka şekilde sattı.Araç sahibi bayan ve çok kaZaya karışmasından dolayı bayinin yüksek fiyat vereceğini zannetmiyorum.Bayi yüksek verirse,işine gelmezse de almaz.
25 bin fazla diyenler honda degil he bu 200 300 liraya tampon far değişsin biraz mantıklı konuşun servis fiyatlarından haberiniz olsun. 100 liraya parça boya yapanlar mercedes olunca 300 400 fiyat çekiyo. bide tek parça degil hasar kaydı oda var.
Bana kalırsa binilebir ama satarken ahım şahım kar yaptırmaz.65-66 gibi gider ama kmnin düşük olması aracın hanesine +1 puan yazdırır.
Kim ne derse desin 10bin liraya kadar gayet normal hadi mercedese 15 diyelim bol bol söyliyelim.25 milyar bu yani sonuç olarak parça parçada olsa 9 kaza ayrı ayrı olsada adam o rakamı görünce bi nevi uzaklaşacak yani.
Şimdi araç alıcak kişilerin tek sorduğu soru 5664'te ne kadar hasar kaydı çıkıyor.Adama meblağ yazmayan kazayı bile anlatamıyorsun araç satarken kaldıki gelde 25 milyarı anlat.
O yüzden ya bekliyecek yada takas tukas bi şekilde değerlendirecek aracı.
Aracın piyasasını bilmem ama önce bir 2. el alan servise götürülür.Konuşursunuz fiyat alırsınız.Sonra galeriye götürüp fiyat alırsınız 1-2 üstünü vererek hem siz kazanırsınız hem de satan arkadaş kazanır.Ama 25 000 hasar kaydı olan aracı satarken ister istemez biraz tedirgin olan insanlar olacaktır.Tercih sizin.Piyasa çıldırmış durumda.10 000'e 94 model şahin sattılar.Sahibi araba ucuz gitti diye sayıklıyordu...Öyle söyleyeyim yani...
İki tane hasar kaydı var ciddiye alınacak diğerleri fasa fisodur, kullanıcının bayan olduğunuda göz önüne alırsak hasarlara çok takılmamak lazım.
25.000TL lik kazası olan araçla 25000Tl parça parça hasarı olan araç aynı şey değildir, piyasasına çok hakim değilim bir kaç galeriden fiyat almaya çalışın verikleri rakam o miktara yakınsa alınır
Sen bu arabayı bayiye götür kaç veriyorsa 3 lira altına al en kötü galeriye verirsin ama mercedes bmw tarzı araçlarda roof cok büyük etken bunda roof da yok 1 ayda satılcagına 3 ayda satılabilir.
Cam tavan olsa kesin alın derdim.Aracın herşeyi serviste yapıldıysa muhtemelen servis kayıtlarındada herşeyi vardır, kaza fotoğraflarına kadar..Servisten bir tanıdık ile geçmişini öğrenip fiyatı 2-3.000 kırdırıp alınır bence..Hasar kaydı toplam 25.000 olabilir ama hepsi küçük tutarlarda..Sonrasında c63 body yapılıp 19 jant takılıp misler gibi binilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)