User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
41 sonuçtan 39 ile 41 arası

Konu: Selde kalan arac hakkinda yardim

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vectra-tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevabımı yazdım , Özür diledim birincisi;

İkinci konu bu söylediklerim yarı serzeniş şeklindeydi , diğer konu Hristiyanlık dahil sodom ve gomora tarzı olaylar Tevrat ve İncilde aynen bu şekilde bahsedilir ki benim beynimin yıkanması söz konusu değil , çıkıp da deprem olduğunda 7.4 yetmedi diyen kesimden kesinlikle değilim bu arada... Burada da can kaybı olmuş olsaydı espiri mahiyetinde yazmış olduğum yazıyı yazmazdım... Konuyu da hemen İslamiyet karşıtlığına dönüştürmeyin (Doğrudan telafuz edilmiyor ama ima yoluyla onu anlıyorum) .. Son husus elbetteki araba alırken içinde içki içilmişini,esrar çekilmişini, karı ...mişini almak istemem ama bunun yobazlıktan değil titizlikten kaynaklandığını düşündüğümden.
    hocam aldıgımız aracın içinde içki,esrar içilmedigni nasıl anlarız

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dahan,
    Sıfırını al imkanın el veriyorsa yoksa temiz birinden al, araba satarken bile içinde sigara içilmemiş diye satıyor... İş Hristiyan arabası o zaman binme diyenlere ise, Ehli Kitap olarak geçiyor onlar kestiği hayvan yenir arabasınada haydi haydi binilir.. Bayram günü çok uzatmak istrmiyorum

EserBodrum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, foruma giremedim. Kendi otoparkımızda kendi aracım zarar gördü Allahtan başkasının aracına birşey olmadı.Ve hala otoparktaki çamuru temizlemeye çalışıyorlar Çarpık kentleşme her yere ev yapma merakından felaketler başımıza geliyor. Her sene bodruma düzenli gelenler fark etmiştir.Önceki sene orman olarak gördüğü arazi ertesi sene şantiye olmuş. İmara kapalı olan arazileri Ankara'dan halledip inşaat yapıyorlar bunun sonucunda ağaçlar topraklar gidiyor doğal felaket oluyor. Zamanında dereye yapılan evleri söylemeye gerek yok zaten. Belediyeninde en azından atık su giderleri temizlemesi lazımdı ki su rahatça yer altından denize akabilsin.

Arabama gelcek olursak üstteki halı kuru ancak alttaki süngerimsi şey ıslak. Arabanın kapılar açık bekletiyorum saatlerce. Tabanı söktürmeyi İstanbula gelince düşünüyorum ancak uçuk fiyat verirlerse onu da yapmayacağım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)