emir gecen hafta acilan GT performance konusundan sonra kaybolan popülerliğini geri kazanmak için güzel bir atilim yapmis bence.
bu hamlesiyle 2015 i lider bitirecek gibi
bakalim 306 gti li diğer arkadaşlar ne gibi bir hamle yapacak![]()
bu konu kelebek konusunu geçer ben size söyliim. Arkası yarın gibi. Kuruyemişçiler yaşadı. Ekonomiye can verir, kuruyemişçiler çekirdek, tuzlu fıstık stoklasın.
IN BOOST WE TRUST
bu dolandırıcıyı gündemden düşürmeyin milleti dolandırmaya devam ediyor. şimdi raşit diye bir arkadaşı kıskacına almış motorunu falan sökmüşler usta yazılımcı elini atmış motor yemişler motor yapmış tekrar yemişler şimdi ayrı yine uğraşıyorlar
Arkadaş adam bıkmadı bi gün bi denk getiricem ne azı kalıcak ne burnu... ulan hala nasıl ekmek yiyor bu şerefsiz bu işten... bumdan bikaç ay öncede facebokta subaru sayfasına konu açmış yerli üretim stroker kit yapıyoruz diye, allahtan zamanında müdahale ettimde kimsenin canı yanmadı...
Yiğit onu bunu bilmem de Allah herkese senin gibi arkadaş nasip etsin : )
emiri tenzi ederek söylüyorum , kendimi senin yerine koyuyorum emir gibi bir arkadaşım böyle bir duruma maruz kalsa ve ben bu kadar sabırla laf anlatmaya çalışsam
en sonun da tepem atar dalarım kesin arkadaşıma![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
İyi niyetli olmak bu memlekette buyuk zaaf..Zamanında guzel bır kazık yemiştik , kazığı yedıkten sonra gerı soksakta yedıkmı yedık... uyarabildiğimiz kadar kişiyide uyardık.. Olayın sonuçlarından biride kardeşim sizde enayı olmayaydınızdı.. yani sanki biz gittik bizi düdükleyin ded,k )) şimdi bakınca aslında demişiz )))) Ama insan heyecanla vs farkına varamıyor işte... bu tür kanı bozuklar içeri girselerde çıkınca aynen devam edıyor.. dövsen etsen de dövemyecek olanların kanını emmeye devam edıyor.. ülke panayır alanı olduğundan afrika serengetilerindeki gibi güçlüler ayakta kalıyor...
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
Sene başında jaspa dan aracıma parça alırken bu Hakan girdi içeri o da parça alacakmış sonra başladı anlatmaya benim tezgahlarm var piston kol krank dereceli egzantirik falan filan üretiyorum diye sonra gitti aracının bagajından bi krank çıkardı İbrahim abiye falan gösteriyor. Sonra dedi benim ambarılıda depo da 22b aracım var bulgurdan getirdim yarış aracı falan. Dedim bu 900 hp ne iş. Onlar bişey bilmiyorlar ben onun motorunu kendim yaptım özel parçalar ürettim o arabanın draglar da birincilikleri vs. Dedi özel sanziman yapıyorum gc8 e kırılmaz falan o arabada ondan var falan önü boş sıkıyorda sıkıyor. Hatta bana şanzıman yapmayı falan teklif etti numarasını falan verdi. Yanlız gerçekten biraz anlama bu işlerden adamı ayakta uyutur bir tip. Bu arada bahsedilen araç maslakta duvar dibinde yatıyor akıbeti ne olacak acaba...
adam efsane olmuş.rüzgarın oğlu
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Bu King Hakan abimiz Ambarlıda depom varda şöylede böylede özel üretim kollar , kranklar , kapaklar , egzantrikler üretiyorumda . CP' ye Pauter'a malzeme gönderiyorumda , falanda filanda demişti bana . Ben arabaya motor yaparken gel kardeşim senin motoru ben yapayım M50 bloktan 350 hp alalım demişti birde üzerine telefon numarasını vermişti .
2008 yıllarına ait motordelisi motor sitesinde bi çocuğun 2binlira parasını yemiş çocukta aynı bu şekilde siteden paylaşmış
Bu arkadaşı neden kimse dövmüyor orasıda ilginç böyle rahat rahat gezebildiğine göre![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)