Emirin arabaya bende bindiğimde bazı kuşkularım olmuştu yiğit ama bildiğini sandığımdan malesef sesimi çıkartmadım.
Printable View
Emirin arabaya bende bindiğimde bazı kuşkularım olmuştu yiğit ama bildiğini sandığımdan malesef sesimi çıkartmadım.
bu arada bu sahtekarın son bombasını instagram hesabına girince farkettik, adam oradan buradan çaldığı motor kaput altı fıtığraflarını kendi yapmış kendi işleriymiş gibi paylaşıp duruyor, gerizekalı gitmiş bizim onurun arabasının kaput altı fotosunu koyup yorum olarak rodaj şöyleydi böyleydi yazmış, onurda bunu görüp hayırlı olsun rodaj nasıl geçti diye yorum yaptı, bu salakta aracı müşteriye teslim ettim bile rodajı bilmemne şeklinde yaptık diye yorum yazmıştı :D
onurda bunu screen shot alıp kendi sayfasına koydu, üstüne ben instagramına girip 'ulan sahtekar, sama mesaj yazan onur aracın sahibi, adam seninle t.şak geçiyor rodaj nasıldı diye'' yazdım, 10 dakika sonra hesap kilitli görünmüyor :D
aaa benlemi Kvga etmiş :) ne güzel ya :) benim haberim yok ben buluşmaya gidicem dayak yicem HAHAUAHAUHAUH dur lan yataktan düştüm
Geçmiş olsun kanki...Face'de bana yardırdığın gibi yardırsana oğlum adama...:hehe:
Merhaba arkadaşlar sabri kişisi benim evo 8 e türlü moklar attı beni sağlam sadece yazılıma ihtiyacı olan aracı bozuk die sattırdı birlikte gidip aldığımız sti dada cosworth blok var bizzat ben koydum o motoru üstüne deyip allayıp pullayıp aldırdı araç brakın cosworth ü stock çıktı stock çıkmakla kalmayıp arkadan kesilmiş ve başka arka takıldığını öğrendim ve dünya başıma yıkıldı perişan oldum aylardır uykularım kaçık canım sıkkın ayrıca daha anlatılacak okadar çok şey varki dccd im basit bi abs sönsörü arızadan dolayı klik yapıyordu bu ben yaparım deyip şanzımanı söktü 1 ay oyaladı topladı ses devam ben yinede 600 tl verdim sonra biz subaru servisindeki arkadaşlarla abs sensörünü değiştirdik dccd düzeldi halbuki hakan abs sensörünün bozuk olduğunu biliyordu tek yapması gereken değiştirmekti. Ayrıcada aylardır oyaladığı 1000 tl alacağım ve arada 100 lerce yalan var
pozisyon zengliği yaşatırız :D
zat-ı şahanenin facebook hesabı arkadaşlar buyrun. şahıs bizzat kendisdir....
https://www.facebook.com/hakan.alev.393?fref=ts
Benim face yok bakamıyorum resmını buraya koyacak bır arkadaş varmı..
Benim arabayi ben yapmamsim ya la 😀😀baksana rodaji adam yapmis sayin yüksek mühendis
[IMG]http://i.hizliresim.com/rRB94B.jpg[/IMG]
34 gd 0080 evo 8 kırmızı yazılım yapmıştık senle özgün abi geçen sene ramazanda patırdadı buji maf bobin değişmiştik olmamıştı olaylar sonrasında oldu işte bu ben yaparım dedi olmayınca sat dedi bunu
itina ile hassas rodaj yapılır knk...
unutmadan tekrar hatırlatayım. bu sahtekar kendisini italyada yüksek mühendislik okudum diye tanıtıyor herkeze...
bana kendi yaptığı hidrojenli arabaya 20tl lik yakıtla 1000km gideceğini idda etti, getir bana arabanı 1 hafta bırak sonra gel al arabanı çevireyim hidrojene dedi :D
abi dedim ben öyle saçma sapan şeyler için arabamı bırakmam, sen git bi araç yap getir görelim dedim :D
arabayı bırakıcam bir hafta sonra bi gelicem yerinde yeller esiyor, ecuyu çalmış turboyu çalmış blok değişmiş vs vs :D
ulan adama demezlermi madem 20 liralık yakıtla 1000km yol yapan araba yapıyon, sanayine ne işin var niye burada civata sıkıyorsun s..tir git vw ile çalış diye :D