Yazılanlar doğruysa '' bir miktar '' döven abiye başvurmalı..
Printable View
Yazılanlar doğruysa '' bir miktar '' döven abiye başvurmalı..
Arabanın fotoğrafı var mı ?
Geçmiş olsun gerçekten. insanı şu araç sevdasından soğuturlar resmen. Hukuki açıdan birşey olacağını sanmıyorum ama yola gelmezse şiddet çok iyi bir çözüm bence. Tabi ki denilenler iddialar gerçekse, iki tarafı da tanımam etmem.
Allah yardımcınız olsun abi, haram para illa ki çıkar bir yerden.
arkadaşlar fotoları sırasına koymak biraz zaman alıyor daha fotoğraf mevcut. bubun yanında Sabri arkadaşımında buraya yazmadığım baya bi maduriyeti olmuştur kendisi konuyu takipte kendi maduriyetini bizzat kendisi yazacak...
2. el araç alsan bile tüketici mahkemesine gidip 1 ay içinde aracı iade etme hakkın varmış, benim arkadaşım hundayi getz sattı adam 2 hafta sonra beğenmedim diyip mahkeme ile aracı geri iade etti bende anlamadım ama böyle birşey var ise iade edebilir
Beğenmediğimiz kendi ustalarımızın kıymetini bilelim..Adamın 8 kelimesinin 10 u yalan
ben araba satarken böylesi denk gelmiyor hiç ya..
ulan bi benmi salağım. 74 model araba satıyorum, millet marşpieldeki çürüğün farkına varmıyor ama ben adamın kafasını arabanın altına sokup göstermek için alıcıyla cebelleşiyorum ki hakkı geçmesin ://
Gerçi alan arkadaşa evo diye satmaya çalışsa onuda yiyecekmiş, orası da ayrı!
etrafında bu kadar anlayan arkadaşı varken, kendi düşen ağlamasın ama yinede hakkını arasın!
geçmş olsn.
adam Volkan a özenmiş, evinden aldırtıyor. Dikkatli olun beyler.
o kadar laftan sonra hala yazıyorsa bir şey çıkmaz .. Geçmiş olsun.
evinden aldıcam lafına cevabım :D
https://www.dropbox.com/s/rrqeebur6w...A0021.jpg?dl=0
arada birkaç mesajı yanlışlıkla atlamışım ama yine çok önemli detaylar yok gerek görürsem paylaşırım ama sırlama iyice karışır.... bu son mesajdan sonra beni engelliyor ve bende normal mesaj yoluyla ulaşıyorum...
satılık 380 beygir stronglu civic.
47.999tl yetişen alır.
emire hiç yakıştıramadım.
Yiğit valla iyi sabır varmış ağzını bozmadan çok güzel cevap vermişsin. Bu kadar işten anlayan insan varken etrafında gidip aracı lak diye alması çok talihsiz olmuş, İnşallah bir şekilde aracı geri verebilirsiniz..