Adam inanmis haha , Emir denen arkadasta basireti baglanmis kanka heralde iyi kandirmis serefsiz demekki 900 bglik arabayi stok filtre kutusuyla sattigina gore
Adam inanmis haha , Emir denen arkadasta basireti baglanmis kanka heralde iyi kandirmis serefsiz demekki 900 bglik arabayi stok filtre kutusuyla sattigina gore
Sabri abi bu adam istasyona geldiğinde o kadar şey anlattıktan sonra gidince abi bu adam sallıyo gibi geldi demiştim hatırlarsan Tunahan abi daha tanımadan uyarmıştıNeyse artık sağlık olsun olan oldu herkes görmüş oldu nasıl birisi olduğunu allahından bulsun
![]()
savcılık muhabbetinden sonraki geri vites yüzyılın efsanelerinden olmuş
evden aldırma yerini teknik bilgi paylaşmaya bırakmış![]()
![]()
![]()
son durum... sabri aracılığıyla watsapptan engeli kaldırmasını ve benimle konuşmasını söyledim, sabri aynen iletti, cevap olarak hayhay kaldırıyorum demiş, 10 dakkadır bekliyorum hala engelli![]()
evet beyler son durum bu, eve almaya geliyormuş şuan bizi hazırlanmamızı istiyor
https://www.dropbox.com/s/plry97rccl...A0002.jpg?dl=0
Saolasın kardeşim evo güzel cihazdırAllah herkesin gönlüne göre versin
Geçmiş olsun,
öyle her olayda alırken bakaydın yapacak bir şey yok denmiyor,
gizli kusur diye bir hadise var ama tam teknik detayını bilemiyorum sadece sattıktan sonra alıcıyı etkileyen yalan beyan gibi düşünün...
debriyajın 2 ay sonra bitip değişmesi gibi değil ama burada olduğu gibi sözle beyan edilen, ürüne/mala ek değer kattığı iddia edilen fonksiyonların/parçaların aslında hiç olmaması ve sizin bütün arabayı sökmeden ya da motoru söküp dağıtmadan göremeyeceğiniz durumlar gibi olan işler için olması lazım...
bu iş g.tüm g.tüm mahkemeye gider...
evet beyler şuan telefondan tehditler alıyorum, konum attım gel diye yolda olduğunu idda ediyor, adamsan gir tech e konuya emiri dolandırmadım o araba 2.7 stroker yaz diyorum halen daha lafı çeviriyor yok şöle yapcam böyle yapcam diye....![]()
![]()
Avukat aslında proje, size avukatı göstersin sizde kopyalayın değil mi ? Bir siz akıllısınız.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)