GÜN GEÇMİYOR Kİ bir dolandırıcılık vakasıyla karşı karşıya kalmayalım...
Printable View
GÜN GEÇMİYOR Kİ bir dolandırıcılık vakasıyla karşı karşıya kalmayalım...
eşimle otomotiv sektöründeyiz, geçenlerde bi kampanya yaptılar, antalyadan bi bayan müşteri aradı, arabayı almak istiyo ama fiyatın bu kadar düşük olduğuna inanmıyo, diğer bayilerden 750tl daha düşük fiyat, araç sıfır, showrooma bile çıkmamış depoda duran bi araba,
kadın gelmeden 2 gün boyunca sürekli arayıp sorular sordu eşime bi sorun mu var neden düşük fiyat, araçta çizik olabilir mi vs...
daha sonra bi expertiz firmasıyla anlaşmışlar onları gönderip araca baktırdılar, adamlar aracın altını görmek istedi, araç depodan servise geldi bir de altına baktılar tekrar sıfır olduğunun altını çiziyorum, uzun bi uğraşın ardından tamam dediler ve kadın antalyadan geldi,
teslim esnasında tekrar boya makinesiyle araca baktırdı ve aldı.
demem o ki
yani daha da uzatmiym geçmiş olsun arkadaşlar
Yiğit abi ilk resimdeki adres çok manidar :D bi bakayım dedimde gelmese bari
benim asıl ilgimi çeken emir
sen 900hp subaru al hiç ama hiç baktırma, bir bilene sorma, şüphelenme ve 900hp arabam var diye dolaş!
yahu bu kadarmı basit bu işler? :)
allahtan arada yiğit var yoksa hala gazlıyordu emir yollarda :)
Hata bizde strong ne bilmeden adami sucluyoruz :hihih: :hihih:
antalyalıysa öyle almıstır kesin burda sıkıntılı alıp satmak :D
senin gibi bir arkadaşı olduğu için çok şanslı,
ama gerçekten hiç mi biraz güçlü (200-300 hp) bir araca binmemişte 900 hp olmadığını fark edemiyor? Umarım en kısa zamanda mağduriyeti giderebilir. Bu olaydan ciddi ders alacağı kesin. Hepimizin ilk başlarda yediği usta-dost kazıkları olmuştur mutlaka. Biraz büyük yemiş ama yine de dediğim gibi senin gibi arkadaşı olduğu için şanslı.
Sins güldürdü :) Satan adama yorum yapmaya gerek görmüyorum da alan arkadaş için üzüldüm.
Yanlız şu var, 90 hp arabadan inip 110 hp lik arabaya binerken ben bile farkı anlıyorsam 900 HP nasıl anlaşılmaz.
Kaldı ki 900 hp lik araca alıcı olan adam 1.3 75 lik multijetten geçiş yapmayacaktır, çevresi de var anladığım kadarıyla sorup soruşturmadan almakla hata etmiş.
Bi de subaru, geçmiş olsun.
http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...i-diye-satmasi
Hakan Alev temsilli:hehe::hehe::hehe:
Evo8 sahibi olucam, böyle keklenicem olacak iş değil. Çok geçmiş olsun Allah sabır versin.
- Sattığınız evo8'i siz düzgün yürütemediniz ? ama yeni alan sahibi özgün beye yazılım yaptırıp tek marşta yürütmüş mü ? bunuda ben merak ettim.
Anladığım kadarıyla takasta kullanılmış araç, cepten para çıkmayınca insan çok dikkat edemiyor. Oldum olası bu takas içinden nefret ederim, ne zaman sahibindene araç koysam takas geliyor ve arabaların çoğu bitik. Sonradan düşündüm ulen adama hayrı olsa arabanın niye takas etsin. (İstisnalar var tabi ama genel olarak takas işi sıkıntılı)
Konu hitler arasında ki yerini en üst sırada aldı sanırım :) 36 kayıtlı 20 misafir görüntüleyen.
Alan arkadaşa geçmiş olsun. İnsanın bazen basiretini bağlanıyor gerçekten, kimsenin kişilik ve karakterine yorum yapmaktan hiç hoşlanmam ama bu tarz kişilik, haysiyet ve şeref yoksunu insanlar gerçekten dayağı hak ediyolar. Forumda önceki konularda rastlamıştım, yaş sopayla bayılana kadar dövüp ayıltıp tekrar döveceksin bu gibileri :)
yiit nasıl böyle bir hata yaparsınız ya ?
Adam nasil bu kadar palavralar sikip hala diretebiliyor pes. Motor acilmis hersey ortada hala sacmaliyor.
Alan arkadasa da gecmis olsun ama abi 900hp araba aliyorsun ve bu islerden bu kadar anlamiyorsan gercekten 900hp bile olsa nerde baktirican bir sikinti oldu mu cozebiliceksin? Kaputun alti ip gibi olmali o kadar emek verilen aracta. Yazik olmus satisida adam hemen vermis. Dava da acilsa buyuk ihtimal bir sonuc cikmayacaktir.
Tekrar gecmis olsun.
45 kayitli 14 misafir konu hit :)