Gün geçmiyor ki her türlü dolandırıcılık konu bazında kafa açıyor.Tarih bunuda yazdı.
Ateist allahsiz bunlar.
Geçmiş olsun
Gün geçmiyor ki her türlü dolandırıcılık konu bazında kafa açıyor.Tarih bunuda yazdı.
Ateist allahsiz bunlar.
Geçmiş olsun
keske otomobiller kısmındakı chucky gc8 sti ın motor resımlerıne bakıp karar verseydınız.. ıkısıde 900 hp gecmıs olsun.
ben şunu anladım, bu tür araba alacağım zaman 1. derece tanıdığımdan alıcam, 2 defa başıma geldi 2 subarumda da yazılan kol piston krank vs orjinal çıktı biri istanbulda yapılmıştı diğeri ankarada, aldığım 2 adamda düzgün insanlar onlarda garaj mağduru olduklarını söylediler biz motor için parasını ödedik dediler...
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
katalunya serisi olup büyük turbodur. kolin makri nin kayın validesinden kazasız belasız.
74 model sehpa...
9 sayfayı tek solukta okudum, Geçmiş olsun insan karşısındakini kendisi gibi sanarsa böyle durumlar olabiliyor. Çakal çok etrafta.
konunun allahla alakası yok, olsaydı ülkenin en büyük dolandırıcılıkları arasında deniz feneri, ya da jet fadıl gibi olaylar olmazdı![]()
bu tip şeyleri allaha havale edip kadercilik yapmak işin kolaycılığı aslında, normalde hukuk işleyebilseydi ülkede gayet güzel bu işler çözülürdü ama hukuk gukuk olduğu için her şey yapanın yanında kar kalıyor ne yazık ki .
ha alan arkadaşta da suç yok mu var tabii ki, 900 beygirlik araba marketten yumurta alınır gibi alınmaz ama yapmış hata işte...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)